| máta | 14884 |
|
|
14.1.2010 13:23:43
Ahoj holky,
omlouvám se, ale už jsem pozapoměla, jak jsme se domlouvaly na tom jarním srazu :-( Jen si pamatuju, že jsme se domluvily, že BUDE Jaká varianta by se vám nejvíc líbila?Termín: 1) 30.4. večer - 2.5. odpo 2) 1.5. ráno - 2.5. odpo 3) 7.5. večer - 9.5. odpo 4) 8.5. ráno - 9.5. odpo Spoluúčastníci: a) s dětmi a s chlapy, denní program individuální, večerní pokec b) s dětmi, bez chlapů, denní program individuální nebo společný, večerní pokec c) bez dětí a bez chlapů, denní i večerní pokec Pro všechny varianty předpokládám nějaký penzionek v přírodě, na půl cesty mezi Prahou, Brnem, Kladnem, Mladou Boleslaví a Texasem ;-) (Kdo má dobrý tip, sem s ním.) Pro mě nejlepší je 3b), též možno 1c) nebo 2c). Moc zdravím Tonku! to je dobře, že žiješ a že jsi nám to napsala. Drž se, ať všechno dobře dopadne! Možná že dobrá zpráva je už to, že jsi se ozvala? Mějte se všechny co nejlíp to půjde a která je smutná, ať se brzo rozveselí! ![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
14.1.2010 5:32:11
Jeeej..Tonka je na svete!
Tez zdravim a preju vse NEJ v 2010!To jsi ale nemela takhle napsat , ted si budeme vsichni lamat hlavu co se deje .....Kacko, 355 East Vista Ridge Mall Drive, Apt 4035, Lewisville, Texas, 75067 DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!! uz se nemuzu dockat ![]() |
| Tonkaa | 40428 |
|
14.1.2010 0:35:44
Těžce, stojí mě to neuvěřitelných sil, ale žiju. Ani nějak nemám sílu psát, co mě trápí. Nebo spíš odvahu? Svojí komplikovanou /nebo úplně blbnou je možná přesnější/ povahou jsem si pořídila takové pěkné psychické potíže, ač jinak prožívám nejšťastnější období svého života.
Moc Vás všechny ,moje blízké duše, zdravím a přeji, aby se Vám rok 2010 vydařil a Vy byly šťastné. Často na Vás myslím, ač to tak nevypadá T. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
13.1.2010 21:45:01
Lesněnko, páč jsem debil tak tu mám jen tvoji adresu před stěhováním... hoď mi prosím do mailu aktuální. Ať ti taky můžu poslat PF
![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
12.1.2010 20:28:55
Jo Lesněnko, nic není jednoduchý ...a to máš pravdu, že to ho mám málo...nemám :-(
No Beruš já myslela že se mnou nemluvíš...a ty usmrcuješ kompy... Margaret co škola? Kač. |
| Berush | 5363 |
|
|
12.1.2010 9:43:53
No uplne ok to samozrejme neni, ale je to na povidani nekde na uzavrene diskusi.
A k tomu vsemu mi umrel comp - mam rozdelane mzdy, dphacka, uzavery...takze jsem vyslala sos a snad se to nejak podari zachranit. Jak vypada jarni sraz? |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
12.1.2010 2:40:54
No Kacko, to je tedy hruza:-(..jako bys toho nemela malo...
Berush, doufam,ze jsi OK . |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
9.1.2010 20:01:49
Jo jo jméno i příjmení...
Se bojím že nám právník nepomůže... jak jsme zjišťovala u kamaráda souce tak žádná sláva moc šancí zastavit to nemáme... a obrana proti neoprávěněné exekuci neexistuje.... exekuci zle provádět bez přítomnosti majitele a má vyšší pravomoc než policie. A oprava nebyla to exekutorka ale soudní vykonyvatel, což ta lepší varianta... až přijde exekutor tak je šance že vám už nic nenapíšu neb nebude z čeho? Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
8.1.2010 20:54:05
Asi pravnika...bych rekla...
to je silena situace.... a neuveritelna nahoda....stejne jmeno a datum narozeni. Jmeno i prijmeni? |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
7.1.2010 23:31:20
Aneb ci teď doma řešíme...
jistý člověk který se narodil ve stejný den a jmenuje se stejně jako můj manžel (bydlící na druhém konci republiky) nasekal dluhy a zem se po něm slehla. A nám teď chodí různé soudní obsílky (což ještě jde)ale dnes přišel exekutor. Protože můj manžel je jediný čloěvk tohoto jména a narození kterého jsou soudy schopny dohledat, bohužel..... Naštěstí přišla milá dáma která dohledala v tom exekučním příkazu že manžel má jiné rodné číslo a bylo to. Ale bojím se až jednou přijdou ranaři, rozmlátí nám vchodové dveře a odnesou část zařízení bytu. Zatím píšeme na soudy že mi nic nedlužíme a dokazujeme že můj manžel není dlužník ... (což mi přijde debilní proč mi jim musíme něco dokazovat). Pán dluží 280 tis VZP, pak asi 10 tis za nějakou garáž a našla jsem na netu že je na vývěsce u OSSZ takže taky dluh počítám že stejný jako u VZP. A z jedné diskusi jsme se dozvěděla že se stalo že v podobném případě jim málem dali barák do dražby (přišli na to ve chvíli kdy k nim vtrhl odhadce aby udělal odhad na držbu). TAk žjišťujeme jak podobným věcem zamezit, protože jsme přesvědčení že zabránit jim nejde. Sbíráme informace a děláme opatření. Máte li někdo dobrý tip či radu sem s tím ![]() Tak asi ták Kač. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.