| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
19.11.2009 12:20:19
Máta mě předěběhla
![]() jsem se chtěla zeptat jak to dopadlo se souškou učitelkou? Kač. |
| máta | 14884 |
|
|
19.11.2009 0:16:31
Ahoj holky,
posílám virtuální podporu všem nemocným. Držte se! Bacily jsou malé, vy jste velké, nakonec to vyhrajete! Berush, gratuluji k bystrozrakosti. A vidíš teď ten svět kolem sebe taky růžovější a veselejší, nebo jenom ostřejší? ;-) Margaret, co ti řekli odborníci na Adama? A jak se vyvíjí situace s paní učitelkou krasopisu? Zase napíšu, máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.11.2009 21:13:16
NO nechci říct hurá konečně někdo další kdo trpí rýnou a je na šrot ... soucítím! ta hlava je děs... i když po dnešní inhalalci Benzoe a Myrhy se mi moc ulevilo ...
A jak píšeš děti po 5 dnech ok a my se tu stále potácíme! A Babulin co na to máš? Kač. |
| Esthelle | 26317 |
|
18.11.2009 20:59:45
jsem zvědavá!
|
| Esthelle | 26317 |
|
18.11.2009 20:56:18
Kač, tak to ji chytla nějaký stejně hnusný bacil jako já, potamžmo manžel, potažmo děti, které jsou ale už v pohodě, na rozdíl od nás dospělých, co se z toho budeme za pochodu hrabat ještě dva týdny
příznaky stejné, ta hlava, to je děs |
| Berush | 5363 |
|
|
18.11.2009 18:24:07
Kač, vidím že žiješ i když nereaguješ na moje výkřiky na ICQ
![]() A stále vidím a je to úžasné ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.11.2009 17:01:42
Brendy oboje, tedy teď už oboje, nejhorší je když jsou nemocný děti i já :-(
Já nevím co mám tedy mám rýmu trochu smrkám . a jinak mi nic není !!! ovšem kdybyste slyšely jak mluvím tak si myslíte že bude po mě přitom dutiny mám OK... ono to zní směšně alze zkuste pracovat s pocitem že máte na havě přivázaný 5kilový kámen ... no uvidím do pátku a pak tam půjdu znova. Doktor vyhrožoval ATB ale páč má v kartě můj postoj k ATB, tak jen vyhrožoval, doufám že případně vymyslí něco jiného ... já se po ATB tak 6 týdnů dávám dohromady a fakt ty škody jsou hrorší než současný stav a pomíjím jak jsme dopadla minule (alergická reakce). Máto, to znám teď to máme s oběma dítkama... a jsou šikovný oba. Chystáme se na výrobu adventního kalednáře (i jsem se dokopala kopit matroš). Ondra je velký natěrač, tak musí být velký! Máto docela jsem zvědavá cos dostala za radu doufám že to bylo něco méně uhozeného než "osamostatnění v rámci vztahu"...sorry mě to přišlo jako debilní rada ![]() A všem ostatní zdraví, mír a lásku. JO mimochodem včera jsme se s manželem bavili co bycho asi dělali kdyby nebyla samteová revoluce a shodli jsme se že já bych za tu moji nevymáchanou hubu určitě byla v kriminálu a jinak asi někde v kanclu podržtaška v místím výrobním závodě! Kač. |
| Brendyy | 40502 |
|
|
18.11.2009 12:04:38
Nazdárek,
Berush gratuluju k očím,je to super pocit vidět bez brýlí co?Taky je bezva,že jsi to měla bez bolesti a komplikací.Jak jsi to zvládala psychicky? Kač já si říkala,že buď makáš nebo jsi marod.To jako máš nějakou těžkou rýmu?Čím Tě teď léčí?Bude to chronické?Přeju brzské uzdravení Tobě i rodince a jsem zvědavá kdy se konečně uvidíme ![]() Margaret také přeju brzské uzdravení.Paralen pslu jsem si kdysi zkusila vzít a normoš jsem z toho měla téměř halušky,vůbec ho nesnesu,je mi po něm hůř,motám se a vidím to co ostatní ne. Máto neroste Ti z dítka kuchař Hele mě by docela zajímalo jak se to u vás vyvíjí a chtěla jsem se zeptat jak na tu situaci reaguje malej.Tedy jestli to není tajný.My se máme fajn,ale taky tak nějak bojijeme se zdravím.Já už 3 týdny čekám kdy se mi to rozjede a ono je to pořád stejné,škrábě mě v krku,občas zakašlu,občas se vysmrkám a už jsem si na to tak zvykla,že mě to ani neobtěžuje.Přemýšlím,že si nechám udělat výtěr z krku a nosu a dětem taky.Holčinu jsem měla teď 14 dni doma,občas zakašlala a jinak byla totálně fit,ale malej to odnášel buď rýmou nebo brutálním kašlem.Tak nikam moc nechodíme,jen na prochajdy.Návštěvy taky nic moc,prostě mám strach,aby mi nemaridil.Jinak je to ovšem miláček,je děsně hodnej,žravej,veselej.....Holčina občas prudí,ale je to bezva chůvička a malýho si užívá.Jen nějak moc roste,až je mi to líto,že už to není to pidi mimi-jiný už totiž mít nebudu(na 4 měs. měl 65cm a 7,21kg).Jsem zvědavá na 5 měs teď v po. Holky mějte se bájo a hlavě a%ť jste všichni zdraví.Pááá Br. |
| máta | 14884 |
|
|
18.11.2009 10:26:10
Ahoj holky,
já jsem taky v pohodě, protože jsem v práci v noci ze soboty na neděli dodělala jeden velký projekt, který mi docela naháněl hrůzu, a dobře to dopadlo! Na prožité vypětí moje tělo též krátce zareagovalo chřipkovitými příznaky, ale zdá se, že už je to dobré.A v úterý jsem fakt pekla: takový koláč s jabkama, který se finálně poklade vykrájenými kytičkami z těsta. A holky, ty kytičky vykrajoval Aleš, musí se jim vykrojit i střed, a dělal to naprosto perfektně a soustředěně. Potřebuje se jich 35, tak posledních 6 jsem musela dodělat já, ale zatímco já jsem si v klidu připravovala tu jabkovou náplň, tak on krásně vykrajoval, bavilo ho to, přitom jsme si povídali a ještě mi pomohl. Byla jsem nadšená ![]() Též jsem byla v další manželské poradně. Jen sama, ale i tak mi to dost dalo a pan doktor mi podstatně lépe sednul, než ten minulý. V případě zájmu napíšu víc, ale nechci se vnucovat. Mějte se hezky a napište! máta |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
17.11.2009 20:24:42
Dnes jsem po mnoha dnech trošku v pohodě
mám diagnostikovanou rýmu!!!! fakt jsme byla na OLR když už jsme lezla po zdi. Nic mi nebylo jen jsme smrkala, a šíííleně mě bolela hlava. Údajně jsem měla nějak moc naběhlé sliznice v nose a ty mi utlačovaly jakési "odvzdušňavací trubice" v hlavě a proto mě bolela hlava... teď už mám jen únavu ale furt nic moc... včera padl manžel ... děti padly minulou sobotu takže do středy jsme skoro nespala a v pondělí jsem to chytla já... a s dětma to se to léčí.......doma bordel, práce stojí zalázky se konečně trošku pohnuly a já se tu válím protože nemůžu nic dělat jsme gorgy.... Až se to tu nějak srovbá napíšu.... i MArgaret ty tinktury... Kač. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.