| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 5293  [Dalších 5093 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
5.1.2010 8:50:14
To víš já jsme z matiky slabší ....

Margaret, a co v takových chvílích děláš ty? Já osobně bych ho asi se vojí prchlivou letorou zabila po prvním "záchvatu"
Proto se právě ptám protože já jsem hrozněj pruďas a vydržím něco řít v klidu tak 20x a pak se ni zatmí před očima a už to lítá :-( a momentálně to tu řeším že prostě furt na ny děti řvu (ne křičím řvu tak že mě bolí hlasivky) a jsem z toho nešťastnáže se s nima nedokážu dohodnou "po dobrým". A horší je to o to že vím že je to moje chyba že to nedokážu zvládnou a ovládnout.....

Kač.
máta 14884
4.1.2010 22:54:55
Kačenko ~;) Psala jsem 2 kila a 7 kilo, dohromady 9 :-) Ale ani těch 11 by mi neuškodilo, dost jsem nabrala.

Margaret, to je mazec. Asi si to trochu umím představit - Aleš je taky v zásadě se vším nespokojený a dosti výrazný ve vyjadřování svých pocitů ... ale proti Tvým klukům asi bude slabý odvárek. Psychologa se neboj, určitě nemůže ublížit a možná fakt poradí ~R^. Co záměna školy za nějakou alternativní? Držím palce!
Kač. ♀ + ♂ 11157
4.1.2010 21:46:24
Zdravím Máto a Margaret :-)

Máto to chceš schodit 11 kilo? tak to pak budeš mít 45kilo ...ne?
Já taky chci váhu trochu upravit já se s spokojím 3-6kg dolů :-) ale na potřetí to půjde nejhůř :-(

Margaret, tý jo ...jak by řekla Majda "to je hustý" asi by to chtělo nějakou odbornou radu.
Myslíš že to má nějakou spojitost s novou souškou účou?

Jsou dny kdy se vznáším a kdy kdy s ebojím že děto budou mít újmu na zdraví.... a pak bych si nafackovala.... taky jsme měla včera záchvat, jn s tím rozdílm že jsem párkrát pleskla Madlu, pak jsm epráskla dvřma a mezi tím stačila po dětech vzteky hodit nějaká předmměty....

Kač.
Margaret 1200
4.1.2010 16:11:55
Ahoj, nového je, že Adam celé odpoledne dělá takové scény (válení po zemi, mlácení hlavou, řev) kvůli psaní blbého úkolu, že hledám dětského psychologa. Nakonec nasmažil ten úkol tak, že ho teď přepisuje, když to tedy předtím proložil opět úžasnou scénou. A to si ještě musí připravit do školy, to taky vořve. Přes prázdniny měl napsat čtenářský deník. Denně mu to po dobrém připomínám, vždy měl dost času. Včera pochopil,že čas není, tak začal se scénama už od rána, skončil ve 21 hod. Pak ten deník nechal doma. O velké přestávce jsem mu ho donesla, ale ten d@bil ho neodevzdal (tvrdil, že ano, ale našla jsem ho v aktovce, kterou denně prohledávám ve snaze najít, co je za domácí úkol), takže zas bude mít poznámku.
V půl pro něj přijede Dušan a veze ho na judo, takže bude mít scénu v autě, protože judo Adam rovněž nesnáší, stejně jako školu.... ~:(

Děkuju za SMS, napřed jsem teda zírala, než mi to došlo ~t~
máta 14884
4.1.2010 13:32:06
Milé dámy,
zdravím vás v novém roce, do nějž vám ještě zpětně přeju co nejvíc štěstí a radosti. Něco hezkého nám rok 2010 určitě přinese - vzpomeňte na megasrazík, plánovaný na květen! ~t~

Jak jste si užily svátků? Já radostně: do 25. večer jsem obskakovala návštěvy, následně jsem ulehla, posléze navštívila několik lékařů, pojedla několikero antibiotik a dneškem se pomalu začínám cítit líp ~y~. Že prý snad angina - no hlavně že ne prasečí chřipka. Bylo mi sice mizerně, ale zhubla jsem dvě kila, heč - tak ještě aspoň sedm a budu spokojená :-)

Mějte se co nejlíp to půjde a napište, co je nového!
máta
Kač. ♀ + ♂ 11157
31.12.2009 19:52:00
přeju všem účastnicím této diskuse mnoho štěstí, zdraví, radosti, pohody ve vztazích, klidu a vnitřní spokojenosti.

Kač.

A taky si přeju aby nám to tu nezrušili.
Kač. ♀ + ♂ 11157
27.12.2009 0:12:30
Margaret, jo teoroe je teorie... myslím si že teoreticky bych taky nebrzdila, ale prakticky se bojím že by taky hamtla na brzdu :-( soucítím já jednou na parkovišti v rychlosti 1O paní udělala škodu cca 60 tis já asi tak 1800,- plus pokuta :-)

Věř mi že takovéhle myšlenky mám často ...co se mohlo stát... kór když Ondra eší vztek tím že ze stoje sebou flákne z ničeho nic vzad... a bací hlavou o zem... při prvním náznaku ho chytám...ale...

Já vůbec mám poslední dobou různé myšlenky... ale to je tím že jsme 2 měsíce nemyslela a makala :-)

A vánoce u nás? děti zlbily i na štědrý den :-) MAjda to včera komentovala slovy že se asi Ježíšek speltl když dostali tolik dárků i kdyý zlobily .... Od štědrého dne tu chodí v priunceznovských šatech a neustále se zkráškuluje nějako kosmetikou co dostlala a vzhlíží se v zrcátku se šuplíčkem :-)

Ondra chodí spát s autama a nebo nářadím a pastvou hlemlou... an popelářské auto ještě nedošlo... zatím ač to byl asi nejlepší dárek.

A jináč? dobrý :-) je mi fajn nebát toho že manžel chcrchál už asi měsíc a nechce jí k doktorovi s tím že mu setjně nepomůže a Ondrášek furt s něčím bojuje (afty, rýma děsivá!, asi zuby, červenej pindík) tak by mi fakt bylo dobře po duši.

Hlavně je mi líto Ondry.

Nemáte někdo zkušenost jak dlouho lezou druhé stoličky myslím jako 5 mléčné? On už asi měsíc slintá ruce má až v krku ..ale nepřijde mi že by to měl červené nebo otelké jako když lezou zoubky...

Až dodělám PF tak vám je pošlu :-)

Tak se, vy co jset tu zbyly, držte.

Kač.

Esthelle 26317
23.12.2009 21:31:09
Holky všem krásné Vánoce, moc si to užijte!!!!
To dětské nadšení, to je úžasný
Margaret 1200
22.12.2009 8:27:52
Tak jsem včera vezla Marka do školky, auto mi uklouzlo, já blb místo abych řídila, tak jsem brzdila (přitom teoreticky vím, co mám dělat), takže jsem se zastavila o jiné auto zaparkované u chodníku. Jemu jsem nic neudělala, sobě za 20 tisíc. A to jsem jela asi tak 25 km/h. Jsem z toho celkem hotová, nejen teda, že oprava bude drahá, ale i to uvědomění si, že stačí vteřina a člověk může napáchat hrozný škody ~;(( nemyslím jen materiální - on po tom chodníku taky mohl někdo jít. No tak mi bylo lépe, myslela jsem, že to chvilku vydrží a je to zas v pr....
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 5293  [Dalších 5093 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.