| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 1645  [Dalších 615 >>]
azucena 95950
2.5.2009 22:17:55
AHOJ PAVLI.TAK TO MÁM OD ČTVRTKA ZA SEBOU.JEN MĚ TEDA MOMENTÁLNĚ UŽ OD TOHO ČTVRTKA DĚSNĚ BOLÍ BŘICHO ŽE SOTVA CHODÍM.DNES JSEM ÚANU DOKTORU VOLALA,ŘÍKAL ŽE JELIKOŽ TY DÁVKY BYLI VĚTŠÍ (PÍCHALA JSEM 225),TAK ŽE TY VAJEČNÍKY JSOU STÁLE ZVĚTŠENÉ A POŘÁD TLAČÍ,POKUD SE TO DO DVOU DNŮ NEZLEPŠÍ,MÁM PŘIJET ABY SE TO RADĚJI ZKONTROLOVALO.
JINAK K TOMU CO JSI PSALA.NĚKDY JE TA STIMUKLACE TROŠKU POMALEJŠÍ,ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉ Z NÁS JAK TO TĚLO PŘIJME.JÁ JSME MĚLA PŘI TOM POSLEDNÍM ULTRAZVUKU VAJÍČKA KOLEM 20MM,NĚKTERÉ 16MM.NA JEDNÉ STRANĚ JICH BYLO 9 A NA DRUHÉ 11. A PŘESTO JSEM ŠLA NA ODBĚR JEŠTĚ ZA DALŠÍ TŘÍ DNY.NEBUD VYDĚŠENÁ,NAKONEC TO DOBŘE DOPADNE.URČO DEJ VĚDĚT.BUDUD DRŽET PĚSTI.
@Maja@ 52758
2.5.2009 18:33:59
a ještě jednou já...měla jsem Gonal F, na počkání ovulace Orgalutram a na dozrátí decapeptyl....
@Maja@ 52758
2.5.2009 18:29:31
a já měla pokaždé 225 jednotek...celkem prasečí dávky...ale zas šlo vše jak po drátkách...nemohla jsem si dovolit, aby byl odběr později(dítě + zaměstnání na směny)
@Maja@ 52758
2.5.2009 18:24:29
no...asi hůř reaguješ na stimulaci....ne každý reaguje ukázkově....zas kdyby se jim to úplně nezdálo, tak by ti tu stimulaci stoply....léky jsou opravdu hodně drahé...
Já sama po dvakrát reagovala naprosto ukázkově...chystám se i po třetí...ale až za pát týdnů....důležitý bude odběr...jak dopadne a pak kvalita vajíček...podle toho Ti řeknout, jak příště...
Jen nevím...nedočítám...máš děti?? Je mě to zajímá.....někdy je horší stimulace u žen, kterým se hůře těhotní.....ale zas nevím přesně...abych tě nevylekala....
pavlísekP 95607
2.5.2009 12:45:19
Holky, já jsem z toho jelen,
dneska zase UZ, paní dr. byla fajn, ale říkala : ...že by teda byly nějaký velký, o se říct nedá...ve čtvrtek jsem měla většinu kolem 11-15 mm, dva byly přesně 15 a dneska tam byly jen dva 14,6 a zbytek zase kolem 11-13 mm a pak jen samý drobný. Myslíte, že by mohly některý být už fuč? Já jsem teda ráno cítila na obou stranách velké píchnutí a včera mi bylo divně, tak jako to bývá kolem ovulace, tak se strašně bojím aby mi neutíkaly vajíčka samy, předčasně. Oni mi dneska nic neřekli, jen, že odběr bude místo v úterý asi až ve čtvrtek a že mám dál píchat 200, ale to už bude 15 injekcí před odběrem, fakt nevím proč to tak dlouho trvá. Začínám být pěkně nervózní, aby k tomu odběru vůbec došlo. Moc by mě to mrzelo, kvůli příjemkyni, ona na to tak čeká....
jestli máte někdo podobnou zkušenost, napište prosím....
já daruji poprvé a ráda bych i víckrát, jestli to půjde, no uvidíme..
díky moc, pája
pavlísekP 95607
30.4.2009 20:53:19
Ahojda holky, tak jsem byla dneska na UZ, ale nevím, říkal že mám 7 na pravo a 2 nalevo. Není to nějak málo? Kolik jste měly při prvním darování uzrálých folikulů? Jsem z toho trošku nervózní, aby mi pak neřekli, děkujem, moc jste jich ale neměla....~d~
Tak nevím, v sobotu jdu na další, tak třeba se ještě nějaký ukážou, ale aby byly kvalitní, já z toho mám takový strach, hlavně jestli po nich příjemkyně otěhotní, to bych byla moc ráda, ale asi se to nedozvím.
Odběr bude asi v pondělí nebo v úterý.
Delfínku japak si dopadla?? ozvi se, myslela jsem na tebe dnes...~x~
applee 84637
29.4.2009 17:40:16
Ahojky.Ty se máš :-) Tak ať ti to zítra dobře dopadne.Tobě i budoucí mamince ~;)
azucena 95950
29.4.2009 16:58:06
ahojda.všechny vás zdravím.tak už mám za sebou všechno to píchání~b~.dnes mě už nic nečeká a zítra brzy ráno odjíždím směr praha na odběr.mám opět trošku nervy,ale snad to přežiju.tak držte pěstičky.~:-D
pavlísekP 95607
27.4.2009 19:28:17
jo a mám taky Puregon v peru, ta aplikace je s ním fakt pohoda, bála jsem se jen u té první, ale zbytečně...~z~
pavlísekP 95607
27.4.2009 19:26:11
tak z hodinky bylo nakonec půlka odpoledne.....~t~ ale už jsem to fakt potřebovala, jsem utahaná z toho šílenýho víkendu
apple, určitě se můžeš přidat, vždyť já jsem ráda za každou radu a poznatek....určitě každé tělo reaguje jinak a já jdu navíc poprvé, tak si to asi hlídají víc a začíná se postupně
no, mě se břicho moc zvětšovat nemusí, já už ho mám sama jak v šestém měsíci od přírody~;(( ale co se týče stimulace, tak budu asi radši když konečně ucítím, že tam něco roste, takhle se nic neděje a mě to znervózňuje, takže břicho nebřicho, hlavně když budou pěkní folíci ~z~
[<<Předchozích 1020] Názory 10211030 z 1645  [Dalších 615 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.