| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 1645  [Dalších 635 >>]
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
20.5.2009 19:08:03
Pavli-jdu po půl roce.
apple-tak držím palce! ~x~
applee 84637
20.5.2009 15:36:00
Ahoj.Já právě stimuluji.Darovat jdu již počtvrté ~j~ ~;)Příští týden jdu na odběr. :-)
pavlísekP 95607
20.5.2009 15:08:17
Ahoj Violet a všechny ostatní holky :-)
já jsem měla na píchání to pero Puregon a bylo to fakt úplně v pohodě. Až ta poslední injekce na dozrání (já měla Ovitrelle) byla normoš s jehlou, ale nachystaná a naplněná, takže žádná práce, prostě jen píchnout :-)
V době stimulace mi vůbec nic nebylo, až později po zvýšení dávky těsně před koncem jsem už cítila, že se něco děje, ale břicho jsem nafouklé neměla vůbec, jen jsem cítila vaječníky a trochu se mi motala hlava. Po odběru ten den mě dost bolelo břicho, to nezažívám ani před nebo při MS, ale za pár dní to bylo OK. Chce to akorád klid, já šla tři dny do práce, musela jsem. Nejvíc jsem to cítila, když jsem šla na malou, ono jak to v tom břichu je všechno blízko u sebe, tak je to cítit.

No a doufám, že si teď pár měsíců dám oraz a pak se ozvou znova, za ten pocit to fakt stálo. Odcházela jsem sice s bolestí, ale tak nějak s povznesenou náladou, že jsem někomu pomohla, moc jim přeju aby se to podařilo.

Marge to je super, vidíš, že si se dočkala, po jaké době jdeš znovu??
20.5.2009 14:09:24
beru zpět:-) právě se mi ozvaly a příští MS začnu s pícháním~j~
20.5.2009 9:25:58
Tak to teda nechápu proč mě nevolaj~a~ Asi mám blbou krevní skupinu nebo co~d~
Violet
  • 
19.5.2009 23:50:25
ahoj,
já zas neměla bříško nafouklé skoro vůbec a bolest jsemnecítila žádnou...normálně jsem fungovala už ten den odpoledne...
teď si mě z CARu zavolali podruhé, jdu v červnu a dougám, že průběh bude stejně hladký:-)
všem dárkyním hodně zdaru!!
19.5.2009 16:11:07
Injekce jsou podle toho kam jdeš darovat. já měla to pero. Krevní testy jsou na pohlavní nemoci-AIDS,syfilis atd.+krevní skupina.
Bříško se ti zvětší podle toho kolik folíků ti naroste. já ho teda měla jako v pátém,ale jen nafouklé a po darování zplasklo..~z~
jita+3cacorky 57325
19.5.2009 11:22:31
Ahoj Pavlísku a ostatní holky,
chystám se taky darovat,tak bych se chtěla poptat na pár věcí.Včera jsem měla jít na krevní testy a genetiku, jenže mám zánět moč. měchýře takže až příští měsíc~:(
Co všechno obsahují ty krevní testy? Vím že pohl. nemoci endokrinologii a co ještě?
Potom ty injekce na stimulaci, jsou to normální jehly nebo takové ty pérka jako když si někdo píchá inzulín?Někde jsem četla že jsou i ty perka...Kolik těch injekcí je?
Opravdu je během stimulace bříško jako v páátém měsíci a bolesti jako při menses?A po menses bříško zase zmizí?
Díky za odpoved a kdybych si jeste vzpomnela na neco tak se jeste ozvu jo :-)
lleennaa
  • 
19.5.2009 11:19:16
Uvažuji o darování vajíček,jsem ze Zlínského kraje,pokud by se našla žena toužící již dlouho po dítěti a čeká v pořadníku,napište mi na mejl.Již jsem se rozhodla,ráda pomohu.
19.5.2009 11:03:11
Jsem už vedená v Gennetu. Mám už genetiku a vše v poho,už jsem jednou darovala,ale teď čekají až se najde vhodná příjemkyně.Tak pokud má někdo zájem,můžu ho pošoupnout:-)~x~
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 1645  [Dalších 635 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.