| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 460  [Dalších 130 >>]
desnetajna
  • 
2.4.2014 21:35:04
jo a blbe mi bylo taky;-(

Vstaval ajsem ve 4 rano, nemohla jsem spat a mela jsem tam byt v 8.30, ale meli tam nejakou prodlevu a brala mi to az v devet a najedla jsem se po desate...jako fakt fuj...
na druhou stranu, na zatezak na cukrovku je t jeste o kus hnusnejsi...tak jsem si to pripominala;-)
desnetajna
  • 
2.4.2014 21:32:20
Lindo, stitku ti udela v ramci tohoto odberu, jen si jeste over, ze to tam ma zakrizkovane. Jinak by ti ho napsala i obvodacka, ale proc to delat slozite, na toto stejne musis. Jako na tyto odbery...tedy nemusis, ale zase proc zrovna toto odmitat, ze...

Pavucinko, to mas ted z nervu...zkus merit zitra. V klidu (jsem si vedoma te ironie)....
Pavucinka+3,5 141751
2.4.2014 20:37:14
Me dneska vycucli na to same co dednetajnou a taky pet ampuli a MUSELA jsem jit na lacno.

Lindo tak zkus k te dr alespon zavolat a zeptej se ji protoze kdyz prijdes najedena tak s tebou asi tezko neco udela.Nevim no :/

Tak ja se merila..nebo spis pantata me meril a 149/96...spatny holky :/ nevim zda uz to nemam spis z toho stresu co bude kdyz je vysokej tlak :/
Linda V. 133041
2.4.2014 19:03:48
Aha, mně o krvi neřekla vůbec nic. Tak na lačno nepůjdu, dělá se mi hrozně špatně, když se ráno nenajím - vždy se to uklidní až něco posnídám. Takže na lačno ne, pokud mi to neřekla předem.

A chci se zeptat na tu štítnou žlázu - my máme v rodině hypofunkci štítné žlázy (matka, babička a teta z matčiny strany, moje sestřenice) a četla jsem, že je to z 5O % dědičné a z 80 % dědičné v případě, že to mají dva a více příbuzných. Ty testy jsem si chtěla nechat udělat už dávno (hlavně kvůli své váze), ale nakonec k tomu nedošlo. Gynekoložka o této anamnéze ví.

Posledně mi doktorka dala domů pár papírů, je tam i jeden, kde je psané, že by se těhotné měly nechat kvůli šž vyšetřit a že to vyšetření stojí kolem 1500 Kč, vždycky jsem si myslela, že to dělá doktorka zadarmo.

A na několika webech jsem četla, že je špatná funkce šž v těhotenství pro plod docela nebezpečná, tak se někde určitě vyšetřit nechat chci, ale myslíte, že je lepší jít třeba k obvoďačce, že to udělá zdarma? Ne, že bych byla lakomá dát 1500, ale mám teď dost výdajů a vše platím úplně sama. Navíc intenzivně přemýšlím o tom NT+ screeningu a ten stojí taky 1500 Kč. Ale tím si zatím nejsem jistá, jestli chci jít, ale už moc času na rozmýšlení není.
desnetajna
  • 
2.4.2014 18:56:20
Jde o klasicky odber, ceka te to take.

Dela se zakladni krevni obraz, RH, HIV, cukr, muze ti zkontrolovat stitnou zlazu. Je tam toho hodne. Ja tedy nalacno byt musela.
Linda V. 133041
2.4.2014 18:43:15
Můžu se zeptat, na co se bere tolik krve? Máš nějaké problémy? Nebo mě to taky čeká? :)

Na kontrolu (a pro průkazku) si jdu v pondělí 14. 4., tak jen abych věděla. Mám přinést ranní moč, ale neříkala, že by mi brala krev - chodí se na lačno? Ale předpokládám, že asi ne, protože mi dala na výběr objednání na ráno nebo odpoledne.
desnetajna
  • 
2.4.2014 18:33:58
Martanku, ja uz ani srdicku neverim...posledne jsem ho mela vice jak 2 tydny a stejne jsem potratila, ale uznavam, ze o neco se ta sance zvysuje...

desnetajna
  • 
2.4.2014 18:32:30
Take jsem dnes o pet ampuli krve lehci a jeste ze zapesti, protoze ma zily na dve veci. Mam prukazku, prcek meri 16.48 mm a odpovida 8+0, coz tak vychazi...ja to mam spocitane na 8+1, ale 8+0 nevyluzuji. V tomto super.

Tlak mam hranicni, taktez u me novinka. Prvne mi namerila 125/87 a nelibil se ji spodni, ale obratem mi namerila 123/84 a tak mi dala pokoj. Doktorka se pak uz nepozastavila.

Mam doporuceni do Gennetu na prvotremestalni screening a jeste si za 14 000 zaplatim prenascan ve 12.tt. Presnost jen o jedno procento mensi nez plodovka, ale z krve a jeste brzy. Preci jen ten muj vek + potraty...

Linda V. 133041
2.4.2014 17:16:01
Ahoj holky, zdravím od jídla, láduju se rozmixovanýma bramborama s mrkví:)

Vítám všechny nové tváře~x~

A jak tak čtu, některé to máte opravdu těžké, vůbec si nedovedu představit, že bych to ustála. Tolik pokusů o miminko. Tohle je moje první těhotenství, které vyšlo hned první měsíc, takže mám v tomto směru štěstí. Já teda ani radši nepřemýšlím, že by to mohlo dopadnout blbě. Už jsem to i pár lidem řekla.

A jinak jsem se před chvilkou viděla ve velkém zrcadle a normálně jsem se sama sebe lekla, jak je břicho strašně veliké.
Pavucinka+3,5 141751
2.4.2014 16:05:33
Ja te teda obdivuju...ja mam z cisare strasny strach :/

To vyjde holky...vsem co jsme tady ;) verte mi ;)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 460  [Dalších 130 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.