Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pavlísekP | 95607 |
|
|
16.4.2009 21:54:37
No vidíš Luci, já to říkala, že to bude ok, seš báječná....já se právě taky těším na ten dobrý pocit, i když teď mám spíš strach ani nevím z čeho...Hlavně že všechno proběhlo v pořádku. Tak teď můžeš bezmezně předávat zkušenosti nám ostatním. Já jsem teprve na začátku....
![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
16.4.2009 18:35:29
Ahoj Pavli, tak už je to za mnou. Nakonec to nebylo vůbec tak hrozné, jak jsem si představovala, vlastně největší trauma jsem měla z té "hladovky" před zákrokem
Přišla jsem na 9, do 10 jsem si poležela na pokoji, pak půl hodinky ten zákrok, hned v půl jedenácté jsem se probudila. Pamatuju si jenom, jak mi anestezioložka píchla narkozu, ze zákroku nic. A po probuzení mě bolelo břicho - jako před/při MS, ale ne tak hrozně (mívám ji dost bolestivou). Po příjezdu domů jsem prospala celé odpoledne, přítel mě vzbudil, ať se najím a napiju a spala jsem až do rána. A ještě dneska (druhý den) jsem byla trochu unavená, ale vcelku nic mě už nebolí, je mi dobře... a mám z toho dobrý pocit ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
16.4.2009 16:29:57
Ahoj Marti.Zadej si www.neplodnost.cz je tam taková mapka-klikni si na kraj,který je ti nejblíže.Vyjedou ti centra reprodukční medicíny a uvidíš.Finanční kompenzace je ve většině centrech min. 15 000,-kč.
|
| Martina |
| • |
16.4.2009 11:56:19
Ahoj, jdu se vás zeptat na pár otázek. Chtěla bych darovat vajíčka a nevím jak začít. Jsem ze severu Čech, mám 2 děti a je mi 29. Nevím kam se obrátit (na jakou nemocnici) co to obnáší a jestli se za to dává nějaká finanční odměna a asi kolik. Díky moc, budu ráda za odpovědi
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
14.4.2009 23:22:59
Jó a holky, sestřička mi říkala, že si mám s sebou na ten UTZ vzít ručníček, je to možný nebo jsem se přeslechla? Teda vím na co je ručník, ale proč ho mám mít s sebou, když tam mívají ty papírové...
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
14.4.2009 14:15:55
Ahoj Luci
, myslim na tebe už teď, určitě to zvládneš. Mě pan doktor při předávání těch prvních papírů s tím postupem upozornil, ať to beru s nadhledem, protože je tam napsaný, že na všechno co dělám můžu vlastně umřít, tak jsme situaci odlehčili úsměvem , ale já to chápu, musí se něčím chránit. Hlavně pak hned napiš jaký to bylo, ať se mám na co těšit ![]() Už teď se nemůžu dočkat co mi řeknou v pátek na tom UTZ a pak se asi už bude vyčkávat na ms abych mohla začít...to jsem teda zvědavá. |
| Žížalice | 87481 |
|
14.4.2009 13:16:41
Holky, už finišuju, zítra jdu na punkci. Hrozně rychle to uteklo a ani to nebyla taková hrůza, jak jsem si představovala
Jediné, na čem jsem poznala píchání hormonů - brečela jsem skoro u každého filmu, vpich po injekci jsem cítila vždycky do druhého dne, pak už ne (ale to už jsem zase cítila ten nový). Překvapilo mě, že jsem necítila žádný tlak v bříšku, ani bolest, nic ![]() Včera na kontrole mi řekli, že mi tělo reaguje na ty hormony líp, takže punkce bude o ty dva dny dřív. Z toho mám trochu strach, aby mi při odběru nepíchli, kam nemají - v seznámení s riziky jsem si přečetla, že se můžou jehlou poranit střeva nebo moč. měchýř, což pak vyžaduje operace a hospitalizace... ale že je to taky vzácná komplikace. Ale co mi taky říkali (jsem v Unice), že se u nich taková komplikace ještě nevyskytla a údajně ani ten hyperstimulační syndrom neměli. Tak budu doufat, že já nebudu první ![]() Nic, jdu si uvařit lehké a dobře stravitelné jídlo, jak mi bylo doporučeno - takže asi těstovinový salát, a psychicky se připravit na zítra. Mějte se hezky a držte mi zíra palečky ![]() |
| pavlísekP | 95607 |
|
|
13.4.2009 19:12:53
A že jsem zdravá a plodná pan doktor ví, já už totiž jednou těh. byla, bylo mi 17 a není na co vzpomínat. Ale co, je to zkušenost, aspoň vím, že děti mít můžu...jen musím ještě vydržet než se najde nějaký fajn budoucí tatínek
|
| pavlísekP | 95607 |
|
|
13.4.2009 17:29:58
Aha, no já to mám takhle, on pan doktor, když jsme se domlouvali tak jen tak mezi slovy prohodil, že to tím urychlíme, ale pořádně nevím co měl na mysli. Ale to neva, hlavně že je zatím vše ok, hlavně jsem měla (snad poprvé v životě) radost, že MS přišla přesně po 28 dnech a to na hodinu!! Tak jsem hned ráno jela na tu injekci a UTZ. Tak doufám, že i při stimulaci to vyjde všechno tak jak má. Mě teda první den MS vždycky dost bolí břicho, ale jen ten jeden den a ovulaci taky cítím jako chvilkové píchnutí v podbřišku, prostě to poznám (já až budu jednou chtít děti, tak si otěhotnění snad budu moct naplánovat). Nevím co se mnou udělají ty hormony, ale podle toho, co jsem tady a jinde četla si myslím, že to nebude nic hroznýho. A kolikrát ty už si darovala? Já slyšela, že se může jen 3x za život a 2x do doby, než budu mít vlastní děti.
|
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
13.4.2009 9:07:46
No-mě překvapilo že píšeš o injekci do břicha a UTZ při MS-to já měla všechno už při píchání hormonů..Tak mě to zmátlo.
Já jsem taky ve fázi čekání na příjemkyni.Tak snad se nějaká najde ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.