| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Posilování, cvičení, pohyb

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8455  [Dalších 8005 >>]
Karkulína 99978
29.8.2020 16:21:54
Hubnout určitě ne, jsem přesvědčená, že ženy ve středním věku vypadají lépe, když jsou na horní hranici normální váhy než spíše na dolní

- přesně to si myslím taky
Abigail* 76789
29.8.2020 13:48:54
Cvičím pravidelně, ale bohužel nehubnu. Musela bych zásadně omezit jídelníček a krom vyloučení někteří potravin hlavně jíst míň - to mi ale moc nejde, mám pořád hlad.
Sport mě neskutečně nabíjí,chodím na zumbu, pilates, posilovat, jezdím na kole a ráda chodím. Bohužel občas mě už tělo limituje. Někdy mě pobolívají klouby, hůř udýchám kopce na kole, protože jsem alergik s náběhem na astma.
Ve středním věku (jindy teda taky) je pohyb moc důležitý, aby člověku neubývalo tolik svalové hmoty a i jako prevence osteoporózy je to dobré.
Saamajna 115449
29.8.2020 11:57:20
Prave v pozdejsim/ strednim veku to je ale moc dulezity!
Kdyz se telo neudrzuje, tak chatra a to cim dal rychleji.

Fyziologicky ztraci nejpozdeji od ca 50 clovek asi 1% svalove hmoty kazdej rok, od 70 dokonce 3%!
To vede k castym zranenim, nemohoucnosti a nepohyblivosti ve stari.
Kouknete treba, jak si stari lidi sedaji na nizsi zidli nebo v tramvaji: "kecnou" z vysky na sedadlo, protoze uz nemaji silu to telo hybat plynule.
Clovek pak lehce ztraci i rovnovahu a tim padem so troufa jeste min...

A da se proti tomu neco cilene delat.
Jako treba budovat svalovou hmotu, zvysit prisun proteinu, protahovat a cvicit rovnovahu.

Ale to je na dlouhy povidani, kdo chce, tak si infos a reseni najde.
Fern 155759
29.8.2020 11:03:20
Borasku Sedmi~m~

Nevim,nevim,jestli ti bude stacit ta vase latifundie na shozeni 30kg-nechces pokracovat u nas,kdyby nestacilo?~:-D

Na ty remeslniky je pes hl.muj chlap- uz ho za ta leta vycvicili+presne vi,co od nich chtit a jak to musi vypadat a kazdy jede na kratkou ale vystiznou a jasnou Sml. o dilo,kterou sjedu za 15 min.jeste nez se vykutam z postylky~;)
Bberi 40972
29.8.2020 10:49:59
Co je střední věk?
Nikdy není pozdě začít se hýbat.
Já chodím na jogu a hodně mě to prospělo, celkově mě přestaly bolet záda.
Každý si může najít pohybovou aktivitu,která mu vyhovuje. Stačí i obyčejná chůze.
Výmluvy,že už to nemá cenu, nechápu.
magrata1 95172
29.8.2020 9:45:38
Doufám, že se mi to konečně začne dařit. Najela jsem na přerušovaný půst a budu muset přidat pohyb. Jsem lemra líná, chtěla jsem denně cvičit jógu, vydržela jsem týden. ~o~
Ještěže máme psa, jinak bych jen seděla na zadku
Slonisko 65085
29.8.2020 9:15:05
Mám to v plánu, jen se k tomu pořád odhodlávám ;-) Před pěti lety jsem začala běhat, zhubla 10 kilo a slíbila si, že si dám k padesátinám maratón, jenže poslední dva roky jsem začala chodit do práce, přišly problémy doma a mě opustila energie a chuť něco dělat, zato mi přibyla kila. Takže můžu začít znova - 50 mi bude za rok a kousek, to na ten maratón fakt nevidím. Ale aspoň zlepšit kondici a něco zhubnout potřebuju.
Hatata 157806
29.8.2020 8:47:07
Je mi 43 a od 40 se mi pomalu zpomaluje můj vždy svižný metabolismus, takže z velikosti 38, co jsem měla dlouhé roky, mám 40, což mi nevyhovuje, nemám hezkou postavu, každé kilo navíc se mi usazuje kolem pasu. Takže hodlám NĚCO dělat, ještě nevím co ~:-D Vždy si vzpomenu, že chci něco dělat, když si nakupuju oblečení a v kabince mají 3 zrcadla, aby se člověk viděl za všech stran ~o~
Markéta 121171
29.8.2020 7:47:56
Kolo, beh, plavani, chuze, brusle, lyze. V tom hodlam pokracovat, co to pujde. To me bavi a drzi me to v kondici. Jenze mam taky rada jidlo a piti, takze hubnout hodlam, ale nedari se.
Merylin5 68735
29.8.2020 1:14:31
Ano, ve středním věku hubnu a cvičím 🙂
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 8455  [Dalších 8005 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.