| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Máme doma předškoláka

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6858  [Dalších 6668 >>]
Monty 129940
24.9.2018 12:32:37
Kudlo,
a stačila sis někdy všimnout, jak tyhle debaty probíhají doopravdy?
Doporučuji si některou přečíst, je to řekněme ze studijního hlediska nesmírně zajímavé. Nebýt Rodiny, asi bych neměla šanci setkat se s tak plamenným obhajováním naprosté kraviny, kde se v zápalu "boje o pravdu" lidé snaží i trapně útočit na domnělé slabiny soupeře, jen aby si zachovali iluzi důležitosti vybarvování nebo jiné bezvýznamnosti.
Fascinující.
Monty 129940
24.9.2018 12:28:16
Šuplíku,
občas si říkám, jak by se vám líbilo, kdybych se jednou snížila na vaši úroveň. Asi nelíbilo, protože skutečné mindráky bolí, na rozdíl od smyšlených. Neudělám to jen proto, že bych se musela sama nad sebou poblít. ~;)
K_at 121378
24.9.2018 12:22:52
Konzervo, kdyz dite nema diferenciaci a nepozna prvni hlasku, slabiky a posledni slabiku, nemelo by jit do skoly.
Kudla2 58452
24.9.2018 12:21:05
"Monty tady projevuje své neobvyklé názory i na vztahy v rodině. Na tom by nebylo nic, ale zarážející je, s jakou pohrdavostí se vyjdřuje o těch, co to nemají tak jako ona... ~a~ Přitom její rodina je snad ta nejméně běžná. Obvykle jsou ty vztahy dost jiné."

Ano, to, že to má "někdo jinak" je v pohodě a může to být i sympatické rebelství (původně se mi to tak i jevilo), zpochybňující, že se něco nutně "musí", protože spousta věcí se opravdu NEmusí a NIC SE NESTANE.

Ale té snahy o soustavné zesměšňování a ironizování toho "obvyklého" (přičemž neznalost věci je občas až do očí bijící a o protimluvech ani nemluvím ) pozoruju už dlouho a sympatické mi to není ani trochu.
Marika Letní 140743
24.9.2018 12:14:01
j.a.s. to máš pravdu. Ostatně Monty tady projevuje své neobvyklé názory i na vztahy v rodině. Na tom by nebylo nic, ale zarážející je, s jakou pohrdavostí se vyjdřuje o těch, co to nemají tak jako ona... ~a~ Přitom její rodina je snad ta nejméně běžná. Obvykle jsou ty vztahy dost jiné.
Monty 129940
24.9.2018 12:09:11
Jas,
jasně, já jsem vlastně něco jako Madla z cihelny.
Že vás to baví, takhle se ztrapňovat.
Pro mě za mě si pokládejte vybarvování a zpívání lidovek za malý doktorát, je to vaše věc, jen mi není jasné, proč se tak urputně bráníte názoru, že je to kravina. Jste za to dostaly někdy nějaký diplom a dál vaše životní úspěchy nesahají? ~;)
...j.a.s... 81911
24.9.2018 12:03:46
Jj a jen proto, že to nikdo se synem nedělal nebo to nechtěl dělat je to blbost pro všechny ostatní, že?
Monty, docela mě překvapuje, s jakou silou se pouštíš do všeho, o čem ale vůbec nic nevíš. Pořádný středoškolský ani vysokoškolský vzdělání nemáš, ale budeš kecat do celé metodiky mateřských škol a nazývat všechny idioty.
Asi si dost zakladáš na tom, abys dala najevo, jak máš vše srovnané a jak o všem všechno víš líp než kdokoliv víc vzdělaný. Ale možná tě ta hra na omezenou kr-vu baví.
Monty 129940
24.9.2018 11:38:17
Sam,
no, tak teď už znáš, já to s dítětem nedělala a nedělal to s ním ani nikdo jiný. O kreslení začal jevit zájem cca ve 4 letech, o vybarvování nikdy. ~;)
TaJ 81121
24.9.2018 11:33:06
Konzervo a proč si nemůžou nechávat učebnice ve skříňkách? To by mě zajímalo, jaký pro to mají důvod...syn má 5.rokem ve škole skříňku, kde si nechává učení, co nepotřebuje domů, má tam náhradní oblečení, oblečení a boty do družiny, dokonce si tam několikrát nechával i celý batoh, když jsme hned po škole někam šli a na druhý den nic domů nepotřeboval...nikdo to nikdy neřešil, o namátkových kontrolách jsem taky nikdy neslyšela...
Sam01 129844
24.9.2018 11:21:15
Vybarvovani a kresleni je podle meho soudu dulezite. Uvolni to ruku, nauci deti trpelivosti, barvy a pripravi na psani.
Nevim, jak by to treba Monty delala se synem, kdyby to mela jako ja s detmi v prvni tride a vlastne i potom az do treti tridy. V prvni tride jsme meli pracovni sesit, kde meli deti na doma ukoly. Krome vypracovani ukolu muselo dite kazdy ukol vybarvit. U vseho byl obrazek. Pro me to bylo fajn. Vybarvovala jsem s dcerou a nez bylo hotovo, tak jsme si popovidaly a ja zjistila co bylo ve skole. Byl to takovy nas ritual. Dokonce ve skole meli zakovske, ktere se vybarvovali. Kazdy rok jine. Jednou krtek, Mach a Sebestova, Strasidla.

Muj syn mel narusenou jemnou i hrubou motoriku. Pripravovala jsem pro nej tedy ukoly, ktere mu tu motoriku vylepsovaly. Modelovani, spojovani cecek, keramika, vyrabeni, prebirani hrachu a cocky atd. Proste kratke cviceni formou hry. Kresleni a vybarvovani mi pro deti prijde naprosto prirozene a neznam nikoho, kdo by to s detmi nedelal.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 6858  [Dalších 6668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.