Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| applee | 84637 |
|
|
26.8.2008 18:58:01
Omlouvám se,opět jsem klikla omylem dvakrát.
|
| applee | 84637 |
|
|
26.8.2008 18:49:12
Pardon,překlikla jsem se.Pokračuji
:na kontroly jezdím sama,jen na samotný odběr se mnou jede manža.Finanční kompenzace se mi zdá úměrná podstupovanému zákroku.Něco dáte za dopravu,úplně bez bolesti to taky není.Pocitujete bolest jako při menstruaci a tlak v podbřišku.Hlavně ke konci stimulace,když je vajíček víc narostených.No a taky si můžete udělat radost a něco si koupit.Abych nezapomněla!Taky Vás může hřát pocit,že jste třeba nějakou ženu udělala štastnou ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
26.8.2008 18:49:12
Pardon,překlikla jsem se.Pokračuji
:na kontroly jezdím sama,jen na samotný odběr se mnou jede manža.Finanční kompenzace se mi zdá úměrná podstupovanému zákroku.Něco dáte za dopravu,úplně bez bolesti to taky není.Pocitujete bolest jako při menstruaci a tlak v podbřišku.Hlavně ke konci stimulace,když je vajíček víc narostených.No a taky si můžete udělat radost a něco si koupit.Abych nezapomněla!Taky Vás může hřát pocit,že jste třeba nějakou ženu udělala štastnou ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
26.8.2008 18:34:28
Abych byla úpřímná,tak poprvé jsem se těch injekcí taky bála,jak to budu dělat.Nejhorší je asi ten první vpich,pak už to jde.Já píchám:prvních pět dnů do oblasti kolem břicha - perem.Uděláte kožní řasu a vpichnete.Dalších pět dnů pokračujete s touto injekcí perem do břicha + ještě přidáte injekci do svalu do stehna.Tak mi to bylo vysvětleno.Jehličku vidět je,ale je tenká a krátká.Zajede ani nevíte jak.Vážně to není žádný horor,nebojte se.Jinak co se týká dojíždění,mám to do Zlína něco přes šedesát km.N
|
| applee | 84637 |
|
|
26.8.2008 18:34:28
Abych byla úpřímná,tak poprvé jsem se těch injekcí taky bála,jak to budu dělat.Nejhorší je asi ten první vpich,pak už to jde.Já píchám:prvních pět dnů do oblasti kolem břicha - perem.Uděláte kožní řasu a vpichnete.Dalších pět dnů pokračujete s touto injekcí perem do břicha + ještě přidáte injekci do svalu do stehna.Tak mi to bylo vysvětleno.Jehličku vidět je,ale je tenká a krátká.Zajede ani nevíte jak.Vážně to není žádný horor,nebojte se.Jinak co se týká dojíždění,mám to do Zlína něco přes šedesát km.N
|
| maruš+1dítko10/05 | 85531 |
|
|
26.8.2008 11:56:53
Já jsem si pichala dávku injekční stříkačkou,ale byla tenká,takže jen malé štípnutí.Pero se prý už nedává.
Ale to je spíš i dezinfekcí,kterou se potírá místo vpichu.Prý se to nemusí,ale já jsem si to potírala.A dávky které jsou určené jen do stehna,tak se tam musí dávat.Jinak by to prý nemělo takový učinek. |
| Terka |
| • |
26.8.2008 11:15:50
Tak ta suma ve Zlíně je teda mazec. A tak nechcete zkusit napsat nebo zavolat do té Olomouce?
|
| Mája |
| • |
26.8.2008 11:15:47
tu jehličku uvidíš....ale je fakt tenká a malá....samotný vpich opravdu! nebolí....
|
| Mája |
| • |
26.8.2008 11:13:56
já jsem taky citlivka a zdravotník k tomu.....a měla jsem z toho trochu strach...první injekce byla nejhorší....teda odhodlat se....dárkyně si píchá perem, je to tenoučká a krátká jehla, pícháš si to jen do kůže....nebolí to...jen mě to někdy po vpichu trochu štípalo(jak se ta látka vstřebávala). Lepší je píchat do bříška, mín to tam bolí....do stehna ani nemusíš, doporučují to bříško...
|
| maruš+1dítko10/05 | 85531 |
|
|
26.8.2008 11:01:23
Já jsem na byla na odběrech minulý měsíc.Injekce mi píchala kamarádka nebo manžel.Uplně v pohodě.Můžou to pichat i na klinice,ale je to zas o dojíždění a času.To se mi nechtěko.Taky jsem z toho měla hrůzu,ale úplně v pohodě.Nejhorší je ta první.Do stehna je to lepší.Hlavně poslouchat rady sestřiček,jak si to pichat a dodržet čas.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.