Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berush | 5363 |
|
|
16.6.2009 20:03:40
Tak horké novinky od nás: sestra ze mě udělala opět tetu - má Aničku, 3650 g a 51 cm a má se čile k světu. Stala jsem se adoptivní matkou takového malého černého nalezenečka, ještě se neví jestli je to kočka nebo kocour, nicméně naši úžasnou a klidnou britskou dámu prohání a ruší a otravuje...ta na něj syčí a prská a mlátí ho tlapou... Lila je uražena do morku svých britských kostí s tááákhle dlouhým rodokmenem...jsem zvědavá jestli někdy zavládne příměří.
Vzala jsem na pár dní domů starší dceru, byla nemocná /i když kdo ví, nicméně jsem s ní byla u lékaře/ a po týdnu jsem zjistila, že mi chybí šperk po mé prapra babičce... tak jsem oblízala zastavárny a zlatnictví a bylo mi strašně... myslela jsem, že by bylo nejlíp napálit to autem někam do sloupu... |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.6.2009 19:45:42
Roni, to je v pohodě... my to asi zkousmeme
otázka je jestli ti to tu udržíme....já dělám co můžu... Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.6.2009 19:45:41
Roni, to je v pohodě... my to asi zkousmeme
otázka je jestli ti to tu udržíme....já dělám co můžu... Kač. |
| Roni | 88917 |
|
|
16.6.2009 14:02:18
Holky, vzhledem k tomu, že vám sem do drbárny každou chvíli někdo vloží nějaké úzkostné téma mimo drbací kroužek, napadlo mě změnit název diskuze, aby to nenarušovalo její chod. Pokud jste pro a máte nějaký nápad, napište mi na mail nebo do Knihy.
|
| Margaret | 1200 |
|
|
21.4.2009 14:28:39
Sáro, doufám že jen někdo prostě založil téma do této diskuse (co má svěřování se u kadeřníka společnýho s "úzkosti a strachy" teda nechápu) a nebude dlouho trvat, na toto téma bude vše řečeno a budem tu zas jak doma. Jinak k přemístění - nejsem proti, jednu zdejší diskusi jsme přesunuly a uzamkly na Šťastné ženy a i když jsem si chvilku zvykala, je to tam lepší.
A co jinak, jak ti je a jak se máte? |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
21.4.2009 13:58:28
Holky, obavam se ze doslo na Kacenky slova :-(:-(
![]() ![]() , zrusili (v tomto pripade upravili, zmenili nazev a tudiz sem davaji lidi temata) nam diskusi!!!!! beeeeeeeeeee....hele, to vypada, ze uz se tu definitivne ztratime..mezi temahle prispevkama a uz to nebude jako driv, zadny srazik a tak...Jeste se muzeme presunout nekam jinam a uzamknout to tam. |
| Margaret | 1200 |
|
|
21.4.2009 13:41:04
Berush, já nejsem nijak náročná, jen máme tu smůlu, že se tady strašlivě staví, na opuštěných polích kde jsem uspávala Adama v kočárku je teď domek na domku, vše proloženo zrůdnýma bytovkama a všude děti,děti,děti. Ale novou školku nikdo nepostavil. V okolních obcích to samý, takže umístění dítěte tam je rovněž vyloučeno. Musím tedy Marka "kolektivizovat" jinak, takže aspoň ta předškolička jednou týdně dopoledne, kterou pořádá mateřské centrum se dá využít. Až si trochu zvykne, dám to tam 2-3x týdně, ale moc si nezvyká. Mluvit neumí, na kole jezdí. Takový nerovnoměrný vývoj
![]() Logopedka navrhla vyšetření na foniatrii a vyžádat si od nich doporučení na přednostní přijetí do školky ze zdravotních důvodů. Tak uvidíme, ale pro školní rok 2009/2010 už je rozhodnuto. |
| Berush | 5363 |
|
|
21.4.2009 10:18:57
Margaret, taky jsem třeštila oka, co že se nám to tu vyskytlo a 2x jsem se znovu přihlašovala... mmch tam u vás je takový problém dostat dítko do školky nebo máš vyhlídnutou nějakou konkrétní a ta je natřískaná?
|
| Margaret | 1200 |
|
|
20.4.2009 22:32:44
Kristovanoho, co se nám to sem "nastěhovalo" za téma? Já se lekla že jsem tu špatně.
Tonko, Amálku jsem skoukla a je krásná, až jsem slzu uronila A neboj, je zcela jistě v těch nejlepších rukách ![]() Co Kačenka, nevystoupí z ilegality při takto mimořádné příležitosti? U nás nového - Marka opět nevzali do školky. Já s ním fakt budu muset bejt doma, dokud nebude předškolák a nebudou ho muset vzít ze zákona (pokud ten teda mezitím nebude zrušen) Veselého se mi nestalo nic, spíš tak přežívám. Mějte se lépe. |
| Tonkaa | 40428 |
|
20.4.2009 10:40:06
Děkuji za gratulace. Od středy jsme doma a malá trpělivě snáší moje pokusy být dobrou matkou
V deníku máte fotku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.