| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Máme doma předškoláka

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6858  [Dalších 6678 >>]
Konzerva 153011
24.9.2018 12:57:51
TaJ,

prý by se jim ty učebnice ve skříňce ničily a taky je potřebují doma na učení.

K tomu prvnímu argumentu - jistě, někteří by si je tam jistě zničili, no ale to je jejich odpovědnost. Až by je na konci roku vraceli, tak by holt zaplatili.

K tomu druhému argumentu - to je zase na jejich odpovědnosti.

Podle mne jsou oba tyhle argumenty mimo, ale zatím se to prolomit ve škole nepodařilo.
...j.a.s... 81911
24.9.2018 12:57:25
Monty, nemáš pořádné vzdělání, tak si o tom aspoň něco přečti. Nebo se přihlaš na univerzitu třetího věku ~j~
X holek, co ovládají metodiku ve školkách nebo na prvních stupních ti vysvětlovalo, že zdaleka nejde jen o "vybarvování". Ale ty ty jejich argumenty chápat nechceš, naopak jim jejich odbornost a vzdělání trapně omlacuješ o hlavu a tu husu děláš jen ze sebe.
Lída+4 138596
24.9.2018 12:57:21
Kat, vidíš, polovina z mejch dětí v předškolním a raně školním věku kreslení a vybarvování nesnášela. ~;) Ze zbývajících dvou to jedno mělo rádo, druhýmu to bylo víceméně ukradený.
Monty 129940
24.9.2018 12:55:29
Kudlo,
malá nápověda - jaký je podle tebe rozdíl mezi ironizováním napsaného/vyřčeného a trapnými pokusy o dehonestaci poukazováním na něco, co v diskuzi vůbec nezaznělo? ~;)
...j.a.s... 81911
24.9.2018 12:54:40
Kudlo, asi tak.
Možná je to Montyina póza, možna si snaží dokázat, že o všem ví víc, než kde kdo studovaný... protože jí možná dochází, že to vzdělání není zas taková zbytečnost. Nejdřív tady brojila proti 8G, teď už tady brojí proti VŠ, protože ona jí nemá a nemá ani ten vysmívaný gympl. A teď začíná brojit projistotu proti vzdělání všech ostatních. Musí si nějak dokázat, že toho ví ještě víc než všichni VŠ, kteří svému vzdělání dost obětovali. V minulosti jsem se hodněkrát setkala s tím, že VŠ nejvíc shazoval ten, co žádnou neměl. Zatímco pokud někdo VŠ měl, tak dokázal mít respekt ke vzdělání a odbornosti druhého. A nebral to šmahem jako Monty, že je to jen papír, že všechno jde dohnat samostudiem a že odbornost v jednom odvětví znamená vysokou odbornost v něčem úplně jiném.
Monty 129940
24.9.2018 12:51:14
Kudlo,
ale kdež, já to neprožívám vůbec a slabiny, které se potrefené husy domnívají, že mám vůbec nemám. Jen se pozastavuji nad tím, jak daleko někdo dokáže zajít při obhajobě takové voloviny, jako je nezbytnost vybarvování. ~;)
Konzerva 153011
24.9.2018 12:44:26
"Geniální děti, kterým učitelky v Mš predvidaji vědeckou kariéru a doporučuji rovnou přechod na gymnázium, grafomotoriku nepotřebují"

NO, ale jen na určité gymnázium.
Moje gymnaziální dítko má na gymnáziu výtvarku a seznam věcí, které máme zakoupit neobsahuje tablet a příslušenství nýbrž věci jako specifický typ fixek, štětců, rydla na lino apod.
~y~
Kudla2 58452
24.9.2018 12:43:33
Monty,

já nemám pocit, že by někdo útočil na tvoje slabiny.

Ale z tebe mám pocit, že si neustále vymýšlíš absurdity, pořád dokola obviňuješ lidi, že ty absurdity tvrděj oni, a pak se těm absurditám (který sis ale sama vymyslela) okázale vysmíváš, abys těm lidem, kteří je netvrdili, dokázala, jak jsou oni blbí a nemožní.
Kudla2 58452
24.9.2018 12:41:23
Monty,

tak jestli to prožíváš až do této míry, tak můžeš jít zvracet už teď, protože útočíš poměrně často a pokud by si to někdo bral k srdci, tak poměrně nevybíravě.

Takže na mou úroveň se klidně snížit můžeš a třeba na Šuplíkovu taky, protože jsem u ní (ale ve vztahu k tobě snad u nikoho) nezaznamenala nic, z čeho by se dalo oprávněně zvracet.

Konzerva 153011
24.9.2018 12:34:27
"ne, ale dost přesně z toho poznáš, o čem lyžování je.ů

Tak to jsi vedle jak ta jedle, MOnty.

Znám dost lidí, kteří nikdy nelyžovali a myslí si, že lyžování na sjezdovce je vopruz, protože je to jen klouzání dolů a nahoru tě tahá vlek. A když jim řeknu, že pro mně je (na vhodným terénu) lyžování srovnatelný s tancem, tak na mě koukaj jak tele na nový vrata. (Já jezdím ráda obloučky a když chytnu ten správný a pravidelný rytmus, tak je fakt jako tanec.)

A stejně tak, když řeknu, že je to záhul na nohy. tak zase slyším "Jakej záhul - dolů to přece jede samo a nahoru tě to táhne." Vysvětlit někomu, kdo nikdy nestál na lyžích, že je to dřina na kolena a to jak dolů tak i na pomě nebo kotvě (když jedeš dýl), jde těžko.

Takže ne, pohledem na lyžaře nepoznáš, o čem lyžování je.~5~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6858  [Dalších 6678 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.