| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 1645  [Dalších 175 >>]
Eva73
  • 
11.4.2006 11:48:56
Včera jsem byla na odběru vajíček určených pro darování (bylo jich 8), trošku mě překvapilo, že už se po tom nechodí na žádnou kontrolu, ale doktoři určitě ví co říkají.

Hledám touto cestou někoho, kdo spolupracuje s CAR Iscare Praha (tam jsem byla stimulovaná, pro to toto centrum), v červnu můžu znovu na stimulaci pro darování vajíček. Byla jsem jako přímá dárkyně, opět bych ráda jako přímá dárkyně šla. Celkem můžu jít 3x.

Pokud by jste se chtěli někdo ozvat a domluvit se, kontakt na mě je: ptackovaeva@centrum.cz
Niky
  • 
23.3.2006 9:45:12
Chtěla bych napsat jen pár řádků.Včera jsen se vrátila z nemocnice.Byla jsem tam 12dní,z toho 9 dní na JIP.Do nemocnice jsem odjela se slabšími příznaky syndromu,ale přes veškerou snahu doktorů to stejně vystupňovalo do III.stupně,velkým množstvím tekupiny v břiše,výplotky na plících,problémy s dýcháním,porucha srážení krve.Dostala jsem se z toho,ještě to bude trvat tak 14dní aby to bylo vše v normálu.Psychicky totálně vyčerpaná.Pořád přemýšlím,jak jsem při touze být mámo mohla takhle dát v sázku svůj život.O syndromu jsem předtím nic moc nevěděla.
mia
  • 
27.2.2006 23:31:39
Uz 6 let se snazime mit dite a nejde to. Ted nam rekli ze potrebujeme darovana vajicka. Kde bys me mi mohli hledat ceskou zenu 21 do 26 let ktera by darovala vajicka? Jsme v US. Zplatime dobre i cestu do US na 14 dni. Chteli bysme vysokou, hezkou, zdravou a spolehlivou zenu ktera by byla nejdriv vysetrena v klinice neplodnosti v CR. Jestli znate nekoho kdo by mohl nam pomoc, prosim vas napiste fromheretomaternity@yahoo.com. Dekujeme mockrat!!!!! Hrozne si vazime zen ktere darujou. M
Čarodějka... 29409
26.2.2006 0:48:43
TEREZO....
jsi tu ještě?
Magda
  • 
25.2.2006 17:11:28
moc vám děkuji rozmyslela jsem si to. A nejspíš je to dobře, i když někdo by ot vajíčko chtěl, ale k vuli penezum by se zdravit ničit nemelo. Moc děkuji
Motýl73 12675
25.2.2006 16:24:24
Já jsem byla na umělém oplodnění, jinak bych totiž miminko neměla, tak vím, co to obnáší. Je to v pohodě, pokud nejsou komplikace.
Je to tvůj život a tvoje zdraví, tak ti nemůžu radit, jestli to máš nebo nemáš podstoupit. Ale může se zdát, že ti to rozhodí tělo, budeš mít nepravidelnou menstruaci. Taky se může stát, že ti dají moc vysoké dávky hormonů a budeš mít hyperstimulační syndrom, který tě může ohrozit na životě. Jedné holce se stalo, že jí při odběru vajíček protrhli močový měchýř.
Magda
  • 
25.2.2006 16:11:30
Je na zastávce Lipová u výstaviště. No za ty penize bych na brigádu musela chodit 5 měsíců,dostanu 15 tisíc.
Motýl73 12675
25.2.2006 15:53:22
Budeš si píchat hormonální injekce, aby se vytvořilo víc vajíček, a chodit na ultrazvuk, to se dá zvládat i při škole. Odběr vajíček se dělá v narkoze, terá trvá asi 1/4 hodiny. Potom asi 2 dny bolí břicho, tak je lepší zůstat doma v klidu.
A proč to děláš? Jestli kvůli penězům, tak jdi radši na brigádu.
Kliniku Riva vůbec neznám a neslyšela jsem, že by tam někdo podstoupil umělé oplodnění.
Magda
  • 
25.2.2006 14:43:53
Jestli je to pro mě nebezpečné,jestli tím nezameškám moc školy.Já nevím, mám trochu strach samozrejme muzu couvnout staci tam neprijit. Bojím se, jestli mi to nemůže ublížit, jestli nemohu ztratit chvopnost mit deti pri nejake chbe pri te operaci.nevite neco o tom co se musi vse podstoupit?
Motýl73 12675
25.2.2006 14:36:03
A co bys chtěla konkrétně vědět?
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 1645  [Dalších 175 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.