| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 1645  [Dalších 365 >>]
Marge
  • 
14.9.2008 8:12:17
Vydrž-včera jsem jim psala:-)
Mají na stránkách že zatím mají vajíček dost. Tak jim píšu jestli se něco nezměnilo...
Dám pak vědět až mi odepíšou...
profimak 83131
14.9.2008 7:07:34
Marge a na jakou kliniku jsi koukala, že dává 5000? Já jsem si teď našla kliniku v Praze Gest.cz a tam o výši odměny není zmínka, tak jim napíšu mail, až se odhodlám...
Marge
  • 
13.9.2008 11:17:28
Jo holky-vy co se bojíte píchání:moje kamarádka má cukrovku a denně už let si před každým jídlem píchá do břicha inzulín..Takže taková hrůza to určitě nebude:-)
Marge
  • 
13.9.2008 11:15:53
Aha-díky za vysvětlení.
Já do toho půjdu.Jen ještě nevím kam-musím zjistit podrobnosti o klinikách.Ráda bych tady v Praze,ale ta poloviční odměna mi opravdu přijde nespravedlivá.. Tak se kouknu jaké mám spojení do brna:-)
Eve
  • 
13.9.2008 10:07:22
Marge, i kdyz si te nekdo privede jako darkyni, tak to znamena jen to, ze tu zenu posunes na zacatek poradniku a ona dostane cizi, anonymni vajicko. Nikdy nemas moznost se s ni setkat, nevis, komu dali zrovna tve vajicko.Takze to, ze si najdes konkrteni prijemkyni znamena jen to, ze ona nemusi cekat, pro tebe se nic nemeni.
Ty injekce si pokud vim, platit nemusis, ale z hlediska pojistovny je to totez, jako kdybys je pak potrebovala pro sebe na pokus umeleho oplodneni, takze pokud uz deti mas a dalsi nechces, je to v pohode, ale nekde daruji i mlade holky studentky, co deti jeste nemaji a tam mi to prijde jako fakt velky risk - vyplacaji si tak vlastne ty 3 pokusy na pripadne vlastni problemy s otehotnenim v budoucnu a pokud by to potrebovaly, vse si musi mnohonasobne draz platit.
Marge
  • 
13.9.2008 7:42:02
A ještě-ty injekce-to si v lékárně platíš nebo je to na předpis a hradí pojišťovna?
Marge
  • 
13.9.2008 7:40:01
takže jeastli to dobře chápu tak návštěvy bykly celkem 4.
první-genetika
druhá-za pět týdnů- krev
třetí-?-kontrola?
čtvrtá-?-odběr

můžeš mi doplnit ty intervaly? :-)

Předpokládám že by se i tak vyplatilo jet z Prahy do Brna...
applee 84637
12.9.2008 21:44:13
Ahojky holky.Tak já jsem si do CRM zavolala sama,že bych měla zájem stát se dárkyní vajíček.Objednali mě na genetiku.Genetiku jsem měla v pořádku,výsledky byly cca za pět týdnů.Pak mi vzali několik zkumavek krve(asi pět) na pohlavně a infekčně přenosné nemoci.To jsem měla taky v pořádku.No a pak už se zřejmě hledala vhodná příjemkyně.Odhaduji,že přibližně stejná.Aby např.černovlasé hnědooké nedávali vajíčka od blondaté,modrooké.Poprvé jsem byla na odběr minulý rok v říjnu,pak jsem šla letos v dubnu a zatím naposledy jsem byla v srpnu.Po druhé a po třetí už mi zavolali sami,zda bych měla ještě zájem darovat.Ptala jsem se pana Dr.kolikrát se může do roka darovat,tak prý dvakrát,ale respektují i třikrát.Nevím jaká je finanční kompenzace za darovaná vajíčka v jiných centrech,ale ve Zlíně je skutečně těch 15 000 kč.Při stimulaci celkem žádné problémy nemívám,jen ke konci,kdy už jsou vajíčka několikanásobně zvětšená,pocituji tlak v podbřišku.Nemyslím si,že bych po injekcích nějak přibývala na váze.S příjemkyní se nemám možnost potkat,protože o sobě navzájem nevíme.Dárkyně i příjemkyně jsou anonymní a navzájem o sobě nesmí vědět.Ví to jen lékař.Ted nevím,jestli jsem odpověděla na všechno,když tak zase pisněte.Ráda se o svoje zkušenosti podělím.A taky budu ráda,když některá pisnete zase svoje zkušenosti.
profimak 83131
12.9.2008 17:35:55
A ještě jedna věc. Moje máma má vysoký krevní tlak,je to velkej problém?
Pepina07 86817
12.9.2008 16:53:14
ahoj, prosím poraďte mi, chci darovat vajíčko, ale ty injekce mě odrazují.Bolí to?
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 1645  [Dalších 365 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.