| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
2.10.2011 11:11:43
Kiwi, na ty Superfitky jsem se dívala, ale ta cena je teda fakt vysoká! Ale asi se teda platí za kvalitu. Nevím budu se muset na to ještě podívat.
Držím pěsti s tou operací! My se jim zatím úspěšně vyhýbáme, sice pravá kyčel nic moc, ale operovat nechci. Na kosti a chrupavku chci začít dávat Kubovi výživu tak uvidím jestli to bude mít nějaký účinky. Teď mi stačí, že jdeme 11.10. na operaci nesestouplého varlete, takže se nenudíme. Jinak já dávám Kubpvi jen zdravotní sandálky DZO, v těch i chodí a má je doma po celý den, myslím, že v tomto, aby drželi nožky dobře jsou fakt dobrý. Ostatní boty, ale nekupuju, do uzavřených jsem Kubu nemohla obout a zimní jsem nezkoušela, ale budou moc těžký, nejspíš. Hani, Fare dělají s kožíškem, uš jsme je viděla na netu, největší problém je, že tady u nás v obchodě je nikde neprodávají a já je nemám jak KUbovi vyzkoušet. Přes net jsem koupila i ty podzimní a kdybych je napřed Kubovi vyzkoušela tak už bych je asi nekoupila, protože jak má hodně úzkou nohu tak kolem kotníků má i po zapnutí nadoraz ještě hodně místa, jsou volné a jak ho postavím na nohy tak se ta noha do těch volných míst zbortí :-( a to fakt není dobrý, takže v nich se nedá moc chodit. Miskynk, přidám si nastránky, hezký . Já jsem dala Kubu na Facebook , sice to tam moc neumím a zatím tam toho moc není, tak když tak odkaz je tady: https://www.facebook.com/Jakublaga?sk=wall |
| Kiwicek | 36751 |
|
|
2.10.2011 0:28:42
Ještě jsme jednou zkoušeli místo zimnch botek jen takový ty z ovčí vlny že jsou teploučý, to sice jsou,ale ona je měla pořád dole zkopaný.Takže jsme zas dali boty.A bez bot v kočáru být nemůže, protože by si okopala nohy.
|
| Kiwicek | 36751 |
|
|
2.10.2011 0:25:22
TAk já jen k těm goretex.botám-Maky teď měla ty Superity-zděděný po Ádovi ( má menší nohu, v jejích 7letech má teprve 27)a teda na to, že tam není kožííííšek, tak měla nohy "nejteplejší" za celý roky, kdy jsme ji davali i třeba s teplým kožíškem.Teda nejteplejší, ona je má pořád studený, v zimě i ledový,ale v těchto nee.Měla je studený,ale jen trošku na její poměry.Tak letos zase bude mít po bráchovi a Ádovi už jinačí nekupuju, sice jsou pěkně drahý,ale vyplatí se, stačí jedny na celou zimu a nepromoknou, super.
Ty co dala odkaz Brebina, tak sněhule asi nejsou nejvhodnější pro nechodící, nejenže by nedržely nožku, ale a to hlavně by se do nich horko těžko dostávala noha .Jo a teď co chodíme k nové rehabce, tak nám říká, proč nemáte zdravotní botky, aby ji dobře držely nohu. No nosili jsme je do nějakych 3 let, pak jsem je přestala nechávat předepisovat a kupovala obyč.Všichni mi tvrdili, že to nemá žádný smysl, ortoped atd.Tak zas začnem. Už začná kroutit prsty budto dopředu nebo dozadu a ty zdaravotní ji to asi nedovolí. 10.10. Maky nastupuje na operaci kyčle, tak nám držte palce, už to je druhá operace a bude složitější, kostěnná . Má ji skoro vyhozenou z jamky a prý do půl roku by ji vyletěla uplně . |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
1.10.2011 10:11:55
my naštěstí chodíme, ale taky mám občas problém ho narvat do bot. Psala jsem paní několik dotazů na ty boty, tak jsem zvědavá. Taky nemůžou být moc těžkopádný, to by mi nebyl schopný v nich chodit
a taky mu musí držet aspoň trochu kotníky no uvidím co paní odpoví![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
30.9.2011 23:35:52
Renato ale Fare má taky nějakou jejich Fare-tex membránu a prý je dobrá. A jestli k tomu dělají i s kožíškem...tak bych do nich možná šla. Musím mrknout.
|
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
30.9.2011 21:21:29
Brebino, boty hezký, ale určitě dobrý pro chodící dítě. Na první pohled jsou hodně robustní a pro to moje "vyžlátko" by byly vidět jen ty boty a nic jiného
. A do sněhul nemám šanci ho obout, skrčil by palec a sám ho nenarovná.Tak teda nevím, původně jsem chtěla kupovat i ty zimní Fare, ale teď po zkušenosti už teda asi ne. ![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
30.9.2011 20:06:39
Brebino myslím, že tyto by jí nevyhovovaly. Loni jsme zkusili koupit klasický sněhule, ale jak to nemá pořádně utažený kolem nohy, nejlíp na šněrování, tak jí z nohy padaly. Protože jak se napne skrz spasmy..tak propne špičku a bota letí dolů.
Jí nejlíp sedí kontníkáče na šněrování, ale ty právě zase nejsou nijak extra teplý...tak já fakt nevím ![]() Jinak vypadají bytelně a teple. A ten zážitek cos popisovala teda hrůza. Ještě že jste to nakonec nějak ohřáli a neměl omrzliny. Oni jak nehýbou ani prstama a potí se jim nohy, tak prochladají strašně rychle. Iveto díky, já o těch superfitech jen četla, takže zkušenost nemám..tak su ráda, že jsi to potvrdila. Libule asi nedošlo a nebo se pro zmrzlíky holt nic lepšího vymyslet nedá ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
30.9.2011 16:27:43
V únoru v Janských lázních jsme byli na sáňkách, malej měl zimní boty - punčochy, ponožky a zateplený kalhoty, bylo tuším -5 °C a když jsme byli v půlce sáňkařské dráhy, začal mi brečet, že je mu zima. No jakš takš jsme dojeli na Vesnu
a když jsem ho vyzula, tak jsem myslela že mě trefí. Nohy měl naprosto rudý a ledový a ruce taky. Tak jsem ho hodila do sprchy a ohřívala vodou, dokud neměly normální barvu a pak jsem ho zastlala do postele. Takže letos budou mít pořádný teplý boty - tyto se mi fakt moc líbí ![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
30.9.2011 16:19:03
Ahojky, tak mě se líbí tyto boty - to by mohla malá na vozíčku mít ne? Za prvním M smaž mezerku
![]() http://www.m imibazar.cz/bazar.php?user=28462 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.