| Margaret | 1200 |
|
|
18.12.2009 12:24:48
Máto, teď jsi to vysvětlila naprosto dokonale
![]() ![]() |
| máta | 14884 |
|
|
18.12.2009 10:21:47
Tyjo, Kačenko - vše v dobrým, jo - obávám se, že nevycházíš ze stejných předpokladů, jako já (a možná i Margaret). Pokud by byla šance, mít vedle sebe CHLAPA, o kterýho se budu moct opřít a kterýho budu moct milovat, taky bych to brala. Ale já to vnímám tak, že takovou šanci reálně nemám - buď zůstanu s manželem, nebo odejdu od manžela, ale ani jeden případ mi CHLAPA nezajistí. Takže otázka stojí: za dané situce ještě jedno dítě, nebo ne? A tady volím - bych ráda - ještě jedno dítě.
Teda, holky, promiňte. Já už s tím taky nebudu otravovat. Jen jsem to chtěla ještě vysvětlit, ale jak jsem to tak psala, asi se mi to stejně nepovedlo. Nakonec, život nestojí jen na chlapech a na dětech, ne? ;-) Dala jsem si u Kačenky dělat kalendář a je zase moc pěkný, jako minule. Kačenko, dík. A s Ondrou soucítím :-(, já afty docela mívám, od mala. Berush, napiš! Nemůžu nějak pomoct? Holky ostatní, mějte se fajn. Jak jen to půjde. Myslím na vás ![]() máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.12.2009 0:01:45
Margaret, Máto... bez urážky já to nechápu, ale asi je to tím že jsem nikdy nechtěla dítě za každou cenu (asi bych ani adopci nezvládla) a proto je to pro mě těžko pochopitelé.
Já bych asi k dítku potřeboval fungujícího tátu, partnera někoho o koho se budu moct opřít a ne chlápak do počtu.... a to pomíjím to že já potřebuju dělat sex (ať už plodící nebo pro radost) s někým s kým je mi to příjemné a s někým s kým chci.¨ tak asi tak ... a už nereju nebo dostanu titul prudič roku ![]() Beruš, no však ty víš..... A u nás padám na hubu ale těší mě že bylo dost zakázek na splacení dluhu (juchů) sice mi moc navíc nezbylo jak jsm esi představovala ale i tak je to OK. A taky mě těší že dnes dodělávám poslední zakázky títra tisknu a expeduju a končíííím a od soboty jsme maminka na plný úvazek ![]() Jinak Ondra měl afty (kdo ví jak to bolí, tak pochopí) měl jich plnou pusu. TAkže jsem ho 4 dny skoro nepřetržitě nosila :-( celý dny a noci proplakal ... je tada fakt že první dva dny jsme si myslela že mu rostou zuby slintala měl ruce v puse... když mi přišlo že tam ty stoličky nevidím tak jsme vyměkla a jela v neděli na pohotovost... diagnoza-afty tak jsme nasadili řepíkovej čaj a pak jsme přitvrdila tinkturou z konopí a to mu to vyléčilo... Lesněnko tak se po novém roce ozvi... už nás tu moc nezůstalo :-( Kač. |
| Margaret | 1200 |
|
|
17.12.2009 20:11:47
Berush, líty líty
to je opravdu hnusná situace, achjo. Držím palce, ať je lépe...![]() |
| máta | 14884 |
|
|
17.12.2009 13:38:45
A doprčic :-(
Tuším, že z toho takhle před Vánoci asi nemáš moc radost :-( Drž se! Nevím, co říct, tak posílám aspoň virtuální podporu. Pokud by to pomohlo, mohla bys přemýšlení o definitivním řešení odložit až po svátcích - že bys to brala, jako že je třeba manžel zatím na služebce? Ach jo, moc držím palce, ať se situace vyřeší k Tvojí spokojenosti! |
| Berush | 5363 |
|
|
17.12.2009 11:34:55
no a ode mě se manžel o víkendu odstěhoval..tož tak...co dál a jak dál ještě nevím...v hlavě zmatek...a snad i trochu strach
|
| máta | 14884 |
|
|
17.12.2009 10:09:36
Souhlas s Margaret!
|
| Margaret | 1200 |
|
|
16.12.2009 16:08:22
Lesněnko, také přeji za oceán krásné Vánoce a šťasné nové roky.
Jinak k té rezignaci na šťastný život - my bychom byly s těma dětma šťastné ![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
14.12.2009 23:13:12
Ahoj holky
,Nebudu na netu az do noveho roku, tak vam vsem chci poprat Stastne a vesele vanoce,hodne zdravi, stesti a lasky v novem roce!!!!!!!!!!!!!!! Jeste k tomu co pise Margaret s Matou, pripada mi to moc smutne, takova rezignace na stastny zivot...ale nesoudim, pac jsem tam byla taky. Vsem posilam pusu a doufam ze se sejdeme v roce 2010!!!! L. |
| máta | 14884 |
|
|
13.12.2009 20:39:01
Opět vpadám se svým trapným sebestředným tématem - pokus o vysvětlení Kačence: ano, nechci už s m. být a nejradši bych se rozvedla. ALE taky bych moc ráda ještě jedno dítě. S instalatérem si ho nepořídím a pokud se teď rozvedu, věřím, že už nikdy s nikým. Tak že bych si ho pořídila a případně se pak rozvedla se dvěma dětmi? Aspoň bychom pak s A. netvořili tu trapnou dyádu matka-syn. Samozřejmě na nějaké naslibované horydoly nevěřím (a ani je tedanikdo neslibuje) a ani si nemyslím, že se dítětem vylepší vztah. Jen bych prostě měla to dítě
Akorát teda ten akt "plození", do toho se mi teda nechce. Ještě nevím, co udělám.Co nejklidnější předvánoční čas všem - pokud chcete a můžete, užívejte si to, pokud nemůžete, tak ať je to brzo za vámi! máta |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.