Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 21:35:04
jo a blbe mi bylo taky;-(
Vstaval ajsem ve 4 rano, nemohla jsem spat a mela jsem tam byt v 8.30, ale meli tam nejakou prodlevu a brala mi to az v devet a najedla jsem se po desate...jako fakt fuj... na druhou stranu, na zatezak na cukrovku je t jeste o kus hnusnejsi...tak jsem si to pripominala;-) |
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 21:32:20
Lindo, stitku ti udela v ramci tohoto odberu, jen si jeste over, ze to tam ma zakrizkovane. Jinak by ti ho napsala i obvodacka, ale proc to delat slozite, na toto stejne musis. Jako na tyto odbery...tedy nemusis, ale zase proc zrovna toto odmitat, ze...
Pavucinko, to mas ted z nervu...zkus merit zitra. V klidu (jsem si vedoma te ironie).... |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
2.4.2014 20:37:14
Me dneska vycucli na to same co dednetajnou a taky pet ampuli a MUSELA jsem jit na lacno.
Lindo tak zkus k te dr alespon zavolat a zeptej se ji protoze kdyz prijdes najedena tak s tebou asi tezko neco udela.Nevim no :/ Tak ja se merila..nebo spis pantata me meril a 149/96...spatny holky :/ nevim zda uz to nemam spis z toho stresu co bude kdyz je vysokej tlak :/ |
| Linda V. | 133041 |
|
|
2.4.2014 19:03:48
Aha, mně o krvi neřekla vůbec nic. Tak na lačno nepůjdu, dělá se mi hrozně špatně, když se ráno nenajím - vždy se to uklidní až něco posnídám. Takže na lačno ne, pokud mi to neřekla předem.
A chci se zeptat na tu štítnou žlázu - my máme v rodině hypofunkci štítné žlázy (matka, babička a teta z matčiny strany, moje sestřenice) a četla jsem, že je to z 5O % dědičné a z 80 % dědičné v případě, že to mají dva a více příbuzných. Ty testy jsem si chtěla nechat udělat už dávno (hlavně kvůli své váze), ale nakonec k tomu nedošlo. Gynekoložka o této anamnéze ví. Posledně mi doktorka dala domů pár papírů, je tam i jeden, kde je psané, že by se těhotné měly nechat kvůli šž vyšetřit a že to vyšetření stojí kolem 1500 Kč, vždycky jsem si myslela, že to dělá doktorka zadarmo. A na několika webech jsem četla, že je špatná funkce šž v těhotenství pro plod docela nebezpečná, tak se někde určitě vyšetřit nechat chci, ale myslíte, že je lepší jít třeba k obvoďačce, že to udělá zdarma? Ne, že bych byla lakomá dát 1500, ale mám teď dost výdajů a vše platím úplně sama. Navíc intenzivně přemýšlím o tom NT+ screeningu a ten stojí taky 1500 Kč. Ale tím si zatím nejsem jistá, jestli chci jít, ale už moc času na rozmýšlení není. |
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 18:56:20
Jde o klasicky odber, ceka te to take.
Dela se zakladni krevni obraz, RH, HIV, cukr, muze ti zkontrolovat stitnou zlazu. Je tam toho hodne. Ja tedy nalacno byt musela. |
| Linda V. | 133041 |
|
|
2.4.2014 18:43:15
Můžu se zeptat, na co se bere tolik krve? Máš nějaké problémy? Nebo mě to taky čeká? :)
Na kontrolu (a pro průkazku) si jdu v pondělí 14. 4., tak jen abych věděla. Mám přinést ranní moč, ale neříkala, že by mi brala krev - chodí se na lačno? Ale předpokládám, že asi ne, protože mi dala na výběr objednání na ráno nebo odpoledne. |
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 18:33:58
Martanku, ja uz ani srdicku neverim...posledne jsem ho mela vice jak 2 tydny a stejne jsem potratila, ale uznavam, ze o neco se ta sance zvysuje...
|
| desnetajna |
| • |
2.4.2014 18:32:30
Take jsem dnes o pet ampuli krve lehci a jeste ze zapesti, protoze ma zily na dve veci. Mam prukazku, prcek meri 16.48 mm a odpovida 8+0, coz tak vychazi...ja to mam spocitane na 8+1, ale 8+0 nevyluzuji. V tomto super.
Tlak mam hranicni, taktez u me novinka. Prvne mi namerila 125/87 a nelibil se ji spodni, ale obratem mi namerila 123/84 a tak mi dala pokoj. Doktorka se pak uz nepozastavila. Mam doporuceni do Gennetu na prvotremestalni screening a jeste si za 14 000 zaplatim prenascan ve 12.tt. Presnost jen o jedno procento mensi nez plodovka, ale z krve a jeste brzy. Preci jen ten muj vek + potraty... |
| Linda V. | 133041 |
|
|
2.4.2014 17:16:01
Ahoj holky, zdravím od jídla, láduju se rozmixovanýma bramborama s mrkví:)
Vítám všechny nové tváře ![]() A jak tak čtu, některé to máte opravdu těžké, vůbec si nedovedu představit, že bych to ustála. Tolik pokusů o miminko. Tohle je moje první těhotenství, které vyšlo hned první měsíc, takže mám v tomto směru štěstí. Já teda ani radši nepřemýšlím, že by to mohlo dopadnout blbě. Už jsem to i pár lidem řekla. A jinak jsem se před chvilkou viděla ve velkém zrcadle a normálně jsem se sama sebe lekla, jak je břicho strašně veliké. |
| Pavucinka+3,5 | 141751 |
|
2.4.2014 16:05:33
Ja te teda obdivuju...ja mam z cisare strasny strach :/
To vyjde holky...vsem co jsme tady ;) verte mi ;) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.