| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 5293  [Dalších 4893 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
16.8.2009 10:46:18
Sáro, to jsme ráda že ti to pomohlo.
NO já už jsme se naučila si tu práci rozvrhnout (příští týden zase peču najednou, resp. 3) ale ve finále se s tím prdím třeba 3 večery a je fakt žeu posledního dortu nemívám vymakané detaily, neb padám na hubu :-(
A to bys koukal ajak se krásně maluje těma Wiltonka a bělobou. A jí si teď koupila i zlatou a stříbrnou a perleť a to je taky krása.

Lesněnka: No přímo nad Texasem asi ne (já mysela jako obecně amééériku) ale jak jsme onehdá letěla do Mexika, tak ač je o pro mě nepochopitelné tak se letí nad amerikou :-))

Hele až nebudu vědět co s bankovkama tak přilítnu.... což mi připomíná že už 14 dní jsem doma zadarmo :-) blbej pocit, že mi na účet nepřijde ani koruna která je jistá a se kteou můžu počítat :-(

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
16.8.2009 7:50:44
Pisu v rychlosti, dopoledne vrcholi pripravy.

Tvoje rady mi moc pomohli!!! To rozvaleni mezi potr.foliemi a rezani pres papir to fakt bodlo. JInak jsem dort zdobila (uz byl upeceny a spojeny kremem - dopoledni prace) od te doby co jsme spolu telefonovali (cca od 4 hodin) do 11 v noci. Coz nejspis zvladnu max. jednou dvakrat do roka. Neumim si predstavit, ze delas takhle dorty kazdou chvili.

A ted k memu veledilu - fotku dodam pozdeji. Potazeni ze shora a ze stran byl lehky orisek, ale docela se to povedlo. Nejvic casu mi zabralo vykrajovani nozem obrazku, to mi moc neslo, kvuli lepivosti jsem to krajela jeste pres vrstvu folie (papir, folie, marcipan)a asi jsem ten obrazek udelala zbytecne velky. Doladovani medveda a domalovani (steteckem) uz byla hezka prace. Co se mi myslim nepovedlo je ten krouceny had na hrane dortu. Uz jsem toho mela plny kecky, tak jsem to nechtela predelavat a jak byl ten obrazek velky, tak mi to ted pripada preplacane. Srdicka po stranach uz jsem delal s vypetim vsech sil jako posledni, mohla jsem si vyhrat s barvama, ale na to uz jsem nemela silu. Fotku dodam behem dne.
Ted jeste aby to bylo k jidlu, kdyz je to bezvajecny korpus.

Lesněnka 14877
15.8.2009 20:21:16
od kdy ty litas nad Texasem:-)?
Lesněnka 14877
15.8.2009 20:19:27
nejsou do praveho uhlu ALE jsou umele (vetsina)...ale uz nebudu nadavat...ja je mam stejne rada..blbce americky~t~

tak v kvetnu!!!
Kač. ♀ + ♂ 11157
15.8.2009 19:40:09
NO to jsme ráda že jsme tě vyprovokovala k napsání.... Jo tak příští rok v květnu, no píšeme si :-)

No pravda že při poheledu z letadla na tvé současné bydliště to byla nuda na entou jediné do nebylo do pravého úhlu byla jezera :-))))

A koukej se ozvat i bez mého prudení :-)

Sáro tak jak to jde, doufám že hotline pomohl :-)

Kač.
Lesněnka 14877
15.8.2009 16:37:26
Kacko jen organizuj..ja toho mam plny kecky~q~,jeste dva tydny dve prace a pak uz jen jedna,tak se ozvu...jooo Cechy...obcas jen mlsne koukam na obrazky opriskanych panelaku,nenatrenych plotu,bordelu na ulicich atd...a tuuze se mi styska...po te nedokonalosti:-)...tady kde ziju ja..je vsechno jak podle pravitka..travniky,parky,jeden dum jak druhy...jeden usmev jak druhy:-)...driv jsem z toho byla nadsena...jak je vsechno uhledne...prijemne...ted mne to prijde sterilni...

na jare se ukazu..fakt nekecam:-)..takze megasraz please na kveten...

DORTY - NO COMMENT!!!!!!!! SMEKAM!!!!~R^ musis nam udelat nejakou predvadecku!!!

VSECHNY MOOOOC ZDRAVIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
14.8.2009 22:21:41
Srazik by byl fajn, ale zase bych nerada, aby to viselo na me. Kdovijak mi bude. A zas na druhou stranu, kdybych mohla takbych potrebovala aby, to bylo na zapadni strany v Praze, prece jen za dva tydny by to bylo jen dva tydny do porodu.

Hele, Kac, ja to nejak nechapu. Ten papir mam zeshora? Nebo zespoda? Nechavas to nejak meziti ztuhnout? Mam na tebe mobil, muzu kdyztak volat o pomoc?
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 20:10:05
Přijeď a můžeme se srazit :-)

Sáro ještě mě napaá jestli jsme napsala jednu důležotou věc, že se to řeže i s tím papírem, bez obav, řezákem to jde (jo a bach ať si neprořízneš pracovní desku)

Kač.
Berush 5363
14.8.2009 16:03:36
takz se chci srazit~n~~n~
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 14:39:00
jo a teď mě napadlo...když zas budete mít pidi srazík a vezmeteme do pidikolektivu ... tak bych se třeba někdy přidala...to se nevnucuju, ale informuju :-)

A vypínám PC a mizím!!! už fakt
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 5293  [Dalších 4893 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.