| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.1.2010 0:06:46
No bohužel přijdu o všechno... to jest o zákazníky :-( a tam není návratu, hledat nové zákazníky je dost těžké :-(
Pro mě to má hrozně moc velkou prioritu, být s dětma. A já to takhle cítím, ale zase na druhou stranu prachy potřebujeme, to není tak že by to byly peníze navíc ale spíš na zaplácnutí díry v rozpočtu :-( A je to horší o to že si fakt uvědomuju že najít práci pro mě bude těžký a na zkrácený úvazek a navíc něco co jsem si představovala bude nemožný. Víš ten boj toho rozumu s citem ![]() Strašně moc díky potřebovala jsem asi tohle slyšet.... že to není špatná volba nevzít práci. Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
17.1.2010 23:22:19
a co zivnost na cas zavrit...nic neprodelas ne? ..vsechno zarizeni si nechas...a az bude vic casu tak se do toho zase pustis...
zivnost,prace, domacnost...to fakt nema cenu...pokud z tebe bude nespokojena, unavena furie...za to to nestoji...jediny svetly bod rikas jsou chvile s detma..z toho bych vychazela...abys je porad mohla mit....ty chvile ![]() ...vidim to u sebe..kdyz clovek vic vydelava vic utraci...a ten cas tak rychle leti...specialne u deti... cas straveny s nimi bych brala jako prioritu...drzim palce! L. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
17.1.2010 21:50:48
Lesněnko,
třeba se k tomu na starý kolena vrátím.... Mít na dosah nějakýho takovýhodle kloučka by byl motor jako blázen, ostatně mít nějaké rozumné upotřebení by byl motor. Začínala jsme 3x můžu i po čtvrté ![]() Ovšem ty návraty nejsou snadné a jak zjišťuju kruté hlavně kvůli dětem... Což ostatně souvisí s mým současným nedobrým duševním stavem.... dostala jsem nabídku na práci. Asistentka na poloviční úvazek.... .... hlava křičí jupí ber to, ber to, ber to...jiná šance nebude (o čemž jsme přesvědčená) ... ovšem ta neracionální část není přesvědčena že to je správné... ne snad že bych měla něco proti práci asistentky (naopak, člověk jde domů s čistou hlavou a má jistý příjem ), ale nevím zda bude v mých silách to zvládnout, ne práci jako takovou ale to ostatní, starat se o děti o domácnost a živnost. Živnost pustit nehchci mám dost peněz v zařízeních a materiálu. ALe po zkušenosti z minulého týdne si fakt nedovedu představit tohle celé v provozu...Ráno do práce, Majda do školy Ondra do školky, v poledne vyzvednout děti.... odpoledne s dětmi, kroužky, úkoly... a večer normálně dělám živnost. A při této prosté úvaze mi nevychází prostor buď na domácnost nebo na živnost...ani jedno z toho nemůžu škrtnout :-( Po zkušenosti z minulého týdne ráno práce , odpoledne děti jsme vyčer byla zralá tak akorát jít spát. A asi to co mě nejvíc trápí je že není vy našich silách mít společnou dovolenou a že můj čas s dětma o prázdninách bude minimální... protože jediné co budeme moct je je v hlídání dětí tak leda vystřídat. Letos jsme si to strašně užili, dělali výpravy, výlety kerslil, tvořili..... Pomíjím že třeba před vánocema jsem jela 3 dny v týdnu s pauzou na oběd 8-18.... Když jsme ve stresu tak řvu na děti nevím co dřív, nevím co sama se sebou a tenhe stav nejvíc odnášejí děti. A co o celé komplikue ... prostě současné domácí finance jsou hodně napjaté a nezastírám že nějaký jistý výdělek by nám nevylepšil rozpočet, z živnosti toho není mnoho (tím že velkou část investuju do zařízení a co jde nechávám v oběhu) A včera při vaření knedlíků jsem si uvědomila že vlastně jiediná chvíle kdy jsem jakš takš šťastná je chvíle když jsme doma děti lítají kolem a já něco vařím a je fuk jestli je to knedlím koláč nebo marmeláda.... to jsem fakt šťastná. To má asi nějaké kořeny v tom že jsem valnou část dětství strávila u babičky která taky furt něco kuchtila a já jako dítě jsem se tam cítila šťastně..... Tak jsme si myslela že se mi uleví když to napíšu, a nic..... tak sorry že jsem to tu zahltila. Je to zmatek , ale já v tom mám taky zmatek.... Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
17.1.2010 16:05:58
hezka pisnicka: http://www.youtube.com/watch?v=ypXnmdhsaCI
|
| Lesněnka | 14877 |
|
|
17.1.2010 16:00:22
chlapI ..pardon
![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
17.1.2010 15:59:25
Kacko, poslala jsem ti to na mejl. Dik
.S tou anglinou je to skoda, ze jsi s tim sekla kvuli nejake babe ..i kdyz ja jsem ta posledni co by mela udilet rady..porad to placam pate pres devate...ale zase chlapy leti na muj accent .Hezky den! L. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.1.2010 22:12:00
Lesněnko, tak moje debilita nekončí adresou.
![]() ![]() ![]() ![]() Můžeš mi ještě hodit do mailu jméno ...furt žiju s pocitem že teď nepoužíváš to jméno které mám ve své "databázi". Dík a sorry ... něco furt řeším a tak jsem trošku blb/mimoň ![]() Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
15.1.2010 21:58:28
já tak nejlépe so-ne, termín jinka je mi jedno, zatím nic nemám a pro mě varianta b,případně c
|
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
15.1.2010 7:49:17
Ahojte,
ja muzu 1,2,3 i 4. Ale musim si to zarezervovat ted nekdy, protoze ted soucasne planujeme i vikendovou clenskou schuzi s tim mym obcanskym sdruzenim, tak aby mi to nekolidovalo. Ostatni varianty: pripada pro me v uvahu jen A a B, neb budu jeste asi kojit. Kdyz pojedu bez manzela, tak bych sebou mela asi jen jedno dite, to by se videlo, jak v te dobe budu zvladat dve deti. Tip mam jen jedenhttp://www.penzionnadevitce.cz/index.html Meli jsme tam v loni srazik od Achillea. Meli jsme cely penzion pro sebe. Ceny vyborne, ubytovani ciste, na ceseke pomery velmi pekne. A hlavne na co jsme tehdy koukali aby to bylo dobre dostupne z cele CR. Od nas jsem tam byla za 2 hodiny, protoze asi az na poslednich 40 km se jelo po dalnici. Nevyhody: je to zapadakov, ale nam to nevadilo. Proste dum v male vesnici, kde chcip pes. Pani majitelka uvari v pripade zajmu, ale jidlo neni na vyber - neni to jako restaurace. Ale maji tam skvele vybavene kuchynky, takze neni problem jidlo ohrat, uvarit. Alko, nealko po dohode s pani. V pripade zajmupripravi i grilovacku. Kdybychom chteli s detmi nekam za zabavou, musime se premistit autem. Nam se tam moc libilo. Tehdy jeste nemeli dodelanou zahradu a hriste jen castecne, kdyby letos bylo - nemelo by to chybu. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
14.1.2010 22:04:20
Holky co se mě týká tak pro mě ideální sraz sobota dopoledne až neděle odpoledne... ale to neznamená že sraz nemůže začít v pátek večer a skončit podle potřeby.
a já můžu tak leda s dětma.... takže u mě 2B a 4B (i když osobně nevěřím že se dokážeme dohodnout tak aby to vyhovovalo všem a stihly to v květnu a ještě stihly zarezervovat nějaký penzion...) Tonka, alespoň že se ozveš... Lesněnka díky zašlu v pondělí a doufám že to dojde ![]() JInak vzpomínáš jak mě nasrala úča angličtinu já s tím ze dne na den sekla... tak od té doby jsem ani slove nenapsla nepřečetla a neřekla...(víš já buď věci dělám na plno nebo vůbec) Tak dnes jsem měla nechtěnou celodopolední konverzaci ![]() U nás ve školce se nějak sešly okolnosti a choroby že jsem byla povolána jako záloha do kuchyně a na pomoc (oblékání, postýlky, úklid) a v jedné třídě jsem měla chlapečka co mluvil a rozumněl jen anglicky (česky nemluvil a rozumněl minimálně)... no to jsem se zapotila...naštětsí byl šťastnej i z mých holých vět.... No ale teda slovní zásoba fakt neobsahuje slova jako bačkory, šála, oteplováky......no ostatně moje moje slovní zásoba po letech nepoužívání je minimální... tak ani nevím proč to to píšu nejspíš asi abych si posypala hlavu popelem za neshopnost :-( Tak zdar všem.Kač. jdu do slovníku hledat bačkory, oteplováky a tak.... |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.