Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Olina |
| • |
19.7.2005 18:38:21
Ahoj Marcelo, jsem na tom stejně jako ty s tím rozdílem, že jsem ještě o 2 roky mladší. Ale naštěstí mám známou v lékárně, která mi dala jednu radu: zpevňovat, zpevňovat (žilní a cévní stěny samozřejmě :-) ! Takže nejen vnější opatření jako je známá dubovka, ale chce to užívat i nějaký potravní doplněk na zpevnění a taky ideálně kombinovat s podpůrným produktem na trávení a vylučování proti zácpě. Když to zkrátím, tam mi doporučila Veregin - přírodní tablety s rutinem, flavonoidama, gingem atd. a k tomu na upravení vylučování Pangamin bifi plus s pupalkou - a to vám garantuju, že po 5 tabletách denně vám zácpa fakt nehrozí! Užívám je přes 2 měsíce a prdelka začíná konečně vypadat k světu.Jinak cenově vcelku dostupné - stovku za oba na měsíc.
|
| Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
|
|
15.7.2005 9:09:46
Reklama nevím nechtěla jsem to tak píšu jen zkušenost zda je to někde zadarmo to samé prosím napište kontakt v Praze jinak kamarád to měl velmi zlé a dva roky to má udělané touto metodou a je bez příznaků manža na tom byl prý je to nepříjemné, ale bolest prý tak hrozná ne a to je to chlap co si rád na bolest poztěžuje to jen moje zkušenost je to na vás pro co se rozhodnete.
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
15.7.2005 8:49:50
jsou to prášky - přesněji řečeno kapsle. V jedné krabičce jich je 30, berou se po 2 až 6 denně podle závažnosti stavu. Těch šest je pro řešení akutního stavu, dvě poté, když se situace zlepší, aby se to udrželo. Ten lék je na předpis - přesto se platí skoro celý, stojí kolem 200 korun. Je to hodně, ale v těhotenství jsem to mileráda investovala, protože efekt byl opravdu značný. Brala jsem ty prášky průběžně od 32. týdne. Když nastal akutní problém, zabírat zpravidla začaly do druhého dne. Jo a ještě doporučuji vzít si jedno balení i s sebou do porodnice. Na doporučení gynekologa jsem začala Cyclo 3 Fort polykat hned jak mě odvezli z porodního sálu a i přesto, že jsem při porodu hodně tlačila a cítila, jak hemeroidy začínají opět lézt ven, tak se to docela dobře vyřešilo. K tomu jsem ještě mazala mastičkou Preparation, existují i stejnojmenné čípky, to vše můžu jen doporučit.
NEchci tvrdit, že Cyclo 3 Fort je naprostý zázrak, ale mně osobně HODNĚ pomohl. Před tím mi nezabíralo nic - dubová kůra to jen zhoršila a mastičky neměly efekt. |
| petr | 31786 |
|
15.7.2005 7:57:44
to: MartinaM+Ondrášek3/05
a ten Cyclo 3 Fort - to jsou tablety?, nějak jsem to z toho nevyčetl. Dík Petr |
| Eva |
| • |
14.7.2005 19:37:34
Taky jsem to užívala, potíže ustanou. Nevěřte těm operacím, kroužkování, apod. Znám hodně lidí v okolí co platilo za odstranění.... Ale nezmizí ten důvod, proč se hemeroidy dělají a to je právě to zpevnění žilních stěn nutné. Takže to doporučím rovněž. Zpevnit žilní stěny a odstranění není potřeba!
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
14.7.2005 19:16:49
deset tisíc, to už bych se opravdu musela svíjet bolestí, abych je vydala!!
Petře, pro manželku radím ten Cyclo 3 Fort, můžou ho i těhotné. Funguje na principu, že zpevňuje žilní stěny. Hemoroidy mi pak skutečně odešly. |
| Gabriela |
| • |
14.7.2005 18:25:32
Dobrá reklama. Vím přesně o jakou kliniku se jedná a bylo to před pár dny na diskusi duben 2005, tohle delaji na jinych mistech zdarma, takze neplatit tech strasnych tisic... Mam s tím zkušenost, ambulantni ano - to je pravda. Bolestivost hrozná, při i po zákroku, nedoporučuji to. Hemeroidy mám pořád, klid od nich asi měsíc. Kamarádka mi o této diskusi řekla, takže rovnou píšu jak je to.
|
|
|
14.7.2005 12:29:42
Jsem vám to tady zahltila že? Ještě vysvětlím 4 návštěvy jsou proto, že jsou to 4 žíly z kterých jsou ty hemeroidy a vždy se odstraní jen jedna tak proto.
|
|
|
14.7.2005 12:27:10
Martino speciálně pro tebe ta léčba co jsem o ní psala u té se nedává žádné umrtvení ani léky je to jen mechanické skřípnutí toho hemeroidu takže to neznamená konec kojení a jelikož to zakončení těch žil se odstraní nemá se co vrátit prostě to tam už není tak se to nemůže vrátit asi jako slepé střevo..
|
|
|
14.7.2005 12:09:48
Marcelo objednej se na ten kontakt co jsem dávala specializují se na to chodí tam lidé co mají tyto problémy a jsou tam příjemní a uvědomují si, že je ti to nepříjemné masti ani čípky ti to nevyléčí jen znecitliví a pokud je už teď máš v těhotenství by to mohlo být pro tebe peklo držím palečky ať jsi statečná a jdeš do toho fakt to za to stojí než se trápit a pokud se to zhorší je to fakt špatný.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.