| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kondiční běhání

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 9012  [Dalších 8882 >>]
Lenka Pražanda 128023
4.3.2022 11:01:25
Nejlepší motivace je parťák, nebo skupina kde se všichni navzájem hecují. Jak jsem na všechny sporty, tak běhání je snad jediné co mě nebaví a žádná appka by mě nepřesvědčila. Ale progres, odměny a různé podrobné info nabízejí všechny. Jde spíš o to jaká jemu konkrétně bude vyhovovat.
Já mám Samsung health, je to přímo v mobilu, nic jsem si nestahovala, a to mi vyhovuje nejvíc. Stačí vybrat druh sportu a zapnout polohu. Snímá mi to rychlost, vzdálenost, přepočet na kalorie a trasu, která se nahraje do mapy. Přepočítává průměrnou rychlost, průměrný výdej a ukáže úseky s největší a nejmenší rychlostí. Pozná pauzu, pro úplný konec to musím ručně vypnout.
Při běhu mi vadí, jak pořád kecá kolik mám uběhnuto, za jak dlouho mám zvolnit a kdy mám přidat nebo že se nemám flákat ~t~ Ale to se dá ztlumit.
Určitě něco takového bude mít každý mobil.
Žžena 83005
4.3.2022 10:35:16
Zdravím běžkyně!
Prosím, máte nějaké tipy na aplikace do telefonu a podobné záležitosti, které Vám zpříjemňují běhání, motivují k posunování vlastních hranic, umožňují sledovat progres atd?
Potřebovala bych trochu přimotivovat puberťáka, přidat k tomu běhu trochu vzrůšo (potřebuje to ze zdravotních důvodů).
šipková 141493
8.2.2022 12:49:27
Chtěla bych se tady poradit, jaké vybrat chytré hodinky, ktere si chci pořídit hlavně kvůli běhání, ale nosila bych je běžně, tak aby vypadaly přiměřeně civilně:-)
Hodilo by se mi, kdyby šlo v průběhu aktivity na displeji zobrazit, jakou rychlostí zrovna běžím, jaká je průměrná, kolik km mám za sebou, neco jako stopař v aplikaci mapy.cz. A abych si tu aktivitu tím nevypla nebo nesmazala. Pak by měly mít GPS.
Další věc je, jak řešíte poslech hudby, to jde taky přes hodinky nebo je lepší nějaký MP3 přehrávač? A jaký typ sluchátek je dobrý na běh, i s mikrofonem.
Cenové ideálně do 5 tis. nebo max.7-8 tis.
Budu ráda za konkrétní typy hodinek a sluchátek, které se vám osvědčily.
Begonie 17189
17.9.2021 12:53:07
Drzim palce. Ja myslim, ze peklo na Bechovicich musí byt ten konec - od Lidlu (Pod Taborem) fakt hnusnej dlouhej kopec az na Jarov a potom ještě jakej kus do cile na Ohrade, to bych po tech 9 km zdechla. A bezi se furt po asfaltu.
Janinka a dvě princezny 132403
17.9.2021 9:59:49
"Jaký čas očekáváš ? Je to velmi náročný závod, trénujeme na něho celý rok."
~t~~f~
očekávám doběhnout ~6~ do hodiny se nedostanu určitě, kdyby jo byl by to můj osobák, desítku běžně neběhám a tohle je můj první těžší (fakt těžkej ~q~) závod, jsem amatérka v polích mezi vesnicema co má díky běhu hezčí nohy ~:-D
medaili mám v hlavě za to, když nebudu poslední, Běchovice jako takové poběžím poprvé
DaVinci 49945
16.9.2021 13:55:14
I na start jeďte vlakem, to je fakt nejlepší a spolehlivé spojení.
DaVinci 49945
16.9.2021 13:54:19
Nejlépe vlakem Běchovice - Praha Libeň a pak autobusem na Jarov nebo přes Palmovku tramvají na Krejcárek a k cíli pěšky. Autobusy určitě jezdit nebudou, tramvaje po Koněvově, tuším, jezdí dál. Běží se jen na polovině ulice. Auta křižovatkou na Jarově taky pouští. Pamatuji si, že když jsem vyběhla Hrdlořežský kopec, tak ta křižovatka u Jarova mi přišla obrovská a pořád je mírně do kopce :-). A policajt čekal, než přeběhhneme a pak že pustí auta. No, trvalo to věčnost :-) Řidiči byli jistě nadšení. Ale závod je to krásný.
Janinka a dvě princezny 132403
16.9.2021 13:36:15
Zdravím zdejší běhny i jejich fanoušky. Poběžím letos Běchovice a marně sháním praktické info pro rodinu. Na stránkách závodu jsem našla jak se ideálně dostat na start, tam mě i rodina případně doveze, ale jak se rodina během mého běhu ~t~ dostane do cíle? Samozřejmostí je informace, že na startu i v cíli jsou omezené možnosti parkování.
Vychytávky zkušenějších?
Poběží taky někdo? ~;((
Vážný2 158667
22.2.2021 19:00:00
I. zakazuje volný pohyb osob na území celé České republiky v době od 21:00 hod. do 04:59 hod. s výjimkou:
1. cest do zaměstnání a k výkonu podnikatelské nebo jiné obdobné činnosti a k výkonu povinnosti veřejného funkcionáře nebo ústavního činitele,
2. výkonu povolání,
3. výkonu činností sloužících k zajištění
a) bezpečnosti, vnitřního pořádku a řešení krizové situace,
b) ochrany zdraví, poskytování zdravotní nebo sociální péče,
c) veřejné hromadné dopravy a další infrastruktury,
d) služeb pro obyvatele, včetně zásobování a rozvážkové služby,
4. neodkladných cest, jejichž uskutečnění je nezbytně nutné i v nočních hodinách z důvodu ochrany života, zdraví, majetku nebo jiných zákonem chráněných zájmů,
5. venčení psů do 500 metrů od místa bydliště,
6. účasti na hromadné akci dovolené podle bodu VI tohoto krizového opatření,
7. cest zpět do místa svého bydliště;

Ad 7 - jedu domů.
Vážný2 158667
22.2.2021 18:56:54
Syna kontrolovali na cestě od přítelkyně a napovídali mu, že určitě jede domů. Cesta domů je povolená výjimka.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 9012  [Dalších 8882 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.