| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 1645  [Dalších 145 >>]
Bali
  • 
8.10.2005 22:40:22
Ježiš, zase špatně, není to hned na první stránce, taky musíš kliknout na článek od Kaitlin o darovaném vajíčku :-))))

Všem se tu omlouvám za můj monolog...
Bali
  • 
8.10.2005 22:37:54
Tak zároveň jsem našla i pro tebe přehled cen u darovaných oocytů,
najdi si na netu taky: Vasedeti.cz
a v nabídce "pro rodiče" NEPLODNOST
a hned na první stránce když sjedeš dolů, je přehled cen.
ahoj
Bali
  • 
8.10.2005 22:34:24
Tak to se mi nepodařilo, odkaz nefunguje.
Tak zkus najít na netu: Vaše děti.cz
Neplodnost
"článek od Kaitlin" o darování vajíček a v diskuzi je tam pár holčinek, co hledají dárkyni :-)

A přeji ti zdravoučké a krásňoučké miminko, lehký porod a pak jen a jen radosti z děťátka :-)
Bali
  • 
8.10.2005 22:26:22
Ienisko, moc si vážím takových lidí jako jsi ty, chvilku jsem hledala na netu, a vím, že spousta holčinek hledá dárkyni. Zkus se podívat na tento odkaz:

http://www.vasedeti.cz/clanky.php?nazev=„Potřebujete%20darované%20vajíčko,“%20%20řekl%20doktor%20a%20mně%20se%20začal%20hroutit%20svět...&clanek=551

Nevím, jestli jsem to vložila dobře, tak si to zamodři a dej "hledat v Seznamu" a měla by se ti snad ukázat diskuze.
Já zatím dárkyni nehledám, spoléhám že to za mě zařídí CAR. Díky
Bali
  • 
8.10.2005 22:00:25
Ivko, tak to nevím, možná by něco mohlo být na www.stránkách. Já jsem bohužel neměla žádný pokus IVF ani IUI. Manžel je naprosto v pořádku, tak o ICSI neuvažujem. A popravdě řečeno, byla jsem v takovém šoku (teď v září mi bylo 25), že jsem zatím nic podrobně nezkoumala. Problém bude sehnat i těch 15 000 dárkyni a doplatky na IVF. A máš už Ivi nějaké děti?
Smoojna 28815
8.10.2005 13:51:43
Ahoj,už delší dobu uvažuji o dárcovství vajíček..
Momentálně jsem těhotná a v nejbližších dnech bych měla rodit..
Jsem z Brna a ráda pomůžu těm,co vajíčka potřebují.
Pokud budete mít zájem,písněte mi mailíka amůžeme si popovídat.
pěkný den!

mail je v záhlaví
Ivka
  • 
7.10.2005 14:49:55
Ahoj Bali, co se týče darovaných oocytů, tak jsem teprve na začátku. Sháním informace, abych se mohla dobře rozhodnout. Jinak mám za sebou 3x IVF, momentálně jsem po KET, vše neúspěšné. Zřejmě mi nic jiného nezbývá, mám nález na genetice a vyšší věk. Na stimulace jsem reagovala vždy dobře, sliznice rostla, vše vypadalo OK, jen ten výsledek ne a ne. Jsem už samoplátce, bylo mi řečeno, že musím uhradit cyklus IVF - 22.000,- Kč, k tomu léky v plné výši, popř. nadstandartní výkony (ICSI apod.) a samozřejmě odměnu dárkyni. Nevíš, kolik stojí ty nadstandarty (ICSI, PK aj.) v Unice?
Bali
  • 
6.10.2005 20:57:45
Ahoj Ivko, tak já v Brně - UNICA. Nijak zvlášť jsem ostatní CARY nezkoumala, ani nemám moc zkušeností - o potřebě darovaného vajíčka mi řekli už na 2. schůzce :-(
Dozvěděla jsem se to na konci srpna, a dr. mi řekl, že třeba v listopadu, prosinci by mohlo dojít k transferu. Nejdřív jsme museli zkusit, jestli mi vůbec naroste děl. sliznice, to trvalo 14 dnů, pak ultrazvuk, který naštěstí potvrdil růst na 8 mm.
No a teď čekám, že by se mi měl ozvat dr. z CARU, jak to vypadá. Tam prý nemají problém s dárkyněmi díky vysokým odměnám. Sám říkal, že vybere dárkyni podobného typu jako jsem já, ale já jsem se s ním nebavila o dalších podrobnostech , protože jsem byla úplně hotová, když mi předtím oznámil, že nebudu mít nikdy své biol. dítě (veškeré úsilí jsem vkládala do zadržování slz...)
Dokonce ale některá holčina vypňovala dotazník ohledně dárkyně - ale to nebylo v UNICE, ale někde v Čechách.
A jak dlouho čekáš ty?
Ivka
  • 
5.10.2005 14:07:03
Ahoj Bali, můžu se zeptat, ve kterém CAR budeš podstupovat ET s darovanými oocyty? A jaké jsou čekací doby? Já se rozhoduji pro totéž, už jsem si zjišťovala nějaké informace, ale např. v Praze jsou dlouhé čekací doby a ke vzhledu apod. se moc nepřihlíží. Díky moc za odpověď.
Bali
  • 
29.9.2005 22:48:16
Mausiku, je prý lepší, když už máš vlastní děti. Kdybys potom nedejbože měla problémy s otěhotněním, měla by si prý už "vyplácaný" jeden hrazený cyklus na umělé oplodnění. Teda myslím, že je to tak.
S tím, jestli je to velká zátěž pro tělo je to těžké, někdo říká, že je to minimální, druhý zase že ne.
Možná by ti mohl odpovědět někdo, kdo už to podstoupil.
Je to ale i časově náročnější - chodí se na kontrolní UTZky a pak i ten odběr pod krátkou narózou.
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 1645  [Dalších 145 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.