| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 5293  [Dalších 4783 >>]
Kač. ♀ + ♂ 11157
22.6.2009 13:32:23
No a já si myslela že jsme jediná co honí manžela do hospody!!! tos mě potěšila ani nevíš jak.

Mě by s líbilt, Tomáš, Matyáš a Tadeáš. Ovšem když si to řeknu i s příjmením takové ššššš. Ale na mě nedej :-)

Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
22.6.2009 12:19:16
Mato, ja jsem lehce zasvecena a je pro me tezke zustat objektivni. A ty vis jak to tak nejak vypada u nas. Manzel pracuje jak se tak dnes pracuje, od nevidim do nevidim, pak jeste dela na zahrade a na dome (uz 8 mesicu dodelavame podkrovi),takze takove ty domaci prace vesmes delam ja, ale treba v zime nebo ted kdyz jsem tehotna mu nedela problem doma uklidit a postarat se o co je treba, akorat nevari. Vetsinou mu nemusim ani rikat, nebo si o pomoc reknu, ale nemame s tim anijeden problem. Ja bych kolikrat radsi aby se nektere veci odlozili, jen aby mel vic casu na Elisku. Moc vyletu nepodnikame, ale ve vsech volnych chvilich si s ni hraje (lip nez ja, ja nemam tolik trpelivosti donekonecna stavet kostky a nechat si je borit). Elisku (kdyz prijde vecer vcas domu) uklada jen on a ted co prijde druhe k ni bude vnoci i par mesicu vstavat, ja budu vstavat jen k miminku.
Mela jsem (nezaslouzene) stesti na chlapa, je to sice vykoupene zdr.problemy, ale lip jsem si vybrat nemohla. Nehadame se temer vubec /max 1xrok/, je hodny, pozorny a casto mi opakuje, jak si me vazi a jak je s nami rad, coz je ta cast "romantiky", ktera mi v tom shonu ted staci.
Mozna jsme pro nej vsim, jen proto ze nema moc pratel, odstehoval se za mnou do meho kraje a ted co mame Elisku moc spolecensti nejsme. Takze nechodi do hospody (to ho doslova vyhanim), nesportuje (zdravotni problemy) a jeho konicky jsou takove "domaci" (modelarina).

A z nazoru co tu padli asi nejvic souhlasim s Dasou a Lesnenkou. POkud je to vztah jen na doziti,nebo nez vyroste Ales, nema to cenu udrzovat, je to ztrata casu, energie, lasky - vsech zucastnenych.

Mato :-) Jizerky?...tam je nekde Vrchlabska porodnice ze? ...hmmmm, jestli si chces strihnout asistenci u porodu - termin mam 15.9. :-):-):-)

A minianketa na zaver, jake krestni se hodi k prijmeni Bašata? (nemuzeme se s manzelem shodnout - to pozor uz jsem ho aspon prehlasovala a ze seznamu vypadl jeho oblibeny Albert....a to jen proto ze pry Hypernova zmenila vetsinu svych obchodu na Alberta)
PETR
MARTIN
TOMÁŠ
ONDŘEJ
RADEK
MAREK
ALEŠ
DALIBOR
MATYÁŠ
TADEÁŠ
Dašule + (Ondřej 5/05) 14796
21.6.2009 22:19:26
Ahoj holky,

Tak nejdříve se omlouvám za chybu, samozřejmě je „ osamělého“:-)
…a teď vám napíšu více..

Já už jsem se v tom plácala dost dlouho, některé z vás to věděly, pořád jsem to řešila. Jenže když už použijete všechno a stále ten vztah stojí za dvě věci, tak to poslední proč bych v něm zůstávala, by byl Ondra. Říkala jsem si, že si neumím představit, žít takhle další pár let, natož zbytek života, to mě naprosto děsilo, takže jsem čekala, kdy přijde ta poslední kapka a pak už jsem to rozjela. Měsíc jsem si to dávala v hlavě dohromady, úplně jsem přestala komunikovat, abych se nedostala zase zpátky a pokaždé mi vyšlo, že už to zpátky dávat nechci. Velké plus byla ta práce, kterou jsem si našla během 14 dnů a pak už jsem řešila praktické věci.
U mě to bylo snažší, že to trvalo tak dlouho, že už tam o lásce nemohla být řeč, stejně tak jsem to cítila i z manžela. Několik měsíců předtím už jsem přemýšlela o rozvodu, ale pořád jsem chtěla mít jistotu, že jsem pro ten vztah udělala maximum.
Co se týče Ondry, tak ten to pobral zatím úplně v pohodě. Nevím, na kolik je jeho hlavička chytrá, ale říkám mu pouze to, na co se zeptá. Nezatěžuju ho tím, jak jsem si přestali rozumnět, apod. My už dlouho žili jenom vedle sebe, a vím, že to Ondra cítil, že ne vše je ok.
Je divný, když se rodiče neobjímají, nedají si pusu, nepohladí se, atd.
Když se zeptá, odpovím mu.Třeba se ptá, proč nebydlíme v tom bytě předtím, ale my vše dělali takovou přirozenou, nenásilnou formou, aby to pro něj bylo co nejjednodušší. Ondra chodí k manželovi v postatě kdy chce M. i O., přítele má Ondra tuze moc rád. Myslím si, že tohle bylo nejvíc v pohodě. Spíš Ondra někdy řekne, že chce tatínka, když jsem přísná, ale to říkal, i když jsme bydleli společně.
Tak to jen info pro Mátu

Lesněnko, napsala jsi to moc hezky, mně ta představa, že má manžel jinou, byla úplně ukradená, já věděla, že chci být ještě v životě šťastná a ne aby byl můj život o kompromisech a mého věčného ustupování. Ono už pak ani není kam ustupovat.
Já jsem slyšela názory“ vždyť není alkoholik, nebije tě, vydělává, apod., ale tohle mi k životu nestačí.

Jenom za tenhle rok jsem začala aktivně jezdit na horském kole, začala se učit lyžovat, jezdit na běžkách, apod. Prostě si vše užívám a i pro Ondru to je určitě jenom přínos.

No jak říkám, je to na delší vyprávění, takže v září bych na nějaký víkend jela. Ráda hodím do placu nějaké tipy na ubytování.

Sáro, tobě moc gratuluju k chlapečkovi. Jsi skvělá, jak se ke všemu stavíš a jak ještě dokážeš v tomto problému pomáhat druhým. Vím, že jsi byla takovým iniciátorem, založit stránky o PEQ, takže klobouk dolů.

Brendy, tobě taky velká gratulace k druhému přírůstku!!!

pa,D.
Kač. ♀ + ♂ 11157
21.6.2009 22:18:33
Máto,
mě osobně vyhovuje jak funguje můj manžel jak táta ve vztahu k našim dětem (samo má to svoje mouchy, ale co nemá) tj. má je na krku jeden den v týdnu kdy já pracuju. komplet akorát já ráno vozím Majdu do školky. Dětem uvaří oběd (většinou i mě) odpoledne je vyvenčí dá ji sváču, pohrajou si. úklid no...jen fakt to nejhorší.. ale zase si hrajou což já spíš uklízím, takže v podstatě jsem raději. No a aktivity které děláme s dětmi děláme v 90% procentech společně a těch 10% dělá asi tak plavání a nebo pokud mám nějakou akci s kamarádkama..což podnikáme sami.
V podstatě si s dětma hraje víc než já... jo a pohádky čte ob den střídáme se :-)
A ve vztahu partnerském...no jak jsem psala jsou dny kdy mám pocit že se schyluje k vraždě! páč s emi vaří krev. Jasně že se hádáme v podstatě jen kvůli výchově dětí. Jinak zásadní spory nemáme. Já vím že to je je to člověk na kterého je spoleh (což jsme si ostatně vyzkoušela v naší poporodní story).
Můj muž je parktik a člověk stojící na zemi velmi pevně... takže romatiku květiny dárečky... od něj nečekám on prostě na to není a v podstatě mě to ani netrápí....pokud nutně mám deficit romantiky tak si něco zorganizuju vtáhnu ho do tohoo a on neprotestuje.
JInak když doma něco potřebuju tak po mírném nátlaku to udělá... i když při jeho pracovním vytížení fakt nemůžu chcít nadšené přitlohání hřebíků...

Nic proti Dáše ale Máto dělej věci jen podle svého cítění, nikdo druhý není ve tvé kůži ....

Laesněnka...asi neudělala já jsme srabík a nemám dost odvahy se do čehokoli pouštět. Nápady by byly...teď řeším zda veznu všechny své vydělané peníze část (poměrně velkou) svých úspor a koupím fakt dobrou tiskárnu a trochu víc rozjedu svoji živnst.... a jak myslíš že to dopadane... Mě by se zamlouval a obchod na balení dárků... ale to je spíš sen... reálný možná u vás :-)
ale to je na dlouhý povídání... tak jestli přijedeš dáme řeč :-)

JInak děkuji za příná po injekci a po pilulích už pomalu odflekovávám :-)

Jo a kdo nechápe nadpis nebo si nepamatuje... tak jsme vyhrála seskok v tandemu s padákem.. no a hádejte kde a s kým....

Kač.

Dašule + (Ondřej 5/05) 14796
21.6.2009 22:17:15
zkouška
Brendyy 40502
21.6.2009 15:29:38
Ahojda,
Lesněko taky moc zdravím a jsem ráda,že jsi tak spokojená a šťastná a držím palce,ať Ti to dlouho vydrží.Jinak Mátě jsi to napsala moc hezky:-)

Máto nemáš webovky toho penzionu?

Pa Br.
Lesněnka 14877
21.6.2009 15:14:58
jej jsem to odeslala driv nez jsem chtela a bez korekce...pardon za chyby.

Saro,Brendy,Margaret..tez moc zdravim! a dekuju za vase reakce~s~

L.
Lesněnka 14877
21.6.2009 15:11:52
Ahoj Dasi,
A pak ze happyendy existuji jen v americkych sladacich!Moooc ti to preju~s~!Trosku ti zavidim,ze jsi tak nenasilne presla z jednoho vztahu do druheho / ja mam porad pocit ze vazny vztah tedy zatim ne /.
Zkousela jsem vylozene jen sex..to by ses nasmala jak to dopadlo…to mne tedy nejde.
Mato,kdyz si predstavis,ze s tvym manzelem uz to “ dozijes”..ta predstava te rozesmutni,rozesstastni,a nebo ani jedno z toho? …podle toho bych se ridila…a vsechny kategorie bych pustila z hlavy, ja tedy souhlasim s Brendy,ze deti stejne citi kdyz to neni ono…a pac jiny model neznaji…tak se pak v tom dost placaji…..ja jsem nekde vycetla takovou zvlastni radu.Predstav si,ze od manzela odejdes…a on si do cca 3 mesicu najde nekoho jineho?..prezila bys to, byla bys ok ( samozrejme v ramci moznosti)? pokud ano tak jsi ready,pokud ne tak to jeste nedelej ( nebo to vubec nedelej )…mne to docela pomohlo…ale jak rika Kacka..je to pripadu od pripadu…a ja jsem nemela s J. deti.Drzim palce!
Kacenko,beze srandy..tady bys udelala diru do sveta,Amici by ti ruce utrhali zatakove dortiky,a kdybys videla kolik jsou ochotni zaplatit…myslim,ze jsme o tom uz jednou mluvily..co kdybys otevrela cukrarnu?…plus treba dovoz kvetin a prani atd….v tomhle jsi tak krasne kreativni…drzim palce at se brzy citis lip.Slysela jsi nekdy o DVD “The Secret”…?
máta 14884
20.6.2009 23:11:32
A z jineho soudku: znam jeden pekny penzion v Jizerkach, je tam volno prvni dva vikendy v zari. Je tam sest pokoju, max. 5ti luzkovych, dole velka spolecenska mistnost. Vari si kazdy sam ve spolecne kuchyni. Pokud jste zhruba pro, napisu vic. Saro, kdy mas termin? Nebo dodejte tipy na misto, kam bychom mohly vyrazit.
máta 14884
20.6.2009 23:07:19
Ahoj Dášo,
taky moc ráda čtu, že jsi šťastná. Musím teda říct, že jsi mě trochu nahlodala, abych ještě znovu pečlivě zvážila, jak bude můj vztah s manželem pokračovat.Jestli ti to nevadí, mohla bys napsat, jak to zvládnul Ondra?
Holky, chtěla bych vás poprosit o názor, co podle vás znamená, když manžel "funguje jako táta" a "funguje jako partner". Já v tom nemám moc jasno. Vím, že každý není stejný, někdo je třeba domácí kutil a s dětmi chodí na výlety, jiný zas kladívko nevezme do ruky, ale navaří, vypere, vyžehlí a dětem vypráví vlastní vymyšlené pohádky ... Mně často připadá, že manžel kromě chození do práce (=vydělávání peněz) nedělá (dobrovolně) NIC, ani pro mě, ani pro Aleše, ani pro nás všechny dohromady. Ale nechtěla bych mu křivdit, třeba to jen nevidím a beru jako samozřejmost.
Nebudu teď psát, jak je to u nás doma, abych vás neovlivňovala. Jen pro vysvětlení: s manželem se na takováto témata absolutně nedá mluvit, vždycky kouká jak spadlej z višně, následně si začne připadat ublíženě a následně začne útočit ... a tak jsem to letech pokusů dospěla k tomu, že si na věc musím udělat názor sama a podle toho se pak zařídit. Budu ráda, když se ozvete.
Dík.
m.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 5293  [Dalších 4783 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.