| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 1645  [Dalších 595 >>]
applee 84637
24.4.2009 16:09:45
Holky co už jste darovaly,měla bych takový dotaz.Jak už jsem teda níže uvedla,darovala jsem několikrát v jednom caru a teď půjdu darovat do jiného.V tom druhém se mě pan doktor při prvním pohovoru ptal,jestli mám nějaké informace o tom,zda některá z příjemkyň po mých darovaných vajíčkách otěhotněla.Tak jsem mu odpověděla,že jsem se na to nikdy neptala.I když jsem to nutkání měla,tak jsem měla prostě za to,že to vědět nesmím.Stejně tak jako to,kdo je příjemkyně.No a na to mi pan dr. odpověděl,že oni to dárkyním běžně říkají.Taky vám to lékař sdělil?Počet odebraných vajíček jsem pak měla v lékařské zprávě ale o těhotenství příjemkyně(jak zdařilém nebo nezdařilém)jsem se od lékaře nedověděla.Máte s tímhle nějaké zkušenosti?
Žížalice 87481
24.4.2009 8:44:26
Holky, jak kousek níž řešíte, jestli po odběru do práce nebo ne - doporučuju zůstat doma ~R^. Já jsem se sice cítila docela fajn už večer po odběru, ale byla jsem pořád taková unavená, ospalá, i ten druhý a třetí den. Zůstala jsem teda doma, i když mě to nebolelo. ALE vzala jsem si na to dovolenou, protože neschopenka je první 3 dny neplacená (chytře to zase nastavili ti nahoře ~o~).
Vůbec i když na mě letos cosi lezlo, vzala jsem si čt+pá dovču 4 dny mi celkem stačily na hození se do formy. Jenom mě štve, že když už si platím to zdravotní pojištění, tak když jsem nemocná, vyberu si to radši na dovči - s mým platem jsou i ty dva dny na výplatě dost poznat, tož tak ~;((
Jinak se omlouvám za odběhnutí od tématu :)

Jo a Pavli, ptala ses, jak dlouho jsem si píchala injekce - vycházelo mi to na nějakých 9 dní, protože mi tělo reagovalo na ty hormony jaksi líp prý:-)
azucena 95950
23.4.2009 21:39:45
o velikonocích se mi udělala tříselná kyla.jenže se to začíná zvětšovat,tak že jsem se už musela objednat na operaci,která mě čeká 27.května.byli by radši dřív,ale kvůli odběru to nejde .taky jdu do sprchy a do hajan.zase si určitě písnem.dobrou~z~~z~
pavlísekP 95607
23.4.2009 21:30:14
ježiš peti, snad to není nic vážného??? tak držím pěstičky ať to dobře dopadne, já jdu do sprchy, píchnu druhej ďobanec a mizím do hajan, čeká mě véélmi náročný víkend, zase se ozvu papa~x~
applee 84637
23.4.2009 21:28:33
No tak já uvidím.Teď užívám HA(jinak mám nehormonální tělísko),prý aby se to načasovalo a aby se třeba neudělala cysta-říkal dr.4.května jedu na kontrolu.Pokud už budou mít výsledky na inf.a pohl.přenosné nemoci,možná už s sebou dostanu stimulační protokol a injekce.Zatím jsem vždy měla asi krátký protokol-10 dnů.Nevím jak dlouho trvá dlouhý :-)
azucena 95950
23.4.2009 21:21:48
no tak i kdyby mi tu neschopenku nabídli,tak si to momentálně nemůžu dovolit.koncem května mě čeká operace a pak si na neschopence asi chvilku pobydu~;((
pavlísekP 95607
23.4.2009 20:38:31
a neschopenku mi nabízeli hned na první návštěvě....když budu chtít, tak v pohodě
pavlísekP 95607
23.4.2009 20:36:52
Ahojky, no když to vyjde na příští víkend tak to mám volno a v pondělí bych se nějak dohodla..fakt nevím ,nemám se s kým střídat, je nás málo. Ale v pondělí nechodí tolik lidí, tak snad to půjde.
A to je dost možný, že chtějí abys tam pak zůstala, on pak prý škodí každý prudký pohyb, přeci jen to závisí trochu i na tomhle. Já se teda hodlám podvědomě trošku šetřit, v práci to nepoznají a krabice těžký teda tahat nebudu. No když půjdu na dva dny na PN tak to bude asi lepší.
azucena 95950
23.4.2009 20:34:18
tak s ničím takovým jsem se oprav du nesetkala.na odběr musím být ve stanovenou dobu a to jedu těch 150km.neschopenku mi tedy nikdy nenabízeli,ale jak říkate,tak to po odběru pobolívá a člověk by měl být asi v klidu.ale kvůli práci si to zrovna dovolit nemůžem,tak že nevýhoda.~a~
azucena 95950
23.4.2009 20:31:41
u každého je to asi jiné.mě zas po odběru bříško skoro 14 dní bolelo.v práci jsem sice v kanceláři,ale při přijmu zboží běhám neustále ze schodů a do schodů,tak to byl asi trošku problém.odpoledne jsem pak teda spíš odpočívala.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 1645  [Dalších 595 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.