Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
7.3.2011 17:09:00
abych to upřesnila - pokud by moji kostní dřeň potřeboval někdo z mých blízkých, tak bych nepřemýšlela, riziko by se mi zdálo menší, ne to, že bych mu pomohla. Ale anonymním dárcem bych se stát nechtěla (ono je to stejně bezpředmětné, když mě nechtěli ani jako dárce krve - do toho bych šla)
![]() |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
7.3.2011 17:06:51
protože odběr se dělá v narkóze a té se pokud to jde, vyhýbám.
![]() |
| Cow :-) | 67672 |
|
|
7.3.2011 16:50:00
Dandy, zítra bude o kousek líp a zá pár dní ještě víc. Nemůžu napsat, kde jsem teď na stáži, ale místní "ústav" má velmi slušné výsledky. Za poslední dva roky přešlo z kojeňáku do DD jen jedno dítě. Zbytek se dostal do náhradní rodinné péče.
Za sebe bych to pro zakladatelku uzavřela tak, že né vše, co se nám jeví jako dobrý skutek, ve skutečnosti dobrý skutek je. Přeji mnoho moudrosti do takového počinu. Pro dnešek se loučím, jdeme si hrát. ![]() |
| Moncaka | 56657 |
|
|
7.3.2011 16:45:40
Chudáček malý.
![]() ![]() ![]() Být na jeho místě bych taky takto vyváděla. |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
7.3.2011 16:43:06
ano, souhlasím, z tohoto důvodu bych nešla ani do dárcovství kostní dřeně (pravděpodobně by mě odmítli, když mě za mlada odmítli i jako dárce krve)
![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
7.3.2011 16:41:01
no já do stimulací než jsem měla první dítko šla s klidem ... nějak jsem měla pocit, že nic neriskuju .. další stimulace jak už byl Vojta na světě jsem se strašně bála - ať se něco nestane .. u narkozy, ať nemám silný hyperstimulák ... asi jen tak "abych pomohla" bych to nedělala - možná to zní drsně, ale je to prostě risk .. a blbá náhoda fakt funguje
![]() Pomáhat lidem je krásné, ale nemělo by to nést velká rizika i pro toho kdo pomáhá. |
|
|
7.3.2011 16:38:50
chudáček .. běhá mi mráz po zádech ...
|
| Cow :-) | 67672 |
|
|
7.3.2011 16:37:51
no však já se nebavím o vymodlených dětech....píšu o kontrastech, do kterých né každá ženská vidí.
Jednoho 1,5let starého kloučka jsme dneska dopo přijmali do "ústavní péče", ačkoliv se to nejmenuje kojeňák či dětský domov, je to stále kojeňák či dětský domov. Řval tak, že mě po dvou hodinách poblil. ![]() |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
7.3.2011 16:34:49
ano, máš pravdu, kamarádka zemřela na rakovinu prsu, která se jí rozjela právě po této stimulaci, při 2. recidivě, bylo jí 41 let
![]() ![]() ![]() Stimulaci hormony bych podstoupila jen pro možnost mít vlastní dítě, ne pro dárcovství. asi jsem špatně pochopila původní příspěvek.... |
|
|
7.3.2011 16:34:44
ale i dítě po x letech snažení může být týrané a nemilované ... zrovna nedávno jsem potkala maminku která je po umělku a rozvedla a nějak už ani o dítě nemá zájem - najednou překáží ... bere ji svobodu (protože táta odejde lehce ...) a ji zůstal závazek.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.