Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karkulína | 99978 |
|
|
29.8.2020 16:21:54
Hubnout určitě ne, jsem přesvědčená, že ženy ve středním věku vypadají lépe, když jsou na horní hranici normální váhy než spíše na dolní
- přesně to si myslím taky |
| Abigail* | 76789 |
|
|
29.8.2020 13:48:54
Cvičím pravidelně, ale bohužel nehubnu. Musela bych zásadně omezit jídelníček a krom vyloučení někteří potravin hlavně jíst míň - to mi ale moc nejde, mám pořád hlad.
Sport mě neskutečně nabíjí,chodím na zumbu, pilates, posilovat, jezdím na kole a ráda chodím. Bohužel občas mě už tělo limituje. Někdy mě pobolívají klouby, hůř udýchám kopce na kole, protože jsem alergik s náběhem na astma. Ve středním věku (jindy teda taky) je pohyb moc důležitý, aby člověku neubývalo tolik svalové hmoty a i jako prevence osteoporózy je to dobré. |
| Saamajna | 115449 |
|
29.8.2020 11:57:20
Prave v pozdejsim/ strednim veku to je ale moc dulezity!
Kdyz se telo neudrzuje, tak chatra a to cim dal rychleji. Fyziologicky ztraci nejpozdeji od ca 50 clovek asi 1% svalove hmoty kazdej rok, od 70 dokonce 3%! To vede k castym zranenim, nemohoucnosti a nepohyblivosti ve stari. Kouknete treba, jak si stari lidi sedaji na nizsi zidli nebo v tramvaji: "kecnou" z vysky na sedadlo, protoze uz nemaji silu to telo hybat plynule. Clovek pak lehce ztraci i rovnovahu a tim padem so troufa jeste min... A da se proti tomu neco cilene delat. Jako treba budovat svalovou hmotu, zvysit prisun proteinu, protahovat a cvicit rovnovahu. Ale to je na dlouhy povidani, kdo chce, tak si infos a reseni najde. |
| Fern | 155759 |
|
29.8.2020 11:03:20
Borasku Sedmi
![]() Nevim,nevim,jestli ti bude stacit ta vase latifundie na shozeni 30kg-nechces pokracovat u nas,kdyby nestacilo? ![]() Na ty remeslniky je pes hl.muj chlap- uz ho za ta leta vycvicili+presne vi,co od nich chtit a jak to musi vypadat a kazdy jede na kratkou ale vystiznou a jasnou Sml. o dilo,kterou sjedu za 15 min.jeste nez se vykutam z postylky ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
29.8.2020 10:49:59
Co je střední věk?
Nikdy není pozdě začít se hýbat. Já chodím na jogu a hodně mě to prospělo, celkově mě přestaly bolet záda. Každý si může najít pohybovou aktivitu,která mu vyhovuje. Stačí i obyčejná chůze. Výmluvy,že už to nemá cenu, nechápu. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
29.8.2020 9:45:38
Doufám, že se mi to konečně začne dařit. Najela jsem na přerušovaný půst a budu muset přidat pohyb. Jsem lemra líná, chtěla jsem denně cvičit jógu, vydržela jsem týden.
![]() Ještěže máme psa, jinak bych jen seděla na zadku |
| Slonisko | 65085 |
|
|
29.8.2020 9:15:05
Mám to v plánu, jen se k tomu pořád odhodlávám ;-) Před pěti lety jsem začala běhat, zhubla 10 kilo a slíbila si, že si dám k padesátinám maratón, jenže poslední dva roky jsem začala chodit do práce, přišly problémy doma a mě opustila energie a chuť něco dělat, zato mi přibyla kila. Takže můžu začít znova - 50 mi bude za rok a kousek, to na ten maratón fakt nevidím. Ale aspoň zlepšit kondici a něco zhubnout potřebuju.
|
| Hatata | 157806 |
|
29.8.2020 8:47:07
Je mi 43 a od 40 se mi pomalu zpomaluje můj vždy svižný metabolismus, takže z velikosti 38, co jsem měla dlouhé roky, mám 40, což mi nevyhovuje, nemám hezkou postavu, každé kilo navíc se mi usazuje kolem pasu. Takže hodlám NĚCO dělat, ještě nevím co
Vždy si vzpomenu, že chci něco dělat, když si nakupuju oblečení a v kabince mají 3 zrcadla, aby se člověk viděl za všech stran ![]() |
| Markéta | 121171 |
|
29.8.2020 7:47:56
Kolo, beh, plavani, chuze, brusle, lyze. V tom hodlam pokracovat, co to pujde. To me bavi a drzi me to v kondici. Jenze mam taky rada jidlo a piti, takze hubnout hodlam, ale nedari se.
|
| Merylin5 | 68735 |
|
|
29.8.2020 1:14:31
Ano, ve středním věku hubnu a cvičím 🙂
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.