| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Klíšťata

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 3804  [Dalších 2174 >>]
.kili. 125672
29.11.2012 14:38:32
"já jsem svá tvrzení doložila,.."

které tvrzení jste jak doložila ?

- "v této diskusi jste velmi pěkně předvedl přístup lékařů, s jakým se patrně mnoho zdejších diskutérek setkalo i naživo."

řekl bych že nic takového se nestalo ani stát nemohlo

- "její lékař také tvrdil, že o borelozu se v žádném případě nejedná "

také ? také jako kdo ? já jsem ale nic takového netvrdil
Pam-pela 97353
29.11.2012 14:36:56
Funguje...akorát z toho asi moc nepochopím, anglicky neumím tak, abych to pochopila.
ale pro některé to bude srozumitelné. Díky.
štěpánkaa 100291
29.11.2012 14:30:38
kili,
možná byste se měl smířit s tím, že zde holt nediskusují lékaři, takže prostě nepoužívají terminologii na jakou jste zvyklý. pro mě není mezi pojmem "poradna" a "centrum" valný rozdíl - obojí pro mě znamená, že zde pracují odborníci, kteří se specializují na danou problematiku. Takže tolik k vysvětlení toho, že jsem použila slovo centrum.
Už zase zabředávám proti své vůli do vašeho slovíčkařského kolotoče a na to už nemám chuť, takže toto je asi tak vše, co vám hodlám napsat. Též bych vám doporučila, abyste si tu diskusi pročetl znovu, předpokládám, že zde najdete popsaných příběhů více než jeden. Jen já sama jsem tu popsala 3, kde byl jasný neinformovaný přístup praktických lékařů (pro dospělé, tak si to snad nebudete brát osobně) k borelióze. Ten nejstarší případ bych ještě pochopila, protože vznikl v době, kdy informace bohužel dostupné nebyly. Zbylé dva jsou z doby nedávné (5 let) až současné. ~d~~d~~d~
připojuji se k tomu, co napsala pampela v závěru diskuse~R^
Pam-pela 97353
29.11.2012 14:26:37
:-)
jo.

Jinak - já jsem zvyklá, že pokud něco chci (i co se týká zdraví), jdu za tím i sama...a nemusím tím ani nějak zatěžovat druhé, leccos si vyřídím, zaplatím sama a tak. Svoje zdraví si chci držet ve svých rukách, a tak pro to hodně dělám i sama (ze svého).
Na druhou stranu mě pak překvapí, když opravdu po lékařce něco důležitého chci, co potřebuji a nač mám právo, odbude mne naprosto nefundovaným přístupem.
Nějak to ještě nemůžu rozdýchat, jak je to možné...ale před "pár lety" si taky lékaři před operací a porody nemyli ruce ~:-D, nevěděli, že tím dotyčného třeba zabijí.

Pam-pela 97353
29.11.2012 14:20:49
no já se s naprosto stejným přístupem setakala u oné osoby blízké ~7~... jak jsem psala, ale přece jen je to pěkných pár let zpět, proto mě překvapila něprostá neinformovanost naší lékařky, která takto pacienty předem odmítá s naprosto věrohodným tvrzením, že "takto se boreióza neprojevuje" a "tohle nejsou příznaky boreliozy". Neví to.
A myslím, že ji to tedy ani nezajímá.
A jak tak koukám na diskuzi, není jediná..jen u některých je to jen ta nevědomost.
štěpánkaa 100291
29.11.2012 14:16:43
já jsem svá tvrzení doložila, pokud jste si nevěšiml. No asi ne, jak je vidět. Já vám kili, opravdu děkuji, protože v této diskusi jste velmi pěkně předvedl přístup lékařů, s jakým se patrně mnoho zdejších diskutérek setkalo i naživo. Včetně mojí tety, její lékař také tvrdil, že o borelozu se v žádném případě nejedná a posílal ji na psychiatrii. "naštěstí" ochrnula a odvezli ji na bulovku, jinak by se na příčinu nepřišlo vůbec. Pravda, není dítě, nicméně z diskuse vyplývá, že podobný problém se týká i dětí.~3~
kdyby to nebylo k~n~, tak napíšu, že jste mě pobavil
.kili. 125672
29.11.2012 13:52:24
"Nedovedu si vysvetlit, jak je mozne, ze ze stejneho krevniho odberu lze dosahnout pri pouziti rozlicnych testovacich kitu k rozlicnym vysledkum. Jak k pozitivnim, tak negativnim. "

to je možné, ale nijak to nepodporuje předmět mého diotazu, totiž Vaše tvrzení, že já jediný vše vím.
.kili. 125672
29.11.2012 13:49:17
- " nechci hledat predchazejici diskuze o borelioze "

nehledejte a citujte nějaký můj výrok ze zde této

- " napriklad tvrzeni, ze testy na boreliozu jsou standartizovane. Tehdy jste me odbyl, ze tomu proste nerozumim a nevim, ktera "bije". "

nic takového nemůžete dohledat, neboť jsem nic takového nevyjádřil

- "Nedovedu si vysvetlit, jak nektery test muze byt standartizovany, kdyz kazda laborator uziva jiny kit ( ve kterem se zjistuje jiny kmen )."

abyste si to vysvětlit mohla, musela byste se prvně seznámit s tím, co znamená onen pojem standard. Krom toho tvrzení, že každá laboratoř užívá jiný kit je nesmysl, kolik je laboratoří a kolik kitů ?
.kili. 125672
29.11.2012 13:15:50
" jako jediny v"

můžete mi ocitovat nějaké mé vyjádření, které podpoří to, co jste napsala ?

.kili. 125672
29.11.2012 12:22:09
- "kazuistiku klidně i doložím, byla by dlouhá a nebylo by to příjemné čtení."

asi jste nepochopila smysl napsaného, já netvrdím, že si vymýšlíte, já jsem toliko napsal, že z této jedné a nadto nedoložitelné na tomto místě casuistiky nelze činit závěr, který tu někdo napsal a na který jsem reagoval

- "znám pár lékařů, kteří naprosto změnili třeba přístup k alternativě nebo k nějakého dosud jimi popíranému problému "

je možné, že pár takových znáte
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 3804  [Dalších 2174 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.