| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?
  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 12948  [Dalších 12578 >>]
Iveta - oliverek(tecka)cz
  • 
6.10.2011 11:44:25
Renco, nejvetsi vyber dobrych botek a i tady jsem kupovali podzimni Superfity.

http://www.zirafka.com/

Ale mozna REnca od Marketky bude mit dalsi tipy kam v Brne.
V Ostrave je taky podobny obchod, ale to mas z ruky.
Treba jeste neco najdes.

Tchibo veci si obvykle lidi chvali. S botami od nich nemam zkusenost. Mame oteplene rifle od Tchiba a ty jsou super.
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
5.10.2011 22:51:37
Asi se budu muset na ty boty ještě podívat, ale nechtějí se mi kupovat bez vyzkoušení, ovšem tady je nikde nemají.

Renčo, na veletrh jsem chtěla, ale nevím jak bude Kuba fit po té operaci, chtěla jsem i s ním ~d~
Kiwicek 36751
5.10.2011 20:43:13
Jo tak přesně tyto jsme taky měli a zas je budu kupovat, dokonce ten náš raubíř je nijak nezničil, kupujem i celeročky superfitky a taky nezničitelný, fakt super.
TAk doufám holky, že budete spokojený! Teda dětičky, pěkně nohy v teplíčku ~;).

Renčo, taky jsem jen na ně slyšela chválu, ale zkušenost nemám ~d~.

Příští týden se stavím za reh.dr. pro poukaz na ty DZO botky at to mám vyřízený. Byl u nás pán z Otto Bocku, potřebujem konečně nějakou pořádnou židli, ty ortézy stojí za ..., tak budem oslovovat nadace, tak částka je strašná ~a~, ale Maky v ní sedí jak královna, to je aspon židle jmenuje se Leckey.
Mmch 18-21.10. je veletrh zdrav., kdo přijdete?¨

Hanka+L+A+V 28463
5.10.2011 18:51:22
Reni tak došly dneska, Lucce tam noha přímo vklouzne, páč se dají hodně povolit ty sucháče a pak je dost široká a pak je teda musím hodně utáhout, ale sedí parádně. A já je předem nezkoušela, jen jsem Lucce obkreslila nohu, změřila délku a pak podle stélky, co psali na netu objednala velikost. Mimochodem má už 30 na tu zimu.
A co na netu nepsali a příjemně mě překvapilo, mají nejen membránu, ale i kožíšek vevnitř.

Bohužel jsem je obutý zapomněla vyfotit, tak třeba zítra.
Libule 05/93 a 08/05 37632
5.10.2011 17:46:23
jak jste tu o nich psali, tak jsem se pro ně taky rozhodla.......
tak snad budou dobrý.:-)
4.10.2011 22:52:51
Tak vypadají pěkně ~;). Zkoušela jsi je napřed Lucce jestli se dobře obouvají? Já totiž nevím jestli by je Kuba lehce obul když jsou tak vyšší. Pak dej foto jak vypadají obutý.
Hanka+L+A+V 28463
4.10.2011 22:42:05
Jé, omlouvám se za obr obrázek ~f~~f~
Hanka+L+A+V 28463
4.10.2011 22:41:32
Reni to nevím...zkušenost nemám. Ale pokud jsi četla jen samé dobré recenze, tak bych je za ty prachy zkusila. Jen mi přijdou dost nízký, LUcce promrzá dost i holeň.

My jsme nakonec objednali Superfitky za šílený prašule...ale bude je dědit ještě buď Anežka nebo Vojta, tak to zase tak strašný není. Měly by přijít zítra, tak snad fakt budou hodně teplý.

Tyto
4.10.2011 22:07:04
Nemáte náhodou někdo zkušenost? http://www.tchibo.cz/Chlapecke-termoboty-p400008009.html
Na netu jsem na ně našla samou chválu až je to podezřelé :-), mají taky membránu. Dnes jsem je Kubovi zkoušela v obchodě obouvat a bez problémů, zatím jsem nekoupila ~;)
Iveta - oliverek(tecka)cz
  • 
2.10.2011 19:16:09
REni, tak Oliverovi hrozi ta sama operace, na kterou ted jdete. Neco jsem uz na strankach doplnila. Ale posledni info mam ze vcerejska. NEchci byt konkretni tady verejne. Jsem tak vytocena, ze ...... Reni, Oliver i Marketka jsou obeti zdravotniho systemu u nas. Doktori si je nekam zaskatulkovali a maji smulu. Kdyby byli na tom lepe, tak by tech problemu s doktory bylo taky dost, ale stale by dostali o neco malo lepsi peci a hlavne nedostatecny zajem doktoru by nemel tak katastrofalni nasledky.

Modlim se za zazrak, aby se neco zlepsilo a Oliverkovi stacila jen operace svalu. To bychom sli na Ulzibat operaci. Spousta penez, ale funkcnost zachovana a narkoza do 30 minut pryc.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 12948  [Dalších 12578 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.