| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 5293  [Dalších 5083 >>]
Margaret 1200
18.12.2009 12:24:48
Máto, teď jsi to vysvětlila naprosto dokonale~R^~R^
máta 14884
18.12.2009 10:21:47
Tyjo, Kačenko - vše v dobrým, jo - obávám se, že nevycházíš ze stejných předpokladů, jako já (a možná i Margaret). Pokud by byla šance, mít vedle sebe CHLAPA, o kterýho se budu moct opřít a kterýho budu moct milovat, taky bych to brala. Ale já to vnímám tak, že takovou šanci reálně nemám - buď zůstanu s manželem, nebo odejdu od manžela, ale ani jeden případ mi CHLAPA nezajistí. Takže otázka stojí: za dané situce ještě jedno dítě, nebo ne? A tady volím - bych ráda - ještě jedno dítě.

Teda, holky, promiňte. Já už s tím taky nebudu otravovat. Jen jsem to chtěla ještě vysvětlit, ale jak jsem to tak psala, asi se mi to stejně nepovedlo. Nakonec, život nestojí jen na chlapech a na dětech, ne? ;-)

Dala jsem si u Kačenky dělat kalendář a je zase moc pěkný, jako minule. Kačenko, dík. A s Ondrou soucítím :-(, já afty docela mívám, od mala.

Berush, napiš! Nemůžu nějak pomoct?

Holky ostatní, mějte se fajn. Jak jen to půjde. Myslím na vás :-)
máta
Kač. ♀ + ♂ 11157
18.12.2009 0:01:45
Margaret, Máto... bez urážky já to nechápu, ale asi je to tím že jsem nikdy nechtěla dítě za každou cenu (asi bych ani adopci nezvládla) a proto je to pro mě těžko pochopitelé.
Já bych asi k dítku potřeboval fungujícího tátu, partnera někoho o koho se budu moct opřít a ne chlápak do počtu.... a to pomíjím to že já potřebuju dělat sex (ať už plodící nebo pro radost) s někým s kým je mi to příjemné a s někým s kým chci.¨
tak asi tak ... a už nereju nebo dostanu titul prudič roku :-)

Beruš, no však ty víš.....

A u nás padám na hubu ale těší mě že bylo dost zakázek na splacení dluhu (juchů) sice mi moc navíc nezbylo jak jsm esi představovala ale i tak je to OK.

A taky mě těší že dnes dodělávám poslední zakázky títra tisknu a expeduju a končíííím a od soboty jsme maminka na plný úvazek :-)

Jinak Ondra měl afty (kdo ví jak to bolí, tak pochopí) měl jich plnou pusu. TAkže jsem ho 4 dny skoro nepřetržitě nosila :-( celý dny a noci proplakal ... je tada fakt že první dva dny jsme si myslela že mu rostou zuby slintala měl ruce v puse... když mi přišlo že tam ty stoličky nevidím tak jsme vyměkla a jela v neděli na pohotovost... diagnoza-afty tak jsme nasadili řepíkovej čaj a pak jsme přitvrdila tinkturou z konopí a to mu to vyléčilo...

Lesněnko tak se po novém roce ozvi... už nás tu moc nezůstalo :-(

Kač.
Margaret 1200
17.12.2009 20:11:47
Berush, líty líty ~:( to je opravdu hnusná situace, achjo. Držím palce, ať je lépe...~s~
máta 14884
17.12.2009 13:38:45
A doprčic :-(
Tuším, že z toho takhle před Vánoci asi nemáš moc radost :-( Drž se! Nevím, co říct, tak posílám aspoň virtuální podporu. Pokud by to pomohlo, mohla bys přemýšlení o definitivním řešení odložit až po svátcích - že bys to brala, jako že je třeba manžel zatím na služebce?
Ach jo, moc držím palce, ať se situace vyřeší k Tvojí spokojenosti!
Berush 5363
17.12.2009 11:34:55
no a ode mě se manžel o víkendu odstěhoval..tož tak...co dál a jak dál ještě nevím...v hlavě zmatek...a snad i trochu strach
máta 14884
17.12.2009 10:09:36
Souhlas s Margaret!
Margaret 1200
16.12.2009 16:08:22
Lesněnko, také přeji za oceán krásné Vánoce a šťasné nové roky.

Jinak k té rezignaci na šťastný život - my bychom byly s těma dětma šťastné ~:-D
Lesněnka 14877
14.12.2009 23:13:12
Ahoj holky:-),
Nebudu na netu az do noveho roku, tak vam vsem chci poprat Stastne a vesele vanoce,hodne zdravi, stesti a lasky v novem roce!!!!!!!!!!!!!!!

Jeste k tomu co pise Margaret s Matou, pripada mi to moc smutne, takova rezignace na stastny zivot...ale nesoudim, pac jsem tam byla taky.

Vsem posilam pusu a doufam ze se sejdeme v roce 2010!!!!

L.
máta 14884
13.12.2009 20:39:01
Opět vpadám se svým trapným sebestředným tématem - pokus o vysvětlení Kačence: ano, nechci už s m. být a nejradši bych se rozvedla. ALE taky bych moc ráda ještě jedno dítě. S instalatérem si ho nepořídím a pokud se teď rozvedu, věřím, že už nikdy s nikým. Tak že bych si ho pořídila a případně se pak rozvedla se dvěma dětmi? Aspoň bychom pak s A. netvořili tu trapnou dyádu matka-syn. Samozřejmě na nějaké naslibované horydoly nevěřím (a ani je tedanikdo neslibuje) a ani si nemyslím, že se dítětem vylepší vztah. Jen bych prostě měla to dítě :-) Akorát teda ten akt "plození", do toho se mi teda nechce. Ještě nevím, co udělám.

Co nejklidnější předvánoční čas všem - pokud chcete a můžete, užívejte si to, pokud nemůžete, tak ať je to brzo za vámi!

máta
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 5293  [Dalších 5083 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.