| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Klíšťata

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 3804  [Dalších 2184 >>]
.kili. 125672
29.11.2012 16:21:27
"zde najdete nektere vyrobce komercnich testovacich kitu "

obávám se, že jste dosud nepochopila, co jsem otázkou na počty mínil. Skutečností je, že není ani teoreticky možné, aby každá laboratoř užívala jiné kity.
.kili. 125672
29.11.2012 16:19:53
věta "starší už nebudu" nevyjadřuje věk
Pam-pela 97353
29.11.2012 15:15:32
je to úplně mimo diskuzi a je to osobní..ale mohl byste mi říct jen tak přibližně, kolik Vám je let? Stačí desetiletí :-).
Odvždycky, co Vás čtu, jsem si myslela, že jste hodně mladý...ale Vy někde píšete, že už starší nebudete :-)...nebo něco v tom smyslu, proto mi to vrtá hlavou..ale jak říkám, když nechcete, neodpovídejte.

.kili. 125672
29.11.2012 15:07:15
"Též bych vám doporučila, abyste si tu diskusi pročetl znovu, "

No, to byste měla prvně Vy, možná byste pak poznala nač a jak jsem reagoval.
.kili. 125672
29.11.2012 15:05:55
"Kili, chapu, ze ve Vsetine je mozna laborator jedna. Po svete je laboratori hodne. A to, kolik je kitu ? To byste snad mel vedet vy, ne ?

Vy jste napsala, že každá laboratoř používá jiné kity. To ale není možné ani teoreticky, což jsem Vám naznačil otázkou na počet kitů a laboratoří. Co bych měl či neměl vědět je mimo věc a je to další Vaše argumentace ad hominem, tedy logický klam.

Další část Vašeho příspěvku mi není srozumitelná a nemám ji za věcnou. .
štěpánkaa 100291
29.11.2012 14:56:57
kili,
číst předpokládám umíte a proto vám před definitivním ukončením této diskuse s vámi zkopíruji ten příspěvek celý:

to si zjitěte sám, pane vševědoucí, myslím, že jako lékař byste to vědět měl - kam posílat své pacienty.
Já vím o jednom - v Praze v nemocnici Na Bulovce (infekční klinika), kam chodila moje příbuzná a moje kamarádka. snad stále funguje. Pak byl v diskusi zmíněn MUDr. Bojar - ale nevím, kde ordinuje.
Lidé, kteří nemají po léčbě praktickým lékařem žádné zdr. potíže samozřejmě do takové péče nepotřebují, tudíž ji nevyhledávají

a pro jsitotu ještě kousek dalšího:
kili,
možná byste se měl smířit s tím, že zde holt nediskusují lékaři, takže prostě nepoužívají terminologii na jakou jste zvyklý. pro mě není mezi pojmem "poradna" a "centrum" valný rozdíl - obojí pro mě znamená, že zde pracují odborníci, kteří se specializují na danou problematiku. Takže tolik k vysvětlení toho, že jsem použila slovo centrum.

více vám již v pochopení mého příspěvku pomoci neumím, mějte se~3~
.kili. 125672
29.11.2012 14:55:01
"no stát se to mohlo..stát se může leccos,"

zřejmě jste nepochopila smysl mého vyjádření coby reakce na tvrzení, že jsem cosi předvedl. Stát se může vleccos, ale já jsem nijak nepředvedl a ani předvést nemohl to, co mi bylo podsunuto.
.kili. 125672
29.11.2012 14:52:36
své tvrzení jste dokládala např. tímto způsobem argumentace ad hominem :

"to si zjitěte sám, pane vševědoucí, myslím, že jako lékař byste to vědět měl - kam posílat své pacienty"

Věcného nic. Důkaz nikde. Toliko řeči z i-netové chaty.
Pam-pela 97353
29.11.2012 14:52:27
..no stát se to mohlo..stát se může leccos, i to, co nepředpokládáme...to se kolikrát děje dost často :-).
A u nás se to zrovna děje...a dvakrát.
štěpánkaa 100291
29.11.2012 14:43:07
již jsem vám odpověděla. "také" rozhodně nebylo na vás (ale na jiné kolegy lékaře, ke kterým chodili pacienti z této diskuse), pokud vím, dospělé neléčíte~3~
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 3804  [Dalších 2184 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.