Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| withep | 93862 |
|
|
7.3.2011 15:30:48
Taky mě to napadlo - že nemanželských utajených dětí běhá po světě určitě víc než těch zkumavkových
. A většinou asi neběhají po opačných koncích republiky, ale mnohem blíž. |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
7.3.2011 15:29:40
Hokkaid-to by byla určitě hloupost. už se stalo v cizině,že si to ta dárkyně po darování rozmyslela a chtěla své dítě zpět! Chudák příjemkyně. zaplatí šílené peníze,těší se na mimi a pak jí bude celý život někdo pronásledovat! To nejde-musí to být přísně anonymní,tak aby byla příjemkyně krytá.
|
|
|
7.3.2011 15:27:24
Ahoj, já jsem o tom přemýšlela a ptala se v Caru. Řekli mi že mají 99% klientely ze zahraničí. Vím-stát se může všechno.Ale mým dětem je 4 a 8.Tak pokud by jednou přišla domů s o tolik mladším klukem a ještě by se zjistilo že je ze zkumavky,tak bychom je potom asi poslali na vyšetření.. Ale v zásadě mě to zas tak moc netrápí
Konec konců-který z našich manželů si může být na 100% jistý že se mu po rozchodu s partnerkou nenarodilo dítko o kterém nevěděl... i takové jsou mezi námi![]() |
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
7.3.2011 15:26:04
Já o tom uvažovala kvůli kamarádce, že pokud přivedou dárkyni dostanou s e na přední místo v pořadníku. Tohle mě samozřejmě taky napadlo a trochu odradilo. Druhý konec republiky? Přeci v dnešní době žádná vzdálenost. my byly s manželem od sebe 350km, takže ta šance určitě je. Ty s e bohužel nedozvíš, zda nakonec tvé vajíčka byly nebo nebyly použity. Hodně štěstí.
![]() |
| hokkaid | 108275 |
|
7.3.2011 15:25:32
To je to až takhle anonymní? Asi ano, že? Možná by pomohlo, kdyby ta matka věděla jméno dárkyně???
|
|
|
7.3.2011 15:24:10
Kirstent-co bys potřebovala vědět?
![]() |
| berunka,M+M 11/04,M 01/08 | 102284 |
|
|
7.3.2011 15:20:01
Tý jo, tak to mě teda nenapadlo
![]() ![]() ![]() |
| Chrysantéma | 100475 |
|
|
7.3.2011 15:19:55
Ta pravděpodobnost není vůbec malá...zákonem schválnosti pracuje proti člověku...V CARech sice tvrdí,že se to transportuje na druhý konec republiky,ale zrovna Tvoje vajíčka můžou zůstat "doma"...
|
| koxtry | 111191 |
|
7.3.2011 15:17:39
Ahoj všem,
právě jsem ve fázi rozhodování o darování vajíček - tedy nejdřív musím porodit a odkojit, ale pak bude ještě cca rok času, než mi bude 35. A ráda bych darovala vajíčka. V podstatě jediný problém, který řeším je tento: Vezměme si, že z mého darovaného vajíčka jednou bude miminko(vím, že to nikdo nezaručí, ale přeci jen pravděpodobnost je značná). Uplyne dvacet-pětadvacet-třicet let, z miminka bude dospělý člověk. Co když se s ním seznámí některé z mých dalších (mnou odchovaných) dětí a budou chtít založit rodinu? Nebude se dařit, půjdou na genetické vyšetření a to odhalí, že jsou vlastně poloviční sourozenci. Vím, že pravděpodobnost seznámení mnou odchovaného dítěte a mnou "darovaného" dítěte je mizivá, ale přeci jen tu je. Co pak s tím? Vím, že jsou to pouze hypotetické a málo pravděpodobné scénáře, ale představa, že to mladému páru neskutečně nabourá život, mi v darování vajíček jaksi brání. Řešil jste to někdo? A vyřešil? |
| Kirstent |
| • |
6.3.2011 21:55:41
Dobry den, jsem darkyni vajicka. Dnes si treti den picham injekce a rada bych se podelila o pocity, kterymi jste vy uz prosly. Kdo ma prosim zkusenost?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.