Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evule2 | 77593 |
|
25.8.2008 21:15:38
Dobrý den,já jsem se o darování vajíček dozvěděla když jsem podruhé otěhotněla a byla jsem rozhodnutá,že do toho určitě půjdu.Pak jsem se dozvěděla o těch injekcích do břicha a moje prvotní nadšení okamžitě opadlo a teď jsem tady dokonce zjistila,že se injekce píchají i do stehna!!!Takže,můj dotaz zní:Bolí to?Já jsem od Zlína,takže bych šla tam,takže jsem ráda,když se něco dozvím od někoho,kdo už to tam absolvoval.Já bych to chtěla zkusit,přiznám se,že při dvou dětech a hypotéce,mě na tom lákájí ty peníze za to ale opravdu mě moc odrazují ty injekce.Já jsem typ člověka co umírá i při vosím píchnutí,opravdu nechápu,jak sem mohla ustát dva porody
![]() Takže milá Apllee nebo jak,jestli se tu objevíš,nebo objevíte,tak by mě to opravdu zajímalo,jaké jsou ty injekce.jo a to je jako taková ta tužka,jak se to jen zmáčkne,že nevidím jehlu?Moc děkuju za odpověď a za uklidnění![]() ![]() ![]() ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
25.8.2008 19:50:06
Terko,ladka má pravdu.Aspon co já vím,tak ve Zlíně to vážně stojí tolik,jak napsala ladka.Nezávisle na pojištovně.
|
| ladka |
| • |
25.8.2008 14:36:12
Já jsem taky pojištovna 207, pojišťovnou to určitě není. Klidně koukněte na jejich ceník, cena je tam 38000 kč, ale ještě v tom některé věci nejsou započtené!!!
|
| Terka |
| • |
25.8.2008 11:18:28
Ladko, já právě koukám na tu sumu 60000,- jako blázen. Přece máš 3 pokusy hrazený státem, pokud sji je ještě nevyplýtvala, tak se to týká i pokusu s darovanými vajíčky. Nás ten jeden pokus s darovanýma přišel cca 18000,- Kč,ale měla jsem v tom i něco navíc, co si připlácet nemusíš. Není to třeba pojišťovnou, že ta Tvoje něco nehradí? Já jsem u Oborové bank a pojišťoven. Je ale pravda, že už to jsou 2 a půl roku,ale nechce se mi zase věřit, že by ty ceny za 2 roky šly tak vysoko.
|
| ladka |
| • |
24.8.2008 22:29:17
Terko, můžu se Vás ještě zeptat na finanční stránku, na kolik Vás jeden cyklus celkem vyšel? Klidně mi to napište do mailu.
A moc gratuluju k miminkům!!! Třeba se taky někdy dočkám?? |
| ladka |
| • |
24.8.2008 22:14:03
Díky za Vaše reakce.
My jsme z Prahy, kde jsou čekací doby, když si nepřivedete dárkyni, tak 2roky. Proto jsme zkusili Zlín a bohužel to nevyšlo. Hlásají, že je to tam bez čekání. Ano, to jo, ale stálo nás to téměř 60000 a nic. Dárkyně z toho dostane 15000 a zbytek zůstává jim. Proti tomu, že dostane peníze dárkyně vůbec nic nemám. Naopak: strašně moc jim děkuji!!! Myslela jsem si, že cenový rozdíl mezi IVF s vlastními a darovanými vajíčky je v té odměně, co dostane dárkyně! Když všude hlásají, že 3 cykly za život hradí pojišťovna?!?! Asi jsem se spletla! Proto jsme to tentokrát chtěli zkusit v Praze, ale bez přivedení dárkyně se hnedtak nedočkáme. |
| Terka |
| • |
24.8.2008 11:35:25
Ladko, tady ještě přikládám stránky toho Fertimedu, je tam psané o té čekací době, fakt krátká 1 - 3 měsíce.
http://www.fertimed.cz/main.htm |
| Terka |
| • |
24.8.2008 11:30:15
Ladko, a co zkusit jiné centrum? Já chodila třeba do Fertimedu Olomouc a tam je čekací doba na darované vajíčko cca 3 měsíce. Byla jsem s darovanýma na 3 cyklech a ten poslední se zadařil, máme dvojčata - páreček. První a druhý pokus jsem čekala na vajíčko jen měsíc a ten poslední - úspešný cyklus jsem čekala n avajíčko 2 měsíce. Já vím, je to o dojíždění, ale zae tolik těch návštěv v tom cyklu tam není. Tak ať se zadaří.
|
| applee | 84637 |
|
|
23.8.2008 22:51:15
Určitě vám CARu dají základní informace,jak máte postupovat.A také Vám jistě poradí a vše vysvětlí.Jestli jste se rozhodla pro dárcovství,tak se toho vůbec nebojte.Když jsem šla darovat poprvé,taky jsem nevěděla co a jak.Držím palečky.Pak můžete pisnout,jak pokračujete
![]() |
| LadyVer | 26653 |
|
|
23.8.2008 21:46:30
Děkuji za Vaše informace. Ještě mám poslední dotaz. V našem městě není CAr, ale na stránkách www.neplodnost.cz jsou kontakty i na spolupracující ambulance... Myslíte, že tam mi dají nějaké základní info, co a jak?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.