| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 460  [Dalších 150 >>]
martanek
  • 
4.4.2014 14:03:51
Majko !!!! To je mi strasne lito, treti mimi asi moc chces a je ti tolik, kolik ti je, ale proste my zeny kolem te 40 uz nemame tak dobra vejce, proto tolik potratu. No ja jsem vubec zvedava na sebe, porad mi neni spatne, potraty uz jsem mela tri v prvnim trimestru :-( ......... ale hlavne Majko, ze se vam dari otehotnet, ono to urcite vyjde priste :-)

Deti mimo virozy maji i vsi a ja se bojim, ze ja taky, ale na hlavu si nic placnout nemuzu, je to moc velka chemie, co budu delat ??!!
desnetajna
  • 
4.4.2014 13:42:04
Moc me to mrzi:-(
desnetajna
  • 
4.4.2014 13:41:37
super zprava:-) Ja melauplne bezpriznakovy zanet mocaku. Dokud mi nerozjel kontrakce ve 31.tt, tak jsem o nem nemela ani tucha...
majka-b 19480
4.4.2014 11:44:56
Holky je mi lito,ze do tech vasich uzasnych zprav musim pridat i tu moji spatnou...plod je o 3 tydny mensi nez ma byt a bez srdecni akce...ach jo...~n~ Drzim Vam vsem moc palce at nemusite prozivat to co ted ja ...klidny zbytek tehotenstvi a krasna listopadova miminka!
kallisto2002+Maxík+píďa 88597
4.4.2014 10:38:33
jedině u maliníku vím že se má pít před porodem že vyvolává?? porod, nebo spíš urychluje
4.4.2014 10:37:44
tak výsledky potvrdili že to ledviny nejsou huráááááááááá teď se musí teda zjistit proč mám stále krev v moči, ale hlavně že to nejsou ty ledviny. Jinak jsem dnes zůstala doma a spala až do 9h tak jsem z toho byla dost vyvalená obvykle vstávám kolem 6h :D
martanek
  • 
3.4.2014 20:50:30
O bylinkach mluvil as pred tydnnem mudr stranak z Podoli, ze tomu venuji ted specialni pozornost, protoze plno zen v dnesni dobe bylinky dost uziva, tak aby se vedelo, co a jak a mluvili konkretne o hermanku, ze ten ne, malinik pry take ne a zminoval zazvor a brusinky jako vhodne ........ podivej se do archivu Sama doma, jestli chces vedet vic ....
majka-b 19480
3.4.2014 19:58:49
Proc pozor na hermanek ?!? Ja ho piju...pomaha mi pri nevolnostech ( zrovna jsem dopila dalsi hrnek) ...to mi ani nerikej, ze se nesmi...ted uz vubec v noci neusnu...!
3.4.2014 19:16:18
Ahoj holky, tak já dnes byla na kontrole a jsem 8+4 a srdíčko bouchá :) už druhý den mi je dobře a ta strašná únava taky přešla. Dnes jsem se s dr. dohodla že ve 13týdnu půjdu na screening a až pak se rozhodnu ohledně té plodovky. Jen jedna věc mě trápí mám v moči krev a bílkoviny, což značí nějaký zánět, ale žádné příznaky nemám :( takže mi dnes obvoďačka brala krev a moč a udělá se nějaký test, jestli to nejsou ledviny, zítra budou první výsledky , tak doufám že to nebude nic hrozného. Jo a taky jsem se rozčílila u mojeho gynekologa on mu nefunguje tisk na utz, takže ještě nemám ani jednu fotečku :( to u prvního jsem měla fotky z každé kontroly už od první tečky a když jsem se ho ptala jak je píďa veliký tak mi řekl orientačně cca tak jak by měl v tomto týdnu být , no hlavně že je v pořádku. Tak jsem si tu vylila srdíčko a jdu udělat tomu mojemu 5letému capartovi večeři protože mi totálně vážně právě sdělil že umírá hlady :D
martanek
  • 
3.4.2014 16:15:37
Pavucinko,

vypada zabydlene :-)

Ja mam zase deti s obrovskoku hlavou. V roce mely 53 cm obvod, to je normalne dospelacka velikost !!! Ja mam teda taky kebuli, manzel zase mallinkou, tak treba dotretice bude mit treti mensi.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 460  [Dalších 150 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.