Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| applee | 84637 |
|
|
27.4.2009 18:42:34
Asi každé tělo na to reaguje jinak.Tak podle toho to pak regulují
Když jsem měla těch 200,tak to byl celkem fičák ,břicho jak v páté měsíci ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
27.4.2009 18:26:06
Ahoj.Jestli se můžu přidat,tak já měla jednou ze začátku právě těch 200(Puregon-pero)a stimulovalo se to až moc,tak mi to pak dr.snížil na 150.Jinak jsem mívala 175.
|
| azucena | 95950 |
|
|
27.4.2009 17:19:40
jééé ty se máš,že ses mohla jít natáhnout.to se mě asi nepoštěstí.co se týká těch dávek.tak já si od prvního dne píchám dávku 225.těch 150 co ti původně dali je fakt asi málo,tak uvidíš teď.ale ono asi taky záleží na druhu léků,ne??
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
27.4.2009 15:17:22
ahojky peti
,no já jsem měla počáteční dávku 150, ale ode dneška mám píchat 200, tak doufám, že ve čtvrtek už tam budou nějaký větší vidět. to by mě mrzelo, kdyby se mnou byly nějaký potíže, ale třeba mi hold rostou pomaleji no ![]() tak to na tebe budu myslet, já pojedu na uz a pak honem do práce a pak mám volno, mám krátký týden, takže paráda ovšem teď jsem doobědvala , pověsila prádlo a jdu se natáhnout, úplně se mi zavírají očičkatak aspoň hodinku...... |
| azucena | 95950 |
|
|
27.4.2009 12:55:24
ahoj Pavli.když jsem byla na první stimulaci,tak mi to také trvalo méně dní než teď.i ted to jde sice dobře,ale jednu dávku jsem dostala přidáno.jinak na odběr jedu ve čtvrtek a to jsem myslela že už to budu mít v úterý za sebou.
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
27.4.2009 12:25:06
Ahoj holky
, tak jsem dnes byla na kontrolním UZ, prvním při stimulce a nijak nadšená jsem teda neodcházela. Byla tam nějaká jiná doktorka než minule a ta s tím byla véélmi rychle hotová. Zatím mé vaječníky na hormony neodpovídají, folikulů je tam zatím do deseti a jsou drobné. Takže stejná slova jako minule a to jsem si ještě nic nepíchala. Zvedli mi dávku, tak doufám, že se to zlepší. Stalo s některé z vás, že by to šlo tak nějak pomalu? Myslela jsem, že po pěti inj. Puregonu už tam bude něco vidět... ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
25.4.2009 14:12:56
No ahojky Evi.A do kerého caru v Olomouci chceš jít pak darovat?Jsou tam dva:1)Fakultní nemocnice,2)Fertimed.Já bych měla jít do Fertimedu a tam mi p.dr.řekl,že dávají stejně jako ve Zlíně.A teď půjdeš darovat do Zlína?Evi,pošli mi když tak mejla,něco bych se chtěla zeptat
Lenka |
| Evule2 | 77593 |
|
25.4.2009 13:37:12
Ahoj Appllee,už jsem ti kdysi psala dotaz,tak tě opět zdravím.Já jsem se konečně dostala k tomu,že 30.si jdu pro injekce a začnu,takže jsem zvědavá na první darování.podstoupím to ve Zlíně a uplně jsi mě překvapila,jak píšeš,že pak chceš jít do Olomouce,protože to já mám taky v plánu,už jsem si do olomouce o nějaké info psala.Jenom mám pocit,že v Olomouci za to darování dávali víc peněz,než ve Zlíně
![]() Budu ráda,když pak napíšeš nějaké zkušenosti a rozdíly mezi těmito klinikami. Děkuju ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
25.4.2009 8:06:39
Ahoj.No to samozřejmě ano.Příjemkyně se nesmí dovědět o dárkyni a naopak.To je jasné.Doktor tím myslel jen samotný fakt,zda příjemkyně po mých darovaných vajíčkách otěhotněla,nebo ne.Taky mě to udivilo,že se mě na to ptá
A on na to,že úspěšnost otěhotnění normálně konzultují s dárkyní.Tak nevím. |
| azucena | 95950 |
|
|
24.4.2009 22:50:22
ahojda.tak pokud jde o tvůj dotaz,tak si myslím že dárcovství by mělo být anonymní,jak ze strany příjemkyně,tak dárkyně.alsspon tak mui to zas říkal můj pan doktor.já osobně bych to asi ani raději vědět nechtěla,bohatě mi stačí,když vím že tím někomu mohu pomoci.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.