| Margaret | 1200 |
|
|
1.12.2009 22:20:15
Jéžiš, my jsme teda spolek. Napřed hromadně nemůžeme otěhotnět a teď se zas budem hromadně rozvádět, achjó
![]() ![]() Já k tomu nějak nemám co dodat, taky mi není tralala. Máto, reakce tvého muže (radši ti koupím čokoládu) jako bych odněkud znala... Já si zas tradičně napsala Ježíškovi o mimino, můj manžel ze mě stále tahá, co bych jako chtěla, tak ho odkazuji na dopis za oknem, bez úspěchu. Chtěla jsem napsat něco veselého o paní učitelce, ale nějak mne opustil nadhled, tak až mi bude veseleji. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
1.12.2009 21:49:59
Toz jsme to ale spolek
. Rada bych napsala neco moudreho,ale nic me nenapada, jen vim ze rada ctes tak se mrkni na knihy od Brandon Bays ( "Freedom" a "Journey" ).Myslim,ze obe jsou uz prelozene do cestiny.Drzim palce ![]() L. |
| Berush | 5363 |
|
|
1.12.2009 10:58:16
Lesněnko, děkuji za tvoje slova... nějakou dobu už řeším totéž co Máta... tož tak...
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
1.12.2009 9:14:46
Máto držím palce... pak to napíšu
Včera byla "uzávěrka" příjmu zakázek a tak co myslíte jeden mail za druhým...a to až tak že se mi dvakrát zaplnil můj extra gia´gantický mail !! tak jsme do dvou do rány třídila podklady.... A co ta školka nese se to stále v takovém příjemné duchu jak jsi říkala.... Zatím se mějte Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
30.11.2009 21:28:18
Ahoj Mato,
Strasne me mrzi,ze zkusenosti jsou neprenosne:-(...prala bych si abych ti dokazala vysvetlit, ze to vubec neni tak tezke jak se zda,naopak...kdyz udelas ten prvni krok ( a ten je fakt tezky,pro tebe asi tezsi protoze tvuj manzel neni ani alkoholik ani devkar a mate spolu dite )...pak uz te cekaji fakt jen sama pozitiva (pokud si clovek nemysli,ze tim ze od nekoho odesel ma vyreseny zivot ).Ale ja vim,ze to jednou udelas. Zatim si nevycitej,ze jeste nejsi pripravena, az budes tak budes ..myslim na tebe a drzim palce![]() L. |
| máta | 14884 |
|
|
30.11.2009 11:54:26
Ahoj holky,
zdravím při pondělku a přeju hezký týden Jsem v práci, nějak se do toho pořád nemůžu zabrat, tak jsem si udělala přestávku, abych vám napsala.Minulý týden jsem se propotácela taky nějakou virózou, která měla mohutný nástup a setrvala v pomalu ustupující míře celý týden. A nejhorší na tom bylo - to asi znáte - ne, že je mi zrovna špatně, ale že si prostě nemůžu dovolit být nemocná, protože mám dítě, o které se musím postarat. Manžel se postará (nad svou běžnou normu) jen v případě nouze nejvyšší a ještě mi dá najevo, jaká je to pro něj hrozná komplikace. A já mám problém rozhodnoout se, kdy už je nouze nejvyšší a kdy ještě zvládám. Je mi líto, že nemám po ruce nějakou ochotnou babičku nebo tetu nebo někoho, kdo by pomohl jen tak z dobroty srdce a ne jen když už opravdu musí. No nic, tak to má spousta ženských a už je to snad za mnou. Navrhla jsem m., ať se mnou zajde do poradny (to už teda s virózou nesouvisí ;-) ), souhlasil, ale okecal to - že jako pokud se mi zase nebude líbit, co nám tam řeknou (jako minule), tak budu chtít jít zase jinam? A že minule byl ten poradce neprofesionální jen proto, že se mi nelíbilo, co mi řekl ... Ubývá mi chuť s ním bojovat. Touhle cestou - poradna, pokus o nápravu vztahu - já už jsem nechtěla jít, mám pocit, že na to sílu nemám. A mimochodem, ta rozvodová euforie z léta už mě taky opustila - Kačenka měla pravdu, podzim a zima nejsou (zvlášť pro nás depresisty) vhodnou dobou na radikální kroky. Takže teď mám takové jakoby smutnější období. Ten poradce mimochodem, jak jsem tam byla sama, tak mi nějak nic zvláštního neporadil, ale měla jsem z něj dobrý pocit, že mi rozumí a že mu můžu věřit. V podstatě jsme se dobrali k tomu, že s m. se k sobě chováme jako matka a dítě, nikoliv jako partneři. A že obecně řečeno zlepšit se to může ... ale v takovýchto případech se to nestává moc často. A že by mi doporučil poradnu jako poslední pokus pro klid mé duše - že mám jakoby nechat m., ať rozhodne, zda tam půjdem = uděláme pokus o záchranu, nebo ne (tak to se mi asi moc nepovedlo). A že pro A. by rozvod rozhodně nebyl dobrý. V sobotu večer, v záchvatu neobvykle rozverné a veselé nálady, jsem řekla m., že existuje jedna věc, která by ho mohla zachránit od návštěvy manželské poradny, potažmo rozvodu. Měla jsem na mysli miminko. Tak mi nabídl, že mi koupí čokoládu ... nebo že dojde po sobě zastrčit židli u stolu, což nedělá a nedávno jsem ho o to poprosila. Takže vidíte, jak vážně to celé m. bere. Holky, napište taky něco, veselého nebo ne, to je jedno. A mějte se hezky! máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
27.11.2009 17:42:05
tak jsme si na tebe dnes vzpomněla ...co školka ?
Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.11.2009 23:09:30
tak jsme si konečně vzpomněla že jsem ti nenapsala ty tinktury. Já použávám Jeřáb od Herba Vitalis. 3x denně 15 kapek (přesně podle návodu) Dá se to koupit v obchodech s bylinkama (teda alespoň u nás)
CHce to fakt užívat a výsledek se ukázal po měsíci jen mírný ale paní v bylinkách říkala že to chce poctivě užívat 3 měsíce... což měla pravdu. Užívá se to celý měsíc mimo MS. A já pokud to delší dobu neužívám tak se problém vrací... :-( pokud užívám mám to OK tak raději užívám ![]() A jinak.... hlava mi duní stále i když co mi dnes sestra masírovala hlavu a čelo tak se mi zase ulevilo ...ale na 100% to ještě není. Má teď takový období že je mi fajn po duši (ale to se jistě pos...e) asi jak mám zastřený mozek tak mi všechno přijde takový pohodový. Práce mám až až (hurá) i tak těším se s dětma na vánoce. Tak posílám optimismus ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
19.11.2009 19:28:26
To jsou éterické oleje. (to co se používá při aromamasážích např.)
Jak jsme se onehdá o tom bavili že se to třeba kape dětem na polštář aby se jim lépe v noci dýchalo (eukaliptus). Já s tím laškuju už nějakou dobu, a docela bych se tomu chtěla věnovat ale škola je moc drahá a hlavně časově nereálná na studium. Mě přijde bomba že léčení voní a je to nejčistší přírodní léčení.Zatím mám jen základní kurz (i když u jedné velmi dobré aromaterapeutky) ale chci něco pokračujícího ale zatím jsem nic nenašla tak jsem alespoň nakoupila odbornou literaruru a samostuduju... třeba jednou to budu studovat Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
19.11.2009 17:52:28
Kač, já už jsem dnes docela ok..mě teda hlavně ppomohlo, že jsem si zaplatila hlídání pro Jonáše a včera a dnes celé dopo, co starší děti byly ve školce, ležela...
no do nosu jen Sterimar a Homeo sprey Euphorbium no a solný výplachy dutin...je to jakoby mazec, ale ta rýma fakt ustoupila! ráno a večer teplou vodu, do toho sůl...namočit dva vatový tampony, ředklonit se,strčit do nosu, a jakoby nasát, chvíli vydržet...steče to do všech dutin, dost to pálí, ale pomáhá musíš ale být v předklonu a co to je, co ji inhalovala? dej tip pro příště |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.