| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kondiční běhání

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 9012  [Dalších 8982 >>]
Len 108740
1.12.2024 15:57:41
Beat, ja beham hlavne kvuli psychickemu zdravi, v podstate je to jedine, co mi opravdu pomaha. Vse ostatni je bonus. Ale rozhodne se mi snizil bezny tep, lepe se mi dycha a celkove mam hodne dobrou fyzicku.

Dneska jsem cekala dlouho, nez prestalo lit jak z konve. A pak jsem si dala 12,5km, neplanovane, proste telo si reklo. Vcera jsem upekla zelnaky a pak jich tak pulku snedla~f~ , dneska budu pect znovu, plus panettone, takze mam co vybehavat:-)
Zasjaj. 54917
1.12.2024 15:54:00
Beat, no jak říkáš. Jen někde. Tady je oceán, takže za odlivu, jako dnes, je to po mořském dně, to je ideální. Běhám jedině obutá. A nocujeme stále na stejných místech, tak už vím. Teď jsme ve Wells, Maine, tam je dvoukilometrová pláž a v motelu vířivka.

Beat 107867
1.12.2024 15:29:18
Blanče chapu. A věřím, že je těžké s tim najednou začít, i kdyz mozek tu potřebu má. Ja prostě běham od malička, hrozně me to vždycky bavilo. Speciálně ty sprinty, to byl úžasný pocit. A bydlíme taky v přírodě a mě to vždycky nabije na cely den. Dneska tu bylo mlhavo, slunce prosvítalo v oparu, všude omrzlé traviny. Proste nádhera.
Beat 107867
1.12.2024 15:24:51
Zasjaj!! ~3~~s~No paráda!

A běháš po pisku? A v botech nebo bosa?

S během po plazi to mam tak, ze někde to jde, někde ani omylem. Krásně se mi běhalo po pláži v Itálii na Garganu. Ve Vieste. Tam je ten písek akorát tuhý a plaz je dlouhá. Letos na Sardinii jsem takovou nenašla. Běhala jsem tam málo a ne po plážích.
Blanče 42184
1.12.2024 14:33:57
Beat tohle jen závidím. Rozběhnout jsem se pokoušela několikrát a prostě to nedávám:-(. Jak mne baví kde co a moje, byť obézní, tělo mi to nedává sežrat, mám naprosté minimum pohybu. Jako jo, pod 10 tis. kroků mám zcela výjimečně, ale to je pohyb po domě a nyní dílně, bydlím v úžasném prostředí, takže mi stačí otevřít okno nebo vylízt na chvíli na zahradu abych nasála čerstvý vzduch. Radost z pohybu tu a tam zažiju při zumbě, ale už jsem nebyla pár měsíců, občas se protáhnu po dlouhém sezení u počítače, chodím teda plavat, ale to není radost z pohybu spíš z pobytu ve vodě. To, co si myslím, že člověk zažívá když běží mám za sebou jen po pár osamělých výšlapech a kdysi před čtyřiceti lety ze sedla běžícího koně.
Zasjaj. 54917
1.12.2024 12:49:52
Ahoj Beat
Pravé vybíhám. Na pláž. Za pět minut svítá.
Beat 107867
1.12.2024 12:26:44
Len skvělý. ~g~ A líbí se mi, jak vnímáš svoje tělo a běhání pro tebe není jen o výkonu, fyzičce, hubnutí apod. ~R^
Len 108740
1.12.2024 11:38:02
Krasny bbezecky den, Beat a ostatni. Ja musim zatukat, ze podzim se mi bezecky povedl, zvysila jsem bazi na 9km, takze to je ma obvykla vzdalenost, nekdy pridam, jindy s intervaly uberu na 6-7. V tech deviti je jeden 1km dlouhy kopec, po jeho pridani do okruhu mi po par mesicich klesl fitness age v Garminu na 35 let, skutecne je mi o deset vic, takze kopecky pomahaji~t~ A presla jsem v podstate uplne na zero drop boty, stridam s 5mm drop, presly me vsechny (mirne) bolistky kloubu. Beham obden a pomalu, vetsinou.

Plankuju taky, mam appku v telefonu, program na ruzne druhy planku a myslim, ze na core to hodne pomohlo. K cinkam me nikdo nedonuti, ale silove cviceni s vlastnim telem se da zkousnout~t~
Beat 107867
1.12.2024 10:51:41
Báro, Tatramelko, Len, babi a dalsi~:-D Je tu mrtvo, ale verim, ze užíváte krásný běžecký podzim/ zimu.

Já mám radost. Běhám a nic mi nebolí. Žádný maratony, ale kolem 10km si dávám. Dneska teda rychlých ranních 5k.. dva “sprinty”v tom. ~:-D Dávám do uvozovek, ptž proste mozek vzpomíná na sprinty kdysi a tělo cítí, ze je tuhé a uz tak neletí ~;). Ale nevadí mi to. Jsem vděčná, ze to je tak, jak je.

K tomu se každý den protahovat, každé ráno pozdrav slunci a plank.

Co vy? Zdravím všechny, co se snaží hýbat a spořit svaly na důchod. ~:-D~s~

Len 108740
3.10.2023 16:58:56
Zasjaj, jo, ja mam Brooks 43 a jsou spis volnejsi, na beh tak akorat. Ale On Running jsou mi 42,5 male (alespon na beh) a predpokladam, ze ani 43 nebude stacit. Hoka ma aplikaci, ktera ti promeri nohu a navrhne botu, tam mam 9,5 UK, jen o 1mm nad delkou chodidla doporucenou pro 9UK. No a sirka je podle te Hoka aplikace 7,5cm, coz v zadnem pripade nepujde do panske boty. Brooks delaji i vetsi velikost, tusim az 12 UK i v damskych botech, tak u nich asi zustanu.

Dnes 4,5km, spokojenost. Nic neboli, je mi prijemne.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 9012  [Dalších 8982 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.