Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
6.4.2014 21:24:38
Tak to budete mit v rodine veselo ;) takovych miminek jeeee.ja to v rodine tahnu zase sama.ac sestra po zhlednuti fotky z utz rekla ze by rada uz taky prcka..jenze ta ma casu jeste dost.kazdopadne souhlasim s tim mit deti drive...ja mela teda prvni v 17ti coz je zase moc brzy,ale kousek po te dvacitce je to akorat.ted uz se citim dost unavene a je to na me i videt :)
Vcera jsem to rekla tchyni...ac to bylo v celkem vypjate situaci,ale na jednu stranku jsem rada ze uz to vedi alespon oni.Detem jsme jeste nic nerekli ale ti dva starsi uz chodi a vyptavaji se proc beru leky proc se merim a tak.ten prostredni dokonce rekl muzi:maminka si musi merit tlak aby bylo dobre miminku..nejsou hloupy :)) Ja vcera vecer letela s prostrednim v noci na ORL..zanet zvukovodu...rval strasne a udrzet ho bylo nadlidsky vykon...ale uz je lepe.a na zavodech holka opet zlato ;) |
| martanek |
| • |
6.4.2014 21:16:45
TAk ja treba nechapu a je mi to trosku lito, ze sestrenice, ktera bydli 5 min jizdy autem se strani, prestoze ma syna o pul roku mladsiho nez je ten nas a ted druhe porodi v zari a ja doufam v listopadu. Navic je jen o rok mladsi nez ja. Idealni na to se vidat a neco podnikat, ale ve vysledku je to tak, ze se bud ozvu ja a vidime se tak 1x za tri mesice nebo vubec.
Dalsi sestrenky jsou vic jak 100 km daleko. Brachu opustila min rok po 12 letech manzelka, deti nemeli, nevlastni sestry maji uz deti velke. Proto jsem take vzdycky chtela tri deti, abych mela velkou rodinu. Je to teda za pet minut dvanacet ale presto. No ja byla tehotna uz osmkrat a spatne mi bylo vzdy mimo tohoto tehotenstvi, ktere tedy pravda je jedine po IVF.. Tak mozna ty hormony, ktere do sebe stale cpu a budu muset do konce prvniho trimestu plus mam pod kontrolou tu alergii na mleko a v lednu jsem si fakt prosla drsnou detoxikaci a od te doby se drzim a jim jen cerstve jidlo. Kdo vi, uvidime 17.4. |
| Linda V. | 133041 |
|
|
6.4.2014 21:07:03
martanku, co se týká nevolností, s tím bych si vůbec nedělala hlavu, že nepřijdou, vždyť spousta žen v těhotenství blbě prostě není. A je bezva, že se dcera těší a že čekáte v rodině tolik miminek
![]() My máme, asi bohužel, rodinu docela k ničemu, takže to, že je u nás někdo těhotný, se dozvídám maximálně tím, že se někde náhodně potkáme. A pak narozené dítě vidím jednou, později třeba za pět let a tak... Už proto bych svým dětem chtěla vytvořit nějakou dobrou rodinu, i když úplně normální taky nikdy nebude. |
| martanek |
| • |
6.4.2014 20:42:59
Tak my to dnes rekli doma, nejvetsi nadseni je u dcery, az mam ted obavy, co kdyz to nevyjde .... porad nevolnosti nikde, akorat unava. Vytok tri dny zatim zadny.
Dnes mi druhe sestrenka praskla, ze je tehotna, no ona to na ni uz je videt Takze jedna sestrenice mi rodi v zari, druhe v rijnu a ja doufam v listopadu. Treti sestrenice chce tehotnet v lete - to je deti !!!! Akorat jsme teda stare matky -kolem ctyricitky, ale nebudou to prvni deti ani u jedne z nas. Kazdopadne svoji dceri budu radit, aby do 35 odrodila - uvidime, zda poslechne ![]() Zitra bychom meli podepisovat rezervacni smlouvu na pozemek a za rok zacneme stavet. Alespon doufam !!! O pozemek je rvacka. Je to pekna lokalita. Alespon se nenudim a nemyslim intenzivne na to, co by mohlo byt s mimi spatne. Pekny zacatek tydne !!! |
| Linda V. | 133041 |
|
|
6.4.2014 12:53:28
Ahoj, moc nevegetím, mám tento víkend školu. Ale mě to baví, takže vlastně pohoda
![]() Křeče v břiše se upravují, myslím, že na to má velký vliv ten hořčík, co piju, protože jakmile si dva dny nedám, tak je ta bolest zpět. Akorát se chci zeptat doktorky na správné dávkování, ať něco nepo... Jdu příští pondělí na kontrolu, říkala, ať si připravím všechny otázky, na co se chci zeptat, zatím mě nic nenapadlo ![]() |
|
6.4.2014 10:29:20
Ahoj holky,
tak jak vegetíte o víkendu? |
| kallisto2002+Maxík+píďa | 88597 |
|
|
5.4.2014 19:30:55
Majko to mi je moc líto :( ať to brzo přebolí
![]() |
|
5.4.2014 12:50:47
Majko,moc me to mrzi!!!drz se!!!
|
| Linda V. | 133041 |
|
|
5.4.2014 10:47:24
Majko, je to strašně smutná zpráva. Hodně síly
![]() |
| martanek |
| • |
4.4.2014 14:04:47
Jinak prave o maliniku rikal, ze se delala studie a naopak zeny, co ho hodne pily v tom tretim triemstru, tak mely vice cisaru.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.