Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| applee | 84637 |
|
|
23.4.2009 20:29:49
Pavli,a to chceš jít po odběru druhý den do práce?No já teda taky vždy normálně šla,ale bylo to docela náročné.Druhý den to dost bolí,někdy i ty další.Neříkali Vám lékaři,že by Vám napsali neschopenku?Mě teda v tom Zlíně ne,až teď v Olomouci.A ještě něco:do Zlína jsem to měla cca 60km,do Olomouce téměř 2x tolik.Do Zl.jsem si jezdila na kontroly na všechny autem.I na ty poslední.Včetně odběru.No a v té Ol. po mě chtějí,abych už tam byla poslední asi 3 dny,kdy už budou vajíčka hodně zvětšená,ubytovaná.Prý by mohlo dojít při delší jízdě autem k předčasnému uvolnění vajíček.Setkaly jste se s něčím takovým?
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
23.4.2009 19:54:18
No právě, taky chodím. A dělám dvanáctky, zrovna teď mě čekají tři za sebou, mám dlouhý týden. Tak jsem zvědavá jak to zvládnu, ale Lucíšek tu psal, že při stimulaci nic necítila, ani bólení bříška, tak se modlím abych to měla stejné, já celý den stojím na nohách skoro na jednom místě.
|
| azucena | 95950 |
|
|
23.4.2009 19:40:41
no do prahy by si to asi fakt měla daleko.i když já taky dojíždím 150km.ale ani těch 15tis.přeci není k zahození ne???prostě holt každá klinika platí jinak.
![]() |
| applee | 84637 |
|
|
23.4.2009 19:37:49
Ahoj holky.Jestli se můžu taky podělit o své zkušenosti-já darovala třikrát ve Zlíně,teď půjdu po čtvrté do Olomouce.Jak ve Zlíně,tak i v Olomouci dávají za odběr 15tis.což při čtyřech odběrech proti 23tis.je docela rozdíl
No ale vzhledem k tomu,že jsem z Valašska,tak by to bylo pro mne do Prahy s dojížděním celkem složité ![]() |
| azucena | 95950 |
|
|
23.4.2009 19:05:47
vím že je to kousíček od Dejvic.nějaká čínská ulice.klinika se jmenuje Pronatal plus.tak na druhou injekci držím pěstičky
.ale dneska to už bude v pohodě,jak to zvládneš poprvé,tak už to jde samo.já dneska byla ještě na předoperačním vyšetření(krev,ekg,atd.vše je v pohodě.zítra jedu na ultrazvuk.tak myslím že v pondělí nebo v úterý bych to už mohla mít za sebou.tobě to asi zřejmě bude vycházet na ten konec týdne.taky k tomu ještě chodíš do práce??![]() |
| pavlísekP | 95607 |
|
|
23.4.2009 18:58:37
Aha, to mají asi drahý u nich, vždyť sem si jezdí cizinci nechávat dělat i zuby......a kde ta klinika je, jestli se můžu zeptat? No tak to máš velký štěstí na pana doktora, to je od něj hezký a ty to máš jednodušší. A odměna podobná, to těší i mě, já ani nevěděla jak který centra dávají, prostě jsem chtěla do Motola, tak jsem tam jela. A jsou tam taky všichni móc hodní. Tak jsem si snad vybrala dobře. Dneska budu píchat podruhé, ale to už snad bude ok. Už vím jak na to. Jen jsem fakt zvědavá na kdy vyjde ten odběr. Kdyby to bylo ke konci příštího týdne, tak to by bylo parádní.
|
| azucena | 95950 |
|
|
23.4.2009 18:52:11
tenkrát když jsem tam přijela poprvé,tak jsem se až lekla.byli tam samí němci.tak jsem se na to setřičky ptala a bylo to tak.oni jezdí k nám ptotože je to prý u nás vyjde levněji než tam u nich.většinou jsou tam na pár dní ubytovaní,jak jsem koukala v párech.pokoje mají nádherný.já od nich dostávám 23tis.,což pro mě také není k zahození.když jsem to podstupovala loni,tak to bylo pro mě horší s cestováním.mám to poměrně daleko a během týdne jsem byla v praze třikrát a pak ještě na odběr.ted už má pan doktor ordinaci i v pardubicích kam z prahy dojíždí.tak že pro léky a na ultrazvuk jezdím do pardubic a jen na odběr do prahy.je to pro mě touhle cestou lepší a jsem ráda,že mi to takhle umožnil
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
23.4.2009 18:43:34
No to je jasný, je to fakt, že těch návštěv je dost a musí se vydržet, ale taky jsou peníze u mě až na druhém místě. Dělám to pro dobrý pocit a když vidím kolik holčin nemůže mít děti, tak mě to úplně děsí (na druhou stranu mě děsí co někdy vidím po městě, "maminky" - některé se chovají tak, že by si snad děti ani nezasloužily - zní to hrozně, ale asi je to pravda).
Já jsem si na netu přečetla, než jsem tam jela poprvé, že dárkyně dostane 5 tis. Přišlo mi to málo (v Olomouci dávají 16 tis - teda před 3 roky to tak bylo), ale řekla jsem si Motol je pojem, největší nemocnice v ČR, tak půjdu tam. No a když jsem se bavila s dr. embryoložkou, tak ta mi řekla, že dostanu 22 tis. tak mě to příjemě překvapilo. To už mi příjde hodně milý, ale asi je to vážně car od caru jiný. Pro zahraniční klientelu - to je asi taky zajímavý...nikdy jsem o takové klinice neslyšela..... |
| azucena | 95950 |
|
|
23.4.2009 18:32:45
já jezdím do Prahy na soukromou kliniku,která se věnuje dárcovství pouze pro zahraniční klientelu, německo,rakousko.všichni jsou tam hrozně ochotný a hodný,a hlavně je to asi jediná klinika,kde za to dobře platí,když už to podstupujem.né že by mi tak šlo o peníze,určitě je v tom něco víc,hlavně to že tím můžem pomoct někomu kdo miminko mít normální cestou nemůže,ale taky podstupujem určitá rizika,tak že bysme za to měli být i náležitě odměněni ne???můžu se se zeptat,kolik ti za dárcovství zaplatí v motole??je to asi hloupá otázka,ale docela by mě zajímalo,jaká je odměna jinde.
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
23.4.2009 18:14:41
Taky mě moc těší
já jezdím do Motola a zatím jsem se jich na to neptala. Ale vědět bych to určo chtěla. A kam jezdíš ty? Já jsem nejčastěji slyšela taky verzi, že 3x ale je teda vidět, že se to všude liší. No uvidíme, hlavně jak dopadne tohle první, největší strach mám z hyperstimuláku, ale snad to bude OK a ani ho nepocítím. Doufám. A taky abych měla kvalitní vajíčka, když už je to všechno tak drahý, tak ať to k něčemu je. Já jsem už kdysi mohla darovat v Olomouci, ale musela jsem pak narychlo opustit školu i město a už jsem se k tomu nevrátila. Ale měla jsem za sebou gen. testy a věděla jsem, že mám vše ok, akorát až teď na to přišla vhodná doba, se k tomu vrátit. A tam jsem i vyplňovala podrobný dotazník (vzdělání, stručný popis, atd.) ale tady v Praze vůbec a hned se začalo, i příjemkyně už se chystá, takže to asi je případ, kdy je jim to jedno, prostě jen chtějí vajíčko. Jestli půjdu víckrát, tak to budou chtít třeba příště vyplnit, vždyť i příjemkyně si může vybrat alespoň nějaké požadavky....nějak to dopadne, hlavně ať se vše podaří, sama budu ráda. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.