Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
1.8.2014 12:05:46
nechej to na nich, až budou chtít, tak si řeknou, u mých bráchů to bylo kolem 15 let, u mých dětí to ještě nepřišlo, taky jsme jim to zkoušeli vnutit, ale nechtěli, tak je necháme jsme rádi, že chtějí být ještě pořád všichni spolu, i kydž si přes den vynadají a pohádají, tak jsou pořád rádi spolu
|
| jentak |
| • |
1.8.2014 12:03:37
Moji kluci spolu v pokoji taky spí - kam první vleze jeden, za chvíli je tam druhý. Spíš teda je to tak, že kam vleze a zarochá se starší, v tu ránu je tam i ten mladší. Spaní mají oba v obou pokojích.
Neřeším to, až to budou chtít řešit, ozvou se. |
| Elwing | 143291 |
|
1.8.2014 12:02:11
nechala bych to na dětech. Sdílet pokoj se sourozenci a dělat kompromisy jim jen prospěje
|
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
1.8.2014 12:01:49
A jak reagují děti? Chce být každý sám? Máš jen kluky nebo i holky?
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
1.8.2014 11:58:50
u nás 3 kluci, takže je to jednodušší, věk 13, 11, 7, dva pokoje vedle sebe spojený dveřma
letos jsme si mysleli, že se rozdělí, ale oni nechtějí :) takže máme a dál budeme mít jeden pokoje na spaní a učení a druhý na hraní ten spací je oprqvdu na klid, kdo potřebuje učit se, hrát na nástroj, spát, pracovat u svýho stolu, ten je v zadním a kdo si chce hrát je ve předním (nebo kdekoliv jinde v bytě), v zadním není tolik místa, aby tam byly hračky, teĎ už ani knížky, to všechno bude v tom předním, hraček ubývá, knížek přibývá, takže se to postupně mění z dětství pamatuju svý bráchy v jednom pokoji do 15 let, pak jednomu vadil nepořádek druhýho (a naopak) a chtěli mít klid, jestli to tak bude i u nás se uvidí |
| Ivatema | 52511 |
|
|
1.8.2014 11:58:02
A hlavně bych klavír nedávala do obýváku. Pokud tam chcete fungovat jako rodina, není vždy ideální, když děti začnou hrát a vy chcete mít klid.
My jsme piáno zatím nechali v "herně"-společný pokoj pro hry dětí i pro hraní na nástroje. Další pokojík má nejstarší dcera a jeden pokoj mají dvě dcery společný. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
1.8.2014 11:53:38
Nepochopila jsem přesně, co chceš vlastně řešit.
Děti mají k dispozici tři pokoje, dva menší, jeden veliký, který chcete časem zmenšit na původní velikost. Buď tedy bych do velkého přidala ještě jednu postel, do 35m2 by to problém být neměl ;-) a nechala děti spát spolu, jestli jim to tak vyhovuje. Nebo bych třetí pokoj zmenšila, aby mělo každé dítě svůj rovnocenný pokoj. Rozhodně bych to ale řešila s dětmi, všechny už jsou dost velké na to, aby se k tomu mohly vyjádřit. S takovými dispozicemi, co máte, se dá dělat spousta věci - např. velký pokoj mít jako hernu, ve druhém mít spací místnost a ve třetím "studovnu" se stoly a knihovnou. Fakt záleží na tom, jak se k tomu staví děti. Já už několik let řeším, jak to zařídit u nás, kde tři děti potřebuju umístit do dvou místností, každá má 12m2. Původně jsme měli jeden pokoj jako hernu, druhý spací, ale to bylo vyhovující jen dokud si všichni hráli. Pak jsme nejstaršího dali zvlášť a to taky vyhovovalo, ale prostřední už je ve věku, kdy už hračky taky nepotřebuje a nastává problém, co s tím. Další pokoj k dispozici opravdu nemáme a nynější uspořádání je dost nespravedlivé (jeden má 12m2 pokoj jen pro sebe, ve druhém musí být dva) a do jednoho pokoje těžko natěsnáme všechny. Spojovat pokoje vzhledem k povahám dětí není řešení. Kdyby měl někdo radu pro mě, sem s ní (zakladatelce se omlouvám, že jsem se přidala se svým dotazem). |
| Colombi | 75159 |
|
|
1.8.2014 11:37:35
Já bych jim z jednoho pokoje udělala spací pokojíček a z druhého hrací. Až se budou chtít rozdělit, dala bych ty dva starší do většího pokoje a holku do toho malého. Jo a proč má malá holka velký pokoj a dva starší kluci malý?
|
| Colombi | 75159 |
|
|
1.8.2014 11:37:35
Já bych jim z jednoho pokoje udělala spací pokojíček a z druhého hrací. Až se budou chtít rozdělit, dala bych ty dva starší do většího pokoje a holku do toho malého. Jo a proč má malá holka velký pokoj a dva starší kluci malý?
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
16.7.2014 9:39:31
Přesně tak jsem to myslela. Že když si bude starší psát úkoly, ta mladší musí být jinde, aby ji nerušila. A než ta mladší doroste do věku, že bude něco dělat na stole, starší už bude potřebovat jiný. Takže ten druhý stůl budou kupovat jen proto, aby ladil. Jiný účel to mít nebude.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.