| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5293  [Dalších 5073 >>]
Margaret 1200
13.12.2009 10:50:18
Kač, já jsem dávno pochopila, že od žádného chlapa nemůžu čekat duševní porozumění, rozhodně ne dlouhodobé. Mně štve jen a pouze to, že nechce mimino a má pro to haldy nejapných výmluv, které ale zapomíná a následně si protiřečí. Já si nemůžu stěžovat na to, že by doma nic nedělal. Kdybych se rozvedla, tak si opravdu nijak nepomůžu, spíše naopak. Vadí mi to, co obecně vadí spoustě ženských na chlapech (neposlouchá mě, zapomíná, nepomáhá z vlastní iniciativy, musí ho člověk navigovat, samotného ho napadne jen to, že pojede na kole~o~) a kdybych se kvůli tomu chtěla rozvádět, byla bych velmi naivní. Možná někde je nějaký empatický pan Dokonalý, ale mám obavu, že patří ke 4% menšině ~t~
Třeba přítel manželova bratrance, s tím bych si fakt rozuměla, on je prostě skvělý ~;) Aby ne, on je v tom páru za tu ženskou polovičku...
Máta to má mnohem složitější, to co je u nás by se dalo nazvat mým rozmarem, který manžel nehodlá realizovat. Jenže jsem z toho nešťastnější, než by asi bylo normální a nějak nemůžu normálně fungovat. Teď je mi trochu líp, už každou chvíli nebrečím a nemusím na to furt myslet. Což ale neznamená, že jsem v pohodě, ale prostě vím, že kdybych se rozvedla, skončím hrdá s dětma ve dvougarsonce a přivydělávat si budu o víkendech v hypermarketu na pokladně. Tak za tohle mi prostě hrdost nestojí.
Musím jít zpracovat tu haldu lineckého ~:( pustila jsem si k tomu Bridget, snad mě rozveselí ~z~
Kač. ♀ + ♂ 11157
12.12.2009 23:39:22
Jo z oka do oka ... tak na to už tu čekám léta ... tak na jaře koukej přilítnout!

jinak k dalším dětem.....
Máto a MArgaret ...no mě osobně to přijde že jsme do teď nepochopila co vás trápí.... já myslela že vás štvou manželé a to tak hodně že s nima snad nehcete být.

Máto celé to chápu pokud strašně toužíš po mimi a je ti blbé pořídit si ho s instalatérem... tak se teda manžel holt obětuje naslibuje hory doly (podle mého ať má pokoj a nepřijd eo prvotřídní servis)... ale nemyslí že se tím vyřeší to že by ses s mím nejraději rozvedla ....

sorry že do toho furt tak reju, ale mě to přijde jako nepochopitelný obrat ... jákdybych měla pocit že s někým nechci žít tak bych s ním asi nemohla plodit děti...tak proto to nějak nechápu.

Tak už nereju ....
Kač.
Lesněnka 14877
12.12.2009 23:28:52
Kacko, tak jednoduche to se mnou mit nebudes...ja nad tebou hul nelamu...jenom si s tebou potrebuju promluvit z oka do oka~j~

Margaret 1200
12.12.2009 20:14:15
Tak to Máto gratuluju. Já, racionálně uvažující, bych do toho teda šla, ale jsem možná blázen. Ale prostě vidina mimina by byla na prvním místě a to všechno okolo by bylo stejný jak teď, takže z mého hlediska výrazná změna k lepšímu ~R^
Známí si adoptovali mimino-černošku z ?Ugandy?, minulý týden si pro ni byli ve Francii. Bylo to dost drahé, ale musím zjistit podrobnosti, zajímá mne tento způsob, jak přijít k hotovému miminu.
Já teď celkem trpím, celý ten shon kolem Vánoc se mi nelíbí a nakupovat v těch tlačenicích mi vadí. Také mi vadí vymýšlení dárků, oni totiž všichni příbuzní řeknou, abych jim koupila něco pro děti a kdo to má vymejšlet? Adam si napsal jen o stolní hru, Katalog rodinných domů 2010 a PC hru, takže tam nějak není z čeho vybírat.
Dnes jsem udělala linecké těsto, jenže ..... když jsem si před lety opisovala recept, rovnou jsem s ohledem na rozežranou rodinu násobila všechny ingredience dvěma. A když jsem to dnes zadělávala, tak jsem na to zapomněla a opět násobila dvěma........já myslela, že mě klepne pepka, vůbec to nešlo spojit, ruce mám namožený a sebevědomí v h...áji. Zítra to musíme upéct, to bude děs. To snad abych už ani nepekla nic jiného ~t~
Kač, to je skvělé, že máš kšeft, po novém roce se umyješ a bude to dobrý ~;)
S neštovicema lituju, mám to v živé paměti, 3 chlapi s neštovicema doma, to bylo děsný.
Kač. ♀ + ♂ 11157
12.12.2009 17:34:25
NO asi 3/4 roku jsem dělala "větší" obchody v bývalé firmě 3/4 roku než jsem se z toho zhroutila.... a zodpovědně můžu říct že jak děláš něco co je nad 200 tis za jednu zakázku tak je to hnus na kterej nemám.....a nebo jsem sračka co nedokáže bojovat s ohavnejma praktikama konkurence (a že bych mohla vyprávět).

Tak si tu pinožím ty moje prskavky á 29,- kus a tuším že mě to neuživí, ale alespoň nestojím na parcáku.... fakt tě asi zklamu ale u mě se k americkýmu snu neschyluje ~j~

No nějaké ti pošlu tam k vám (teda pokud se daj poslat neterostistický prskavky) ....

A včera mě popadl amok a koupila jsem si domenu prskavky.com .... prskavky letos letí, ty se fakt chytly......

Kač.
Lesněnka 14877
12.12.2009 14:30:54
to je jen takovy mytus, ze musis byt hajzl abys to nekam dotahla:-)..ono je to spis naopak.Miluju takove ty pribehy lidi,co neco dokazali vlastnim usilim ( myslim FAKT neco dokazali, nejen ze zbohatli).A jsou to ve vetsine pripadu uzasny,poctivy,pracovity lidi.Ted zrovna ctu o Clint Eastwood..no borec!!!
Kač. ♀ + ♂ 11157
12.12.2009 10:55:01
Myslím že tímhle stylem to dotáhnu tak ledo do blázice a nebo do Pelhřimova....a blbý je že nemám na výběr protože mě nikdo nezaměstná... tak se musím zaměstant sama.

ps: já nemůžu být velká a úspěšná podnikatela... nato nemám náturu, žaludek, dost ostré lokty a nervy... já zůstanu v té kategoorii pidi živnostníčků.

Kač.
Lesněnka 14877
12.12.2009 4:16:51
Kacko, no to jsem tedy pichla do vosiho hnizda s tou uspesnou podnikatelkou. Ale jak rikas,je fajn ze muzes splacet.Drzim ti moc palce!!! Jednou to nekam dotahnes...myslim v praci, jinak jsi to dotahla uz hodne daleko~R^.

Babulin, tez soucitim:-(...ono jak se clovek nevyspi tak je vsechno tak nejak na houno..

Kač. ♀ + ♂ 11157
11.12.2009 21:36:23
Jo prd úspěšná podnikatelka je taková co má dobře padnoucí kostýměk perfektí makeup a řídí to z dáli a užívá si vydělaných peněz....

Já tu sedím v teplákách (oslinataných a jak koukám n a koleně žervé...) s odporými vlasy a obličejí asi tak 14 výrostka, a v obličeji svěží zelenou a doplněno kruham apod očima jako mončičák .... a doma bordel jako v tanku!!! to se nedá popsat.

Ondrovi lezou druhé stoličky takže jako Babulin jednou rukou chovám a druhou něco píšu a v pauzách sešívám nebo řežu...... a teda padám na držku
JAk Ondru bolej zuby stává po páté... já chodím spát před druhou..
Madlu bolelo v krku tak abyla 2 dny doma ....

NO ale na druhou stranu jsme ráda že mám práci a můžu splácet dluh co mám.

No Bablulin soucítím....

Kač.
Esthelle 26317
11.12.2009 20:56:00
no nevím...jak psala Kač....jakože zabavíš se miminem, ale budeš na vše dál sama jako doteď...

u nás neštovice druhé kolo, takže sotva se zmátořila Julča ostali to kluci,takže tvrdnem už čvrtý týden doma
Jonáš si to vyžral za všechny, i dr. říkala, že je to mazec a Mates měl první tři dny jen pět pupínků, ale teploty jak blázen a teprve včera a dneska se začal pořádně vysypávat, takže do Vánoc se mezi lidi nedostanu..
do toho jsem si ještě chytře domluvila nějakou práci, takže mezi mazáním pupínků a měřením teploty a chováním Jonáše a zabavováním Julie, co je doma už třetí týden a nic jí nebaví...jsem tu makala, no mazec

takže vás všechny moc zdravím a jdu zae chovat pídě, co už e začíná vrtě v postýlce, jak ho to svědí, ach jo, to zas bude noc, už třetí v kuse
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5293  [Dalších 5073 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.