| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 1645  [Dalších 575 >>]
azucena 95950
23.4.2009 17:47:32
ahojda Pavli.ráda tě poznávám.
no na každé klinice ti řeknou zřejmě něco jiného kolikrát můžeš darovat.někde jsem četla že třikrát,což si myslím že je blbost.tam kam jezdím mi řekli že můžu až osmkrát s určitýma přestávkama.ono je ale kolikrát docela náročné najít k sobě vhodnou dárkyni.kam jezdíš smím-li se zeptat?petra
pavlísekP 95607
23.4.2009 13:52:47
Ahójky delfínku, týjo, už podruhé ~x~ ~x~ ~x~ ~x~. Děkuju za všechny za podporu, já jsem byla takovou dobu za hrdinku a vřera jsem se u té první tak bála. Ale nic to není, fakt v pohodě. Já půjdu na odběr asi koncem příštího týdne, tak jsem zvědavá.

Kolikrát se může darovat, víte někdo?
azucena 95950
23.4.2009 13:45:23
ahojda milé dárkyně.momentálně absolovuji již druhé dárcovství.píchám si už od neděle,také sama a je to pro mě asi lepší než kdyby mi to píchal někdo jiný.zítra jedu na ultrazvuk a myslím že tak v pondělí nebo v úterý na odběr.už v celku vím co mě čaká,tak to tentokrát zvládám v pohodě.tak i vy hlavu vzhůru milé dárkyně.~b~
pavlísekP 95607
23.4.2009 11:09:35
Ahoj Luci ~x~, jojo, píchám si sama - musím, nemám přítele, ani nikoho blízkého poblíž, ale mě to neva, teď už se s tím poperu v pohodě ~z~, nejhorší byla ta první.
Akorát jsem strašně zvědavá, na kdy mi vyjde odběr, po kolika dnech přesně si byla ty? Já vím, že je to individuální, ale aspoň to tušit...
Nebo holky, naše nejmilejší rádkyně, jak jste to měly vy? Jestli mi to vyjde na volno v práci, tak to bude úžasný....zatím my všechny kontroly vyšly báječně. Nemusela jsem řešit záskok v práci. A to jsem tam od začátku byla už 4x (první schůzka a prohlídka, 3x odběry krve z toho 2x s UTZ a jednou navíc s tou injekcí - zjistila jsem, že mám ten dlouhý protokol) Takže zatím je to paráda, jak to vychází.
Tak jdu žehlit, mějte se fajn ~b~
Žížalice 87481
23.4.2009 8:26:00
Pro Pavlu:
Pavli,to je super, že to bereš takhle v pohodě - a na to, že si injekce pícháš sama, jestli to chápu dobře... klobouk dolů ~x~ ! :-) Držím palce, ať jde všechno, jak má ~R^

Pro holky,
děkuju za reakce, uklidnily jste mě, i když teda silná MS.... z toho moc radost nemám, budu trpět jak zvíře ~f~ ale co už ~t~
pavlísekP 95607
22.4.2009 23:38:15
Ahoj holky,
tak jsem dnes začala se stimulací. To první píchnutí, to byly nervy, to vám povím. Ale je to fakt jednoduchý a není to ani cítit....tak doufám, že to půjde všechno hladce. Na UTZ jdu v pondělí. Mějte se krásněééé
~x~
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
22.4.2009 9:02:22
To je nrmální-připrav se že MS bude hooodně silná.Ale pak už budeš mít klid-neboj~x~
applee 84637
20.4.2009 17:19:32
Luci,myslím že to nafouklé bříško je normální.Po prvních měsíčkách by to mělo odeznít.Nevím přesně jak se projevuje hyperstimulační syndrom(naštěstí!),ale asi by to bylo dost bolestivé,že bys musela vyhledat neodkladně lékaře.Jinak přeji hodně štěstí a odvahy při případném dalším dárcovství. :-)
Žížalice 87481
20.4.2009 15:33:01
a vypadám jako těhule ~t~

Jenom by mě zajímalo (vím, kdyby cokoliv, můžu volat na kliniku), jestli to nafouklé břicho fakt samo vymizí, až se mi dostaví MS? Uklidňuju tím sebe i přítele, k rodině zatím ani nejezdíme, nevěřili by mi mou netěhotnost ~:-D

Jinak cítím vaječníky - teda jenom jeden - pravý, holky po dárcovství, je to v normě? Chtěla bych mít nějakou jistotu, že nemám ten hyperstimulační syndrom, ale nechci volat na kliniku a způsobovat (beztak) planý poplach...~:-D

Jinak fandím vám, holky, co jste se pro darování rozhodly, a držím palečky těm, které právě díky darovaným vajíčkům zkouší otěhotnět (vlastně všem, které chtějí otěhotnět ~x~) :-)
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
17.4.2009 13:16:57
Luci-gratuluju!!! jsi šikulka~x~~x~~x~~x~

Já jsem zatím stále v čekání na vhodnou příjemkyni..
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 1645  [Dalších 575 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.