| Hr.ouda | 123574 |
|
|
2.9.2014 18:02:35
prosím tě, není první ani poslední děcko, který nerado kreslí a podle toho ty výtvory vypadají
Já jsem byla stejný případ v páté tříde mi hrozila čtverka z výtvarné výchovy, protože nepřesvedčivým výkonům jsem dala korunu tím, že jsem do výkresu vodovými barvami vygumovala díru projevovalo se to i v písmu, které mám neúhledné a neuspořádnané, takže moje oblíbená profesorka na vysoké jednou prohlásila - "Kdybych vás neznala, podle písma bych si myslela, že jste úplný debil". |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
2.9.2014 17:57:03
Můj syn vzal tužku na vědomí až ve chvíli, kdy objevilk kouzlo psaní - a svoji spisovatelskou kariéru zahájil coby předškolák milostným dopisem dvanáctitelé slečně.
Samozřejmě velkýma tiskacíme v provedení "prase v kocovině levou zadní" Pokud je jinak OK, tak bych se neznepokojovala, protože můj synovec v pětiletech nesvede snad ani toho hlavonožce, ke kreslení má odpor, ale jinak je třeba na stavění zručný a pálí mu to dokolale:))). Výřečný je až běda:))) |
| karku | 95718 |
|
|
2.9.2014 17:56:59
Fakt je to tak děsně k smíchu? Chápu, že nejde o život, taky se člověk u doktora dozví horší věci, ale stejně to nepotěšilo.
|
| kreditka | 85904 |
|
|
2.9.2014 17:56:51
TAk takové Mudr fakt miluju to samé jak psycholožky, které v září ví které dítě je zralé na školu a které ne. Nikam bych dítě netahala, nejdříve na jaře kdy se skutečně dá rozpoznat školní zralost, rozhodně ne teď v září proboha. MMch dcera neprošla před mikulášem kdy do školky vlezly psycholožky z PPP, no a je v 1. třídě což bylo moje nejlepší rozhodnutí, ve školce by už neměla co dělat a ukousala by se nudou. Dala bych se do klidu s malým si zkoušela třeba pracovní listy pro předškoláky (nám se osvědčilo předplatné časopisu sluníčko) a počkala bych s klidným svědomím do dubna, dřív to nemá cenu hodnotit
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
2.9.2014 17:53:06
vymen doktorku
![]() ![]() ![]() |
| karku | 95718 |
|
|
2.9.2014 17:50:26
Díky všem za uklidnění či podporu. Nehodlám mávat nad problémy rukou, ale většina zmíněných "chyb" mi prostě jako problém nepřipadala.
Naopak Roni neděkuju za změnu názvu tématu, ono je zakázáno používat uvzovky, nebo co? |
| Kaja222 | 116819 |
|
2.9.2014 17:45:05
u tech malych deti jde o to, ze jsou schopny si uvedomit detaily a zakreslit je. Proto hlavonozec v peti letech neprojde.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.9.2014 17:44:39
Vlevo a vpravo je nekdy problem i pro me. Nicmene k psychologovi bych zasla.
|
| Patejl1 | 72265 |
|
|
2.9.2014 17:43:55
Existuje něco čemu se říká "medicine based evidence" - medicína založená na důkazech - retrospektivním pozorováním.
A většina těch vyšetření a testů byla zavedena protože 95% lidí je nejspíš prospěšná. A jako u všeho existuje možnost, že i uškodí. Pokud pozitivum převýší nad negativy tak je to ten správný postup. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.9.2014 17:43:11
Nejsem psycholog. Tvoje dokrorka je opravdu netaktni. Verim, ze tvuj chlape jevproste sveraz a vejde se do sirsi normy.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.