| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
7.10.2011 21:42:51
Hani, Lucinka bývá ve škole tak dlouho? Až do 5h? To si nějak nedovedu představit
. Kuba chodí hned po obědě dom, to je tak ve 12h. A to dřív nechodil ani na oběd, protože jsem chtěla, aby jedl doma a jen to co může. Od letoška jsem přidala ty obědy, i když něco co tam jedí bych mu doma nedávala, ale jinak to nejde když chodím do práce. Pavli, napsala jsem email ![]() |
| Pavlína | 75958 |
|
7.10.2011 19:18:15
ahoj Renčo, vy budete v brněnské dětské nemocnici?? Tak když budete chtít, klidně se za Váma stavíme. Já vím, že jsem se dlouho neozvala...., nic u nás není nového..... cio u Vás??
|
| Lenka,Ondrášek a Vojtíšek | 35089 |
|
|
7.10.2011 19:02:26
Pisu mail
. |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
7.10.2011 16:05:04
Leni a nestavíte se, když pojedete na veletrh? Písnem si kdyžtak na emila, jestli by to šlo nějak zkloubit.
Už jsem ti chtěla psát, že bychom příští týden mohli k vám konečně, ale Anežka zase začala soplit a Vojta už kýchá, takže zase bude lazaret ![]() Lucinka je ve škole spokojená a pak bývá v tom stacíku, takže jezdí domů až v pět, takže bychom k vám mohli v pohodě, s těma dvěma mladšíma už to zvládnu. Akorát Vojta blbě spí, tak by holt spal jak by zvládl a zbytek po cestě dom a taky už všude spouzí, leze, stojí, sedí...takže moc klid na pokec mít nebudem, budu ho všude nahánět. Holt, ale když jsme tu návštěvu nezvládli dřív ![]() My na veletrh nejdem, nic nesháníme a se všema dětma by to bylo náročný. |
|
|
7.10.2011 15:10:23
Renčo, nástup máme od úterka a vlastně ani nevím kde budeme ležet, ale asi na urologii?? Jdeme totiž s tím jedním nesestouplým varlátkem
. Jsem nebyla v nemocnici s KUbou už pěkně dlouho a zrovna na tu černopolní nemám dobrý vzpomínky takže se mi tam ani trochu nechce, ale co nadělám, tady nás kvůli té blbé diagnóze DMO nevemou![]() |
| Lenka,Ondrášek a Vojtíšek | 35089 |
|
|
7.10.2011 13:04:30
Ahoj,
Renčo, my se chystáme na veletrh určitě. Musíme Ondráškovi vybrat nějaký vhodný vozíček. Taky bych chtěla okouknout ty lehátka do vany, ale bude se mnou manža a tak to bude ... . |
| Kiwicek | 36751 |
|
|
7.10.2011 0:08:58
REnčo, vy budete v nemocnici u nás v dětské?No my taky, odkdy tam budete?My od pondělí, no teda my, bude tam s Maky babi,ale ja tam za nima budu jezdit.A když tak o tom přemýšlím, nebudute taky nahodou na chirdě?
TAk když bys měla chvilu, tak se můžem potkat. ![]() |
|
|
6.10.2011 22:33:46
Iveto, tak ta Žirafka je kousek od Černopolní nemocnice kde příští týden budeme, jen nevím jestli bude čas a nálada tam zajít
![]() To Tchibo má fakt dobrý věci tak možná ty boty risknu a uvidím. |
| Hanka6 |
| • |
6.10.2011 21:28:59
My meli boty z Tchiba nekolik zim, byly dobre a neklouzaly. Ted uz na nas nemaji. Syn ma v 11 letech velikost 42 takze uz ty detske nemuzeme kupovat
|
| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
6.10.2011 19:14:16
taky máme oteplené rifle a manžel mikinu od Tchiba, opravdu mají dobré věci... botky taky nevím..
ale Hanka mě utvrdila, že to zřejmě budou Superfity...snad nebudou klouzat za chůze, ale asi by neměly. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.