| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 460  [Dalších 140 >>]
martanek
  • 
3.4.2014 16:03:11
Ja mam zase strach, ze mi prave moc zle jeste neni, ale jsem teprve v 5.tydnu, takze casu asi dost. Ono to prijde :-( Plet je ale fakt desiva.

A ted mam bobky, protoze mi onemocnely obe deti, maly ma i teplotu a sel si ted dobrovolne lehnout ....... tak si jdu udelat zazvorovy caj. Pry zazvor a brusinky jsou v tehotenstvi fajn. Pozor na hermanek.

Presne za dva tydny navsteva mudr, no kez by bylo srdicko, ale mozna bude brzy ..... akorat mi to zadela na nervy .....
majka-b 19480
3.4.2014 15:52:00
Tedka jsem se vratila z mesta...byla jsem s kamoskou na kafi, ale udelalo se mi tak zle, ze jsem musela s pravdou ven...tak hrozne zle mi snad jeste nebylo...sly na me az mrakoty...hnus...chudinka kamoska ze me byla vykulena a litala po obchodech aby mi sehnala nejaky sladky piti ..normalne piju jen vodu,ale dle jejiho odborneho nazoru (zaslouzena matka 5deti&manzel lekar) jsem potrebovala doplnit hladinu cukru..nastesti to zabralo a ja dojela ve zdravi do bezpeci sveho domova...ode dneska neopoustim domov bez sladkyho piti...

Jinak mi to detem taky jeste nerekli...minuly neuspech prozivaly se mnou ...plakaly, kdyz jsem to obrecela, mely tisice otazek ( hlave ta mladsi ) ...tak bych se tomu radeji vyhnula pokud by to i tentokrat nevyslo.

Zitra mam prvni ultrazvuk...desne se bojim...uz na dnesek jsem temer nespala...

Povucinko mooooc hezky obrazek...!!! ~:-D
Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 15:34:10
jo a prcek měří 2,4cm,od hlavičky po kostrč...tak snad je to v normě..nerada bych zase nějakýho obříka
Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 15:32:26
Dětem jsme to ještě neřekli.Vlastně nikdo z rodiny krom sestry,které jsem se včera musela nedobrovolně přiznat díky prenatal boxu co mi dali,to neví..a atim ani nijak neplánujeme jim to říct,i když mám tušení že to rupne na té oslavě v sobotu ~t~
desnetajna
  • 
3.4.2014 15:17:47
no to je krasne miminko;-)

Ten tlak urcite konzultuj. Vy uz jste to detem rekli? My ne, chtela bych to udrzet do screeningu...
Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 13:33:57
Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 11:39:24
Manzel vcera vysvetlovval detem ze me nesmi zlobit a musi mi pomahat.Ze mam odpocivat.Tak se celkem cini...Holka hned ze vysaje a vytre,prostredni uklidil pokojicky a mrnous ze me potuli.A zatim je to drzi.Jsem zvedava na jak dlouho :))
Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 11:35:36
Desnetajna...co studujes?ja bych mela jit od zari,mela jsem ted preruseni,ale premyslim ze si dam pauzu jeste na rok..

Ne,to me boli hlava normalne uz nejakou dobu.Ale po prascich to preslo.Jenze ted si vzit nic na migrenu ci ibalgin vzit nemohu.Ja asi pockam jenom do pondeli s tim merenim a pak rovnou dojdu k obvodakovi.Tohle mimi je vazne vymazleny a neechci nic zanedbat :/ vidis a to jsem "mlada" :/
desnetajna
  • 
3.4.2014 7:48:26
Jestli te boli hlava, tak je to blby...to je tim tlakem, asi ti to budou muset korigovat leky, ale lepsi, nez dostat mrtvici + je to blbe pro placentu/mimco...urcite bych zavolala na gyndu...

Ja nevim, kdo je Hruska, ale skoro nesolim, takze tvuj popis me odradil uz tou soli:-)))

Ja budu mit cely vikend klid, nemam skolu + deti budou pryc, ale musim se ucit a dodelat par ukolu, ale tak nejak v klidu...

Pavucinka+3,5 141751
3.4.2014 7:12:38
Furt stejne a porad me boli hlava..ja si myslim ze to je asi tou hlavou...nebo spise ze uz to nejakou dobu trva a proto me furt bolela...a do toho mam tu virozu no proste pecka.V sobotu s holkou na zavody do Jicina..pak zas rodinna oslava...ja si vazne nemuzu den lehnout :/ vcera jsem tu mela sestru tak jsem si po o lehla a ona hlidala..aspon neco..

Holky z toho testu na cukrovku mam osypky uz ted.Me teda sladky od zacatku tehu nejede..ci jakou to ma chut? S prichuti pomerance mi to asi nedaji ze :))

Vcera jsem delala svickovou dle Ladi Hrusky.No spise tu falesnou ale docela me to zklamalo protoze to je strasne slany...A to jsem to redila vodou,smetanou a dala jsem tam snad i kybl cukru.No jsem zklamana...Tak letela :)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 460  [Dalších 140 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.