| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 5293  [Dalších 4883 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 14:36:11
Můj ty bože 6 kilo co já bych za to dala, 3 bude mimi něco plodovka...no sakra tos nenabrala žádný sádlo....
~n~~n~ proč jen ze mě se stala v těhu bečka sádla.

a už končím, nusím dětem sbalit když si je teda babička bere na víkend ( to jsme zvědavá jak to skončí (předpokládám že min. stížností na to že děti dělali bordel!)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 14:34:14
Já myslela nějaké večerní posezení poklábosení bez dětí.... i třeba v týdnu.
A že bychom to udělaly tentokrát tak (vzhledem k tomu jak nám jde to dohadování) tak že třeba kafesraz se uskuteční již při počtu (např) 4 lidi ... s tím že při dalším srazu zase budou moct jiné osoby (no chápete jak to myslím)... a na na jaře uděláme velkej megasraz na víkend aby mohly i osoby z dálka a se školáčkama(pronajmeme si nějakej penzion) a všechny s tím budeme dopředu počítat......

...no panečku to mi to to jde to organizování (sakra neměla by to dělat spíš Lesněnka, ta je v tom kovaná :-))

já mám takovou organizační náladu...výroba letáků, rozesílky, objendávky materiálu, tiskárny, web, propagace... tak organizuju až se ze mě kouří...

JO vůbec kde je Lesněnka... Lesněnko podezírám tě že se v čechách a opět ses vyhnula našemu osobnímu setkání :-)))))))

Tonka co ty holka žiješ vůbec????
Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
14.8.2009 14:02:48
Jinak nebyt toho, ze semi brzy rozestupuji kosti a nekdy sotva chodim bolesti a nebyt toho, ze se uz nemuzu ohnout, tak to docela jde. Je to tezky s Eli, musim ji jeste casto zvedat a v noci k ni vstavat. Vecer jsem pak KO a kvuli bolestem a brichu spatne spim. Ale jde to. Nastesti nemam az tak velky bricho, pribrala jsem jen 6kg.
Ve stredu jsme meli minisrazik s Matou :-)
14.8.2009 13:54:59
:-) ja planuju na pristi rok dort (babovkova forma) s Barbii uprostred, to uz bude na princezny zrala. Na to se tesim :-)

Si myslim, ze srazik (vzhledem k tomu, jak dlouho vzdy dohadujeme termin) nestihneme :-):-) Termin mam od zitrka za mesic, ale sacuju to tak na tyden predem, aspon se o to budu snazit (mam cukrovku a prte roste a roste).
Tento tyden mam nabity, ten dalsi mene - ale troufam si uz jen na cestu do Prahy smerem k nam, takze max Clovickov v Metropoli? (nebo mame na Kladne pekny centrum Kulihrasek, tri hraci mistnosti, uprostred kavarna pro maminky).
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 13:22:14
Jo Madlenka přišla tuhle stím že chce princeznovskej dort k narozkám... asi dva dny po té co jsme přemýšlela že jí udělám něco holčičkovského růžovoučkého (lehce kýčovitého) :-))))

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 13:20:33
Děkuji za uznání, ale to jsou jenhodiny probrouzdané po dortových webech :-)

A moje guru je www.aldoska.estranky.cz
atam je spousta odkazů a tipů a ták :-) Ještě ti odpoledne stáhnu fotku (kterou nějakou záhadou mámještě ve foťáku) Pepinu v rozdělaném stavu třeba se ti to bude hodit.

No a jak zvládáš těhu, Elišku a oboje. Já když si vzpomenu na svoje těhu kdy jsme se valila jako chromá koule která když se posadila tak už nevstala nebo s pomocí jeřábu uf! kdy máš termín?

Nějk furt špekuluju jestli bycho neudělali nějakej malej kafosraz než porodíš.

Kač.
14.8.2009 12:10:31
Kac, ty jsi proste genius ... to je to o cem mluvim, ja to manualne asi zvladnu, ale proste by me nenapadlo jak to zkrasnit, pokud nemam nejakou konkretni predlohu. Je videt, ze mas graficke, umelecke citeni. To je to co me schazi. DIKY. Uplne me to nadchlo a tesim se az to zacnu delat.

Re nocnik: nooo, nic moc. Kdyz je horko a deti behaji na ostro a my se segrou se furt ptame, jestli chteji curat, tak si na nocnik chodi (curani celkem jde, kakani jen jednou), ALE jakmile ma nejaky katata, kalhotky apod. tak si to nejak nespoji a mysli si ze ma plinu a na nocnik si ani nevzpomene. Jo a funguje to jen venku. Doma jsem to zkusili jednou a po te co jsem (uz s velkym brichem) utirala 6 LOUZI jsem to vzdala.
Kač. ♀ + ♂ 11157
14.8.2009 11:46:01
Sáro,
Pepinu jsem vykrajovala tak, že jsme si vytiskla obráze ve správné velikosti. vyválela marcipán třeba růžový na ten marcipán jsem položila papír s obrázkem a ulamovacím nožem (koupíš v papírnictví, železářství i ve stavebninách) a řežeš, pak další barvu . Ten řezák je hodně ostrý tak to jde a netřepí s eto jako normálním nožem.
Ještě je důležité mít ten marcipán dobře propracovaný aby byl mastný a marcipán se ti nepřilepil na papír!
A ozdobama...no záleží na tom jak moc se s tím chceš (můžeš) patlat. Já osobně bych tam třeba dala růžová srdíčka, růžovou dvojku a na okraj takovou tu rkoucenou "šňůrku" (vezeme dva hady každý jinou barvu a zamotáš) na rajčeti to je v albu dorty 2008 ten s křemíklem. A pak pěkně vypadají různé proužky a kolečka a tečky a jo super pěkne vapadjí ty perličky. (Mají běžně v krámě u potřeb pro pečení, vypadá to jako kovové nebo perleťové kuličky).
Uděláš dirku špejlí a pak tam lehce perličku zamáčkneš.
Kdybys udělala takový krémový (v podstatě neobarvený marcipán) ten hořejšek , ten bok růžový tmavě a k tomu světlá srdíčka a k tomu tu kroucenou šnůrku tak myslím že bude spokojená :-)

U nás Ondra "mluví" hodně slov nekteré srozumitelná jiná po jeho (šůůů- motýl) a denně tak 2 přidá ale když to s ním netrénujem tak je často zapomene .... umí výborně ANO a NE které smysluplně používá ... akorát slovesa nám moc nejdou...

... no a jak jste na tom s nočníkem ... u nás NULA 2x jseho na něj posaila a vyčůral se pak již nikdy totéž na WC na dětské sedátko... 2x a už se mi nepovedlo ho tam posadit.... když se vykaká do plíny tak to oznámí a čůrání jak kdy....

Margaret tak to byl pěkný výlet...mimochodem u nás je socka taky jedna z top atrakcí :-)

letím dodělat oběd děti se dožadujou :-)
Kač.
Margaret 1200
14.8.2009 11:01:28
A ještě něco veselého ze včerejška - byla jsem s klukama v Mořském světě, je to tam moc hezké, i když by to chtělo trochu klidnější děti, aby si to dospělák taky užil. Pak jsme šli do Stromovky, tam se kluci vyblbli, pak MHD (u nás stále největší atrakce)domů a na Lužinách už jsem přes veškerou snahu neudržela Majka bdělého. To bylo 16:05. Nesla jsem ho z konečné v náručí na parkoviště u Metropole (hrozný výkon, kolena se mi podlamovala, nevím jak mohl Vinetou - nebo to byl Olda- nést Nšoči takovou dálku), dojeli jsme do Tesca kde jsem ho spícího přendala do kočáru, nakoupili jsme, jeli domů, přenesla jsem ho na gauč a 2x zkoušela bez úspěchu budit. Tak jsem mu aspoň otřela špinavé ruce a pusu, zaplínovala, odnesla do postele a spal do 6:30. Něco takového jsem u něj ještě nezažila.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 5293  [Dalších 4883 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.