| Konzerva | 153011 |
|
|
24.9.2018 10:09:49
"ještě dodám, že konkrétně u školek mi je nějaké vzdělání šumák, je pro mne podstatný vztah k dětem."
Matko s dětmi, já bych to vzdělání tak nebagatelizovala. Vztah k dětem je samozřejmě to první, ale... Jsem matka, tak si troufám, tvrdit, že bych zvládla dělat učitelku v MŠ, pokud by se jednalo o bezproblémové děti. Ale kdyby tam bylo nějaké dítě, které by něčím zásadně vybočovalo, na to už by mi asi mé mateřské zkušenosti a dobrý vztah k dětem nestačily. To už by nějaké zvláštní vzdělání chtělo. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
24.9.2018 10:00:32
Ještě se doporučuje umět rozeznat první hlásku ve slově (k-oloběžka, u-lice) a ideální je, když pozná i poslední (k-oloběžk-a, u-lic-e).
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
24.9.2018 9:56:48
"NO, u nás má jedna učitelka divné sykavky, asi ji dalo velkou práci tu vadu řešit nějak kompenzovat, ale stále je dost slyšet. Přiznávám, že to mi trošku vadí, mám děti s celkem velkou vadou řeči, asi bych chtěla, aby jim učitelka dala lepší příklad.
Ale jinak je naprosto úžasná a děti ji milují, tak jsem taková …. rozpolcená." Neznámá, to je zajímavá věc. MOje dcera se občas potkávala na hřišti s holkou, která neříkala "k". A přesto, že dcera mluvila bez problémů, tak když jsme po 2 hodinách šly z hřiště domů, tak měla tendenci mluvit jako ta holka. Takže chápu, že když dítě slyší třeba blbé sykavky 4 hodiny denně, může to být problém. A co teprve u těch, které je mají také špatné. ![]() |
| Konzerva | 153011 |
|
|
24.9.2018 9:49:34
Státní školka - 30 dětí. Obě děti byly na školu připravené bez problémů. Byla to zásluha moje i dětí.
![]() Já doma s dětmi dělala v podstatě to samé, co dělaly ve školce, s výjimkou kolektivních věcí. Skoro každý den, když jsme odcházeli ze školky, tak si dítě neslo nějaký papír, co dělalo. někdy to byl normální obrázek, někdy takové ty "pracovní listy" s nácvikem počítání, psaní. Podobné věci jsem občas s dětmi dělala i já. Jednak proto, že jsem věděla, že to je dobrá příprava do školy a jednak proto že mě to bavilo víc než si hrát s růžovými koníčky nebo hnusnými monstry. ![]() Jedno dítě velmi rádo kreslilo, druhé nerado. A přesto, že jsem se všemožně snažila, tak ke kreslení pozitivní vztah nikdy nezískalo. Na to byla školka dobrá, že když to tam dělali všichni, dělalo to i mé dítě, takže díky tomu kreslilo přeci jen víc než když bych snažila já s ním sama doma. Zajímalo by mě, co ta vaše soukromá školka za peníze, které platíte navíc, nabízí navíc? |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 23:18:35
Monty, tak opakovany vtip.....
|
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 23:17:46
Kat,
no, já spíš osm hodin píšu, že je to zbytná kravina, ale když nechápeš ironii... ![]() |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 23:16:53
Monty, si to zkus, ne? Kdyz uz o tom 8 hodin basnis.
|
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 23:15:29
Marko,
to víš že ne. Já jsem přece v životě nevyzkoušela "de facto nic". Hlavně mi teda chybí to vybarvování voskovkami, to musí být neskutečný rajc. ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
23.9.2018 23:14:20
"Podle toho co píšeš, jsi nevyzkoušela defacto nic."
mandelinko, tak to je vtip dne. ![]() Jasně, já jen sedím doma u televize a rozhoduju se podle seriálů, že by mě vlastně nic nebavilo. |
| K_at | 121378 |
|
23.9.2018 23:11:05
Monty, protoze beznej predskolak obvykle nechova vyhraneny odpor k temto aktivitam. A druha rovina - kdyz predskolak dostane ukol )primereny veku a dovednostem), tak jej i splni. Treba na 3x, nebo v horsi kvalite. Ale dopracuje se k nejakemu vysledku. Ty tu brojis proti omalovankam, ale omalovanka je treba i zadani:vybarvi vsechna zvirata na obrazku, vybarvi to, co je na obrazku 2x a dalsi blablabla.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.