| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 5293  [Dalších 5103 >>]
máta 14884
14.1.2010 13:23:43
Ahoj holky,
omlouvám se, ale už jsem pozapoměla, jak jsme se domlouvaly na tom jarním srazu :-( Jen si pamatuju, že jsme se domluvily, že BUDE :-) Jaká varianta by se vám nejvíc líbila?

Termín:
1) 30.4. večer - 2.5. odpo
2) 1.5. ráno - 2.5. odpo
3) 7.5. večer - 9.5. odpo
4) 8.5. ráno - 9.5. odpo

Spoluúčastníci:
a) s dětmi a s chlapy, denní program individuální, večerní pokec
b) s dětmi, bez chlapů, denní program individuální nebo společný, večerní pokec
c) bez dětí a bez chlapů, denní i večerní pokec :-)

Pro všechny varianty předpokládám nějaký penzionek v přírodě, na půl cesty mezi Prahou, Brnem, Kladnem, Mladou Boleslaví a Texasem ;-) (Kdo má dobrý tip, sem s ním.)

Pro mě nejlepší je 3b), též možno 1c) nebo 2c).

Moc zdravím Tonku! to je dobře, že žiješ a že jsi nám to napsala. Drž se, ať všechno dobře dopadne! Možná že dobrá zpráva je už to, že jsi se ozvala?

Mějte se všechny co nejlíp to půjde a která je smutná, ať se brzo rozveselí! ~x~
Lesněnka 14877
14.1.2010 5:32:11
Jeeej..Tonka je na svete!:-) Tez zdravim a preju vse NEJ v 2010!
To jsi ale nemela takhle napsat:-), ted si budeme vsichni lamat hlavu co se deje~d~.....

Kacko,
355 East Vista Ridge Mall Drive, Apt 4035, Lewisville, Texas, 75067
DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!! uz se nemuzu dockat:-)

Tonkaa 40428
14.1.2010 0:35:44
Těžce, stojí mě to neuvěřitelných sil, ale žiju. Ani nějak nemám sílu psát, co mě trápí. Nebo spíš odvahu? Svojí komplikovanou /nebo úplně blbnou je možná přesnější/ povahou jsem si pořídila takové pěkné psychické potíže, ač jinak prožívám nejšťastnější období svého života.

Moc Vás všechny ,moje blízké duše, zdravím a přeji, aby se Vám rok 2010 vydařil a Vy byly šťastné.

Často na Vás myslím, ač to tak nevypadá
T.
Kač. ♀ + ♂ 11157
13.1.2010 21:45:01
Lesněnko, páč jsem debil tak tu mám jen tvoji adresu před stěhováním... hoď mi prosím do mailu aktuální. Ať ti taky můžu poslat PF :-)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
12.1.2010 20:28:55
Jo Lesněnko, nic není jednoduchý ...a to máš pravdu, že to ho mám málo...nemám :-(

No Beruš já myslela že se mnou nemluvíš...a ty usmrcuješ kompy...

Margaret co škola?

Kač.
Berush 5363
12.1.2010 9:43:53
No uplne ok to samozrejme neni, ale je to na povidani nekde na uzavrene diskusi.
A k tomu vsemu mi umrel comp - mam rozdelane mzdy, dphacka, uzavery...takze jsem vyslala sos a snad se to nejak podari zachranit.
Jak vypada jarni sraz?
Lesněnka 14877
12.1.2010 2:40:54
No Kacko, to je tedy hruza:-(..jako bys toho nemela malo...

Berush, doufam,ze jsi OK~s~.
Kač. ♀ + ♂ 11157
9.1.2010 20:01:49
Jo jo jméno i příjmení...

Se bojím že nám právník nepomůže... jak jsme zjišťovala u kamaráda souce tak žádná sláva moc šancí zastavit to nemáme... a obrana proti neoprávěněné exekuci neexistuje.... exekuci zle provádět bez přítomnosti majitele a má vyšší pravomoc než policie.

A oprava nebyla to exekutorka ale soudní vykonyvatel, což ta lepší varianta... až přijde exekutor tak je šance že vám už nic nenapíšu neb nebude z čeho?

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
8.1.2010 20:54:05
Asi pravnika...bych rekla...
to je silena situace....
a neuveritelna nahoda....stejne jmeno a datum narozeni. Jmeno i prijmeni?
Kač. ♀ + ♂ 11157
7.1.2010 23:31:20
Aneb ci teď doma řešíme...

jistý člověk který se narodil ve stejný den a jmenuje se stejně jako můj manžel (bydlící na druhém konci republiky) nasekal dluhy a zem se po něm slehla. A nám teď chodí různé soudní obsílky (což ještě jde)ale dnes přišel exekutor. Protože můj manžel je jediný čloěvk tohoto jména a narození kterého jsou soudy schopny dohledat, bohužel.....

Naštěstí přišla milá dáma která dohledala v tom exekučním příkazu že manžel má jiné rodné číslo a bylo to.

Ale bojím se až jednou přijdou ranaři, rozmlátí nám vchodové dveře a odnesou část zařízení bytu.

Zatím píšeme na soudy že mi nic nedlužíme a dokazujeme že můj manžel není dlužník ... (což mi přijde debilní proč mi jim musíme něco dokazovat).

Pán dluží 280 tis VZP, pak asi 10 tis za nějakou garáž a našla jsem na netu že je na vývěsce u OSSZ takže taky dluh počítám že stejný jako u VZP.

A z jedné diskusi jsme se dozvěděla že se stalo že v podobném případě jim málem dali barák do dražby (přišli na to ve chvíli kdy k nim vtrhl odhadce aby udělal odhad na držbu).

TAk žjišťujeme jak podobným věcem zamezit, protože jsme přesvědčení že zabránit jim nejde.
Sbíráme informace a děláme opatření.

Máte li někdo dobrý tip či radu sem s tím :-)

Tak asi ták Kač.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 5293  [Dalších 5103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.