| Jana, Terezka 5/03, Miška 1/06 | 29501 |
|
|
26.9.2022 12:33:34
Mám teď běhací pauzu, cca 14 dní (po půlmaratonu mě sklátil asi covid).
Standardně chodím tak 5x týdně, podle nálady, 6-20 km/výběh. Sice se dokážu hecnout a přidat, když chci, ale jenom u těch distancí do 10 km. Vlastně mám podstatně radši ty pomalé a dlouhé, z práce domů to mám 17 km, celkem prima trasu (sice do kopce, ale jde to). Jednou týdně pak kopce. Jediný důvod, proč běhám, je radost a svoboda, protože prostě můžu. Zhubnout nepotřebuju, naopak, dlouhé běhy mě žerou, mám dost problém to doplnit, nejsem žádný labužník. Teď jsem si pořídila Regener od Nutrendu, ale ještě nevyzkoušela. Chtěla bych chodit pravidelně plavat, mám i permanentku na bazén, ale s tou jejich otvíračkou mi to nevychází. S tou regenerací nevím, no ... ale začala jsem se poslouchat, a když se mi nechce nebo chcípám únavou, tak prostě nejdu, jako teď ... Asi o to více se pak ale těším. |
| anemon | 100064 |
|
|
26.9.2022 11:02:30
Už definitivně neběhám.
Když jsem měla ty tři běhy, jak píšeš ty, byl ideál 2x jóga (1x z toho relaxační Jin) a jedno dynamické posilko. |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
26.9.2022 10:45:41
Ahoj,
běhá tu ještě někdo? Máte nějaké cíle, mety nebo běháte a hýbete se jen tak pro radost a psychickou pohodu? Jaké aktivity kombinujete a jak pravidelně? Stíháte? A co regenerace? Běhám, když to jde tak 3x týdně 5-8 km. Když nestíhám, nahradím alespoň pěším výšlapem do práce ráno. Ráda bych chodila i pravidelně plavat. S dětmi alespoň jednou v týdnu jdu na brusle nebo na kolo. Mám ale pocit, že potřebuji posílit břišní svaly. Mám poslední dobou problém ovládnout chutě na sladké. Jakmile někde na někoho čekám (na děti na závodech nebo teď bylo hodně obíhání v září, pořád jsme se někde scházeli) neumím si dát kafe bez dortu?! tak to je moje regenerace a nějak mě teď neposlouchá váha. Pozoruji, že nemohu jíst už jako kdysi v práci i doma večer. Vaříme doma teplé večeře, kluci jsou aktivní sportovci a vracejí se hladoví jak vlci. Musím něco trochu změnit, tak hledám inspiraci ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
4.3.2022 18:06:24
jsem běhna a nic mě nenakoplo tolik jako můj první amatérský závod
![]() ![]() vyhecovala nás kamarádka, ať se přihlásíme, trasa byla o něco víc než je můj trénink takže jsem se i bála "jestli to dám" a pak jsem se úplně rozsypala nadšením to mě motivovalo opravdu hodně a nadchlo natolik, že chci "závodit" i nadále no a pro závodění holt musíš trénovat jinak běhám s mě hecující hudbou a zjistila jsem mezi kamarádkami, že tu máme každá odlišnou. Běhám v naprosté většině sama, občas s manželem, s kamarádkama zřídkakdy. |
| Beat | 107867 |
|
|
4.3.2022 13:38:50
Jo, ten playlist podle tepovky je dobrej
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
4.3.2022 12:07:38
Co zaplatit premium účet v aplikaci Strava? Může si tam pak vytvářet své segmenty, úseky, kde vidí i ostatní běžce, kteří tam běhají, vidí tam žebříček svých výkonů. Vidí tam jak mu roste forma nebo únava, kdy je lepší zvolnit, kdy přidat. A spoustu dalších parametrů. A nestojí to moc, cca 200 Kč měsíčně mám pocit. První měsíc je zdarma, dá se vyzkoušet.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
4.3.2022 11:22:27
Nemyslela jsem běhat ve skupině, ale být ve skupině kde si navzájem sdílejí výsledky, tipy a motivují se. Nepřekonává sám sebe ale někoho jiného, třeba.
|
| Beat | 107867 |
|
|
4.3.2022 11:14:50
Co vim, tak mladý jedou na App Strava, sdílejí tam.. nebo nějak IG účet podobne starého kluka, možná i holky!?
![]() |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
4.3.2022 11:12:00
Kup mu hodinky Garmin, může sledovat statistiky a sbírat odznáčky.
|
| Žžena | 83005 |
|
4.3.2022 11:02:51
Lenko,
synátora běhání baví a skupinově běhat nechce. Takže v podstatě tomu chci jen trochu "pomoct", protože i když to dělá rád, okolí prostě už má proběhaný a trochu ozvláštnit by to pomohlo. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.