Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 16:21:27
"zde najdete nektere vyrobce komercnich testovacich kitu "
obávám se, že jste dosud nepochopila, co jsem otázkou na počty mínil. Skutečností je, že není ani teoreticky možné, aby každá laboratoř užívala jiné kity. |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 16:19:53
věta "starší už nebudu" nevyjadřuje věk
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.11.2012 15:15:32
je to úplně mimo diskuzi a je to osobní..ale mohl byste mi říct jen tak přibližně, kolik Vám je let? Stačí desetiletí
.Odvždycky, co Vás čtu, jsem si myslela, že jste hodně mladý...ale Vy někde píšete, že už starší nebudete ...nebo něco v tom smyslu, proto mi to vrtá hlavou..ale jak říkám, když nechcete, neodpovídejte. |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 15:07:15
"Též bych vám doporučila, abyste si tu diskusi pročetl znovu, "
No, to byste měla prvně Vy, možná byste pak poznala nač a jak jsem reagoval. |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 15:05:55
"Kili, chapu, ze ve Vsetine je mozna laborator jedna. Po svete je laboratori hodne. A to, kolik je kitu ? To byste snad mel vedet vy, ne ?
Vy jste napsala, že každá laboratoř používá jiné kity. To ale není možné ani teoreticky, což jsem Vám naznačil otázkou na počet kitů a laboratoří. Co bych měl či neměl vědět je mimo věc a je to další Vaše argumentace ad hominem, tedy logický klam. Další část Vašeho příspěvku mi není srozumitelná a nemám ji za věcnou. . |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
29.11.2012 14:56:57
kili,
číst předpokládám umíte a proto vám před definitivním ukončením této diskuse s vámi zkopíruji ten příspěvek celý: to si zjitěte sám, pane vševědoucí, myslím, že jako lékař byste to vědět měl - kam posílat své pacienty. Já vím o jednom - v Praze v nemocnici Na Bulovce (infekční klinika), kam chodila moje příbuzná a moje kamarádka. snad stále funguje. Pak byl v diskusi zmíněn MUDr. Bojar - ale nevím, kde ordinuje. Lidé, kteří nemají po léčbě praktickým lékařem žádné zdr. potíže samozřejmě do takové péče nepotřebují, tudíž ji nevyhledávají a pro jsitotu ještě kousek dalšího: kili, možná byste se měl smířit s tím, že zde holt nediskusují lékaři, takže prostě nepoužívají terminologii na jakou jste zvyklý. pro mě není mezi pojmem "poradna" a "centrum" valný rozdíl - obojí pro mě znamená, že zde pracují odborníci, kteří se specializují na danou problematiku. Takže tolik k vysvětlení toho, že jsem použila slovo centrum. více vám již v pochopení mého příspěvku pomoci neumím, mějte se ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 14:55:01
"no stát se to mohlo..stát se může leccos,"
zřejmě jste nepochopila smysl mého vyjádření coby reakce na tvrzení, že jsem cosi předvedl. Stát se může vleccos, ale já jsem nijak nepředvedl a ani předvést nemohl to, co mi bylo podsunuto. |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 14:52:36
své tvrzení jste dokládala např. tímto způsobem argumentace ad hominem :
"to si zjitěte sám, pane vševědoucí, myslím, že jako lékař byste to vědět měl - kam posílat své pacienty" Věcného nic. Důkaz nikde. Toliko řeči z i-netové chaty. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.11.2012 14:52:27
..no stát se to mohlo..stát se může leccos, i to, co nepředpokládáme...to se kolikrát děje dost často
.A u nás se to zrovna děje...a dvakrát. |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
29.11.2012 14:43:07
již jsem vám odpověděla. "také" rozhodně nebylo na vás (ale na jiné kolegy lékaře, ke kterým chodili pacienti z této diskuse), pokud vím, dospělé neléčíte
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.