| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 31153  [Dalších 30633 >>]
Limai 91448
26.3.2015 20:14:28
Senedro,já sama sebe ani druhé o ničem přesvědčovat nepotřebuju,a to z jednoho prostého důvodu.Necítím zodpovědnost za štěstí jakýchkoli manželek(pokud pominu,že vztah se ženatým jsem měla naposledy před sedmnácti lety).
Limai 91448
26.3.2015 20:04:53
Boží,však taky nevím proč bych neměla,věrnost byla uměle vytvořená a rozhodně ji nepovažuju za něco přirozeného,co člověk v sobě má vrozeno od přírody.
anemon 100064
26.3.2015 19:58:17
Já mám spíš zkušenost, že se moc nechtěj dělit ti chlapi ~d~

Žárlivost je mi cizí, můj muž s ní bojuje. Bývalého jsem kvůli žárlivosti opustila.
Limai 91448
26.3.2015 19:57:12
Renko to nepochybně,jenomže co ve chvíli,kdy u jednoho ta láska zmizela a druhý to odmítá přijmout?
La Pepa 5341
26.3.2015 19:55:02
No,

já teda byla dost zhrzená, o manželce jsem cca půl roku nevěděla. Pak jsem ještě nějaký čas pokračovali, ale "vyhnilo to". Milovala jsme ho fakt hodně, duševně jsme celkem souzněli. Tělesně ale vůbec, to jediné mě odradilo od páchání scén. Manželka o mně nejspíš nevěděla, ale stejně s ní nezůstal.
Limai 91448
26.3.2015 19:52:58
Anemon,jenomže ta rodina může být funkční i když chlap má milenku.Tam už pak jde o to,jestli manželka si tu funkčnost představuje tak,aby muž do smrti miloval jenom ji,nebo se spokojí s tím, že manžel i přes existenci milenky plní svoji roli v rodině tak jak má.Věnuje se dětem,tráví s rodinou čas,dokáže ji finančně zabezpečit,manželku sexuálně nezanedbává apod.
Citronove koliesko 7937
26.3.2015 19:52:04
Limai a ty si si už vybrala?
Renka + 3 26652
26.3.2015 19:46:41
Ona ta láska je také zištný důvod. Protože co je to jiného, než to, že ten druhý člověk v tobě vyvolává libé pocity (právě přes tu chemii, člověk je vlastně závislý), dělá ti to dobře, chceš ten pocit mít pořád a tak toho člověk chceš pro sebe.

Takové to "miluju ho víc než sebe, nemůžu bez něho žít" je omyl, takhle bláznivě zamilovaný člověk jedná především podle sebe a ne z nějakého čisté nesobecké lásky k bližnímu svému.
Senedra 14756
26.3.2015 19:41:09
Limai, stejně tak považují manželé za své "vlastnictví" manželky. Hele, teoreticky to máš sesumírované moc pěkně, proč lézt do postele ženatým, ale realita je prostě kapku jinde. Fakt mi to přijde, že přesvědčuješ jen sama sebe, že neděláš až tak zlou věc. Tvoje přesvědčení, ale jsi s ním tady ve velmi výrazné menšině.

Já třeba fyzično mezi sebou a manželem považuju za opravdu velmi intimní věc ( a to nemluvím jen o sexu) a prostě kdybych zjistila, že se o něj dělil i s někým jiným, tak mi to hodně šlápne do úměvu..a stejně tak i emoční stránku našeho vztahu. A nejde o vlastnictví, ale o sdílení. Klidně, ať si sdílí s někým jiným, ale ví, jak moc blízko jsem si ho pustila - nikoho jiného tak blízko nemám. Kdyby to rozbil, tak mu prostě už nedokážu věřit. A nedokážu si ho k tělu pustit podruhé - to prostě vím.

Brala jsme si ho už skoro před 15 lety, věděla jsem, že nám to nemusí vyjít ( znali jsme se 5 let), ale doufala jsem a věřila, že spolu zbytek života strávíme. Kdyby to nevyšlo, vzalo by mě to, ale šla bych dál. Nedokázala bych třeba mít děti s někým, s kým bych to necítila stejně.
Limai 91448
26.3.2015 19:36:47
Pelíšku,nevím,já tohle měla vždycky nastavené jinak.Možná je to tím,že od střední školy se kolem mě motalo plno ctitelů,kteří mi dávali i tak najevo,že pro ně ta princezna jsem,i když spolu nechodíme.Vždycky jsem si mohla vybírat,a tím že jsem věděla,že můžu mít na vztah někoho kdykoli budu chtít,tak jsem neměla potřebu nějaký dlouhodobý vážný vztahy navazovat,chtěla jsem někoho kdo přijde na chvilku a pak si půjde zase po svém,a nebude na mě viset.Ono se to těžko vysvětluje,ten zájem kluků o mě pro mě byl přítěží,ne radostí.Měla jsem potřebu si to vykompenzovat někým,kdo se o mě nebude prát se spolužákama,kdo za mnou nepoleze šestkrát denně,kdo mě nebude chtít celý dny ocicmávat a žmoulat mi ruku na lavičce v parku.No a když se ke mě přimotal třicetiletej ženáč,který se mi líbil a já jemu,tak jsem si řekla že to je ono.Ale ono to nebylo tak jako že "zahřmělo a spadlo." To se celé vyvíjelo delší dobu a v podstatě ten vztah ani nezačal z nějaké horoucí lásky,láska se v něm objevovala až postupem času.Ale zase nebyla z mé strany taková,že by mi stála za to chtít po něm rozvod.Byli jsme spolu tři roky a já jsem to pak ukončila.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 31153  [Dalších 30633 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.