| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 1645  [Dalších 355 >>]
profimak 83131
12.9.2008 13:55:16
Marge, já jsem kousek od Prahy. To mi teda taky přijde nedpravedlivé a málo...
Marge
  • 
12.9.2008 13:13:02
Apple-můžu se zeptat? Jaký vliv na tebe hormony mají? nemáš třeba nálady,deprese,nevolnosti?nebo nepřibíráš?
Taky zvažuji dárcovství,ale mám dvě děti z toho jedno rok a půl staré a nemohla bych si při nich dovolit nějaké depresivní stavy:-)
Ještě jedna otázka-asi blbá,ale prosím neházet kamení:-)) Koukala jsem na nějakou kliniku z Prahy a pak na tu ve zlíně.Zatímco v praze dávají dárkyni 5 tisíc,tak ve Zlíně 15! Jak to že je tam takový rozdíl?Ne že by mi šlo jen o zisk,ale na druhou stranu mi to přijde nespravedlivé,za stejné podmínky poloviční odměna:-( Já jsem totiž z Prahy:-)

A ještě-byla jsi někdy na klinice přímo s příjemkyní? Myslím,jestli si tě nepřivedla. Není to hloupé,když víš že vlastně bude mít "tvoje dítě"?Ráda bych někomu pomohla přímo,ale tahle představa mě trošku děsí:-(
Evule2 77593
12.9.2008 12:56:32
Ahoj,tak jsem vyplnila formulář pro dárkyni vajíček ve zlínském centru a chtěla bych se zeptat,jestli mi někdo odpoví,nebo jim tam mám radši zavolat osobně?Ptám se těch,co mají zkušenosti s darováním ve Zlíně,jakým způsobem jste se přihlásily.Mají vůbec ještě o dárkyně zájem?Někde jsem zaslechla,že ve Zlíně mají vajíček velké zásoby,tak nevím.
profimak 83131
12.9.2008 10:57:29
Ahoj, já bych taky chtěla darovat vajíčka. Tak se chci zeptat, koho mám kontaktovat? Jestli svojí gynekoložku nebo přímo kliniku, co si vyberu?
A poslední otázka, kolik mě bude stát ta příprava na odběr?(myslím léky)
Děkuji:-)
Karolína Bučková
  • 
10.9.2008 11:30:06
Hezký den všem,

úplně na začátku bych chtěla moc poděkovat všem ženám a dívkám, které se rozhodly darovat vajíčko a i těm, které třeba zatím ne, ale našly nebo si najdou čas a zamyslí se nad tím.

Moc bychom si s manželem přáli mimčo. Bohužel sama patřím mezi ty, které jsou ze zdravotních důvodů nuceny čekat na darované vajíčko.
Jsem sice zapsaná v pořadníku v pražském Pronatalu, ale rovnou mi řekli, že bych si měla přivést dárkyni. Bez ní budu čekat....a nejhorší je, že čekat sice můžu, ale deprimuje mě, že sama pro to nemůžu nic udělat.
Chtěla bych proto poprosit, zda by se mezi vámi nenašla dívka či mamina (dárkyně by měla mít věk mezi 20-35 lety), nejlépe asi z Prahy, která by byla ochotná svá vajíčka darovat a nám tak pomoci splnit si to největší přání.
Zde nechávám kontaktní email, ozve-li se nějaká dobrá duše, budu moc vděčná.
karolina.bendova@seznam.cz
Děkuji a všem přeji pěkné dny plné sluníčka,
Karolína.
Kactom 34624
5.9.2008 11:23:30
Lauro, já sháním dárkyni, ale jezdím do centra do Prahy - Apolinář, to je asi pro tebe daleko že..no kdyby přeci jen jsi o tom uvažovala, ozvi se prosím: kactom@email.cz

MM, po dárcovství vajíček je možné otěhotnět již další cyklus a právě s velkou pravděpodobností, protože hormony jsou ještě zbytkově v těle a proto tělíčko i lépe reaguje. Je tedy velká pravděpodobnost, že se zadaří. Tak hodně štěstí!
laura
  • 
2.9.2008 11:48:33
nabízím dárcovství vajíček, PA, HK
Lana
  • 
2.9.2008 9:25:59
Nahradni matka pro neplodny par ktere touzi o deti.honorar od 9000 euro.navrhy i dotazy

do pogotovie@ya.ru Ukrajina

http://www.pogotowie.pp.net.ua/
Nahradni matka pro neplodny par ktere touzi o deti.honorar od 9000 euro. Ukrajina

Podle ukrajinských zákonů, dítě, kteří se narodil náhradní matka, patří genetické rodičům.děťátko narodil a právně formálně, a ponechává ve své zemi jako občan své země, a zmínky o náhradní matky není ani v jeho rodný list.
navrhy i dotazy

do pogotovie@ya.ru

http://www.pogotowie.pp.net.ua/
maruš+1dítko10/05 85531
30.8.2008 17:20:47
Dobrý den,můžete mi někdo odpovědět?Byla jsem minulý měsíc na odběru vajíček jako dárkyně.Ted bych chtěla otěhotnět.Nemáte někdo zkušenost jak Vám to šlo nebo nešlo.Díky
Kactom 34624
27.8.2008 18:01:05
tak já jsem z té druhé barikády - dárkyni potřebuji, abych vůbec někdy měla miminko. Když jsem podstupovala první pokus, tak jsem si sehnala dárkyni, která mne pošoupla na první místo v pořadníku a vše to co podstupovala, mi popisovala. Píchala si jen do bříška - do špeku a nebolelo ji to (bylo to tím perem) a jen před odběrem, myslím den před odběrem dostala normální jednu injekci do zadečku. To jí píchl někdo jiný. Ale myslím, že to je podle center, všude je to jiné. Všem, které toto podstupují děkuji za nás všechny, právě zase čekám na další pokus, protože první nevyšel a v některých centrech je to opravdu hoodně dlouhé čekání..
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 1645  [Dalších 355 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.