Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Darina |
| • |
17.5.2009 0:53:23
Výzva pro Evuli 2 ze dne 25.4.2009 !
Naléhavě prosím, aby se mně co nejdříve ozvala Evule 2 na adresu: cechda@seznam.cz. Případně jiné dárkyně vajíček, ozvěte se mi na uvedenou adresu |
| pavlísekP | 95607 |
|
|
15.5.2009 10:09:49
Ahoj holky
![]() tak už to mám týden za sebou, musím pochválit všechny, kteří se nám to dopoledne věnovali, jak doktoři tak se střečky byli super, hlavně anesteziolog, já jsem se do něj asi zamilovala , je fakt, že na to, jaká jsem byla hrdinka, jsem se pak dost bála, hlavně těsně před zákrokem, ale nebylo čeho...Bříško mě bolelo dost ještě několik dní potom, ale dalo se to vydržet. I když příště si fakt vezmu dovolenou, jít pak tři dny do práce bylo docela utrpení, ale tak co, jinak to nešlo a přežila jsem to ![]() Odměnu jsem dostala ještě ten den při odchodu a taky nahlásila, že chci jít opakovaně, pokud mě budou chtít a sestřička byla moc ráda, prý takových dárkyň moc není. Tak doufám, že se mi za nějakou tu dobu ozvou znova. Stálo mě to měsíc času, je fakt, že jsem těch kontrol měla hodně, protože mi rostly pomalu a dlouho, ale za ten pocit, někomu pomoci, se to vyplatilo. Hřeje to u srdíčka. Tak se zatím mějte a teď už můžu radit i já.......pokud to bude v mých silách, zodpovím cokoliv ohledně celého procesu darování vajíček.... Jo a odebrali mi 12 folikulů, tak snad to příjemkyni stačilo... Zdraví P. ![]() ![]() ![]() |
| azucena | 95950 |
|
|
6.5.2009 13:29:05
AHOJDA PAVLI.TAK TO JE FAJN ŽE UŽ TO BUDEŠ MÍT ZÍTRA ZA SEBOU.DRŽÍM PĚSTIČKY,AT TO VŠECHNO DOBŘE DOPADNE.A PODEJ INFO
.UŽ SE CÍTÍM TAKY O NĚCO LÍP,ALE ONO TO JEŠTĚ NENÍ,ZVLÁŠŤ V PRÁCI. |
| pavlísekP | 95607 |
|
|
6.5.2009 12:57:20
Ahoj holky,
tak zítra v půl osmé mám být v caru. Jdu na odběr. Včera jsem byla na posledním UZ, byly tam většinou kolem 18mm, pár 20mm ale kolik jich je přesně nevím, jsem to nepočítala, ale +-10 na každé straně to je, tak snad jim to bude stačit. Večer jsem si píchla Ovitrelle na dozrání vajíček, tak se těším, snad budou krásný a kvalitní, moc bych to příjemkyni přála ![]() Jinak je mi trochu šoufl, motá se mi hlava, ale břicho už tolik necítím jako o víkendu... Tak mi držte pěsti, už se trošku bojím, ale jen malinko. ![]() |
| pavlísekP | 95607 |
|
|
4.5.2009 22:53:48
Delfínku tak co jak je??? A kolik ti vzali teď vajíček víš???
Mě je dneska strašně zle, zítra jdu na uZ, tak doufám, že už to bude lepší. Bolej mě záda, břicho, jemi na zvracení a motá se mi kebule... už aby to bylo za mnou. Ale co, jestli to má být tak a korunováno úspěchem prp příjemkyni, tak to klidně vydržím. Zítra se ozvu papá ![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
4.5.2009 12:41:44
Holky, co jste už darovaly... necítily jste při první MS bolest ve vaječnících? Já jo, ale to už je OK. Nicméně pravý vaječník (ten při MS bolel jak čert) cítím pořád - při sexu, když nechám přítele proniknout hlouběji. Už mi to začíná vadit, protože je to v sexu dost omezující - jsem jaksi moc citlivá, i při navlhčení mě po pohl. styku bolí jako bych byla odřená. Přejde to samo (je to ještě pořád rozhozenýma hormonama), nebo mám zajít k Dr.? Kujíí
![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
4.5.2009 12:38:14
Marti, ničeho se neboj a zajdi si do nějakého repro centra. Vyplníš jim dotazník a vezmou ti krev na genetické testy. Pokud dopadnou dobře, můžeš darovat. My máme v rodině (z tátovy strany) dědičnou cukrovku, obezitu a vysoký tlak, já jsem po mámě - nízký tlak a všichni hubení. Genetika mi dopadla dobře a to i přes to, že táta (45) už si několik let píchá inzulín, má silnou cukrovku a to poměrně brzo.
|
| Martina |
| • |
4.5.2009 8:47:20
Ahoj, prosím mám dotaz. Chci jít darovat, ale nevím jestli vůbec můžu. Já žádné nemoci neprodělala a nemám ale můj otec měl infarkt a mozkovou mrtvici, tak nevím jestli mě vůbec budou chtít. Jinak v rodině žádné jiné nemoci nebyly. Moc by mě to mrzelo. Už jsem se chtěla objednat. Díky za odpovědi
|
| azucena | 95950 |
|
|
3.5.2009 21:34:37
PAVLI,TAK DNES JE MI UŽ MNOHEM LÉPE.JEŠTĚ TO NENÍ ÚPLNĚ ONO,ALE PŘECI JEN JSEM KONEČNĚ VSTALA Z POSTELE A TROCHU CHODILA.I PAN DOKTOR MI RÁNO VOLAL,JAK TO SE MNOU VYPADÁ,ŽE BY MĚ JINAK CHTĚL VIDĚT,ALE UKLUIDNILA JSEM HO ŽE JE TO LEPŠÍ A SNAD I NADÁLE BUDE.
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
3.5.2009 0:52:11
Holky moc děkuju
![]() , já děti ještě nemám, ale otěhotnět mi asi problémy dělat nebude (už mám jedno přerušené před šesti lety za sebou, to mi bylo sedmnáct)Tak snad je to tak jak říkáte, ale myslím, že bych klidně mohla mít taky těch 225 jednotek, mám teď 200 a celkem nic necítím, ale to musí posoudit doktoři, tak já s tím co mě přijímal pak dám řeč až bude po všem. Ráda bych šla vícekrát, ale mohlo by to být kratší, to je fakt, taky to mám komplikovanější kvůli práci na směny. Tak uvidíme. Ale moc díky za poznatky. Péťo, držím pěsti, chvilku vydrž a kdyžtak volej Dr. a pak se ozvi, zajímá mě všechno, čeká mě to příští týden... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.