| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 5293  [Dalších 4503 >>]
Berush 5363
19.8.2008 8:15:52
Kač, doma mám po dovolené rozes...ný internet.připojení, pracuje se na opravě, ale můžu se připojit jen odjinud, takže s pokecem budeš muset počkat.
Kač. ♀ + ♂ 11157
18.8.2008 22:08:32
Dašule, když nepohrdneš, tak tě klíďo svezu.... však to máme nacvičený :-)

Kač.

Dašule + (Ondřej 5/05) 14796
18.8.2008 21:37:00
Lesněnko, pošli mi na sebe mail, prosím.Ráda bych ti něco napsala.

Jinak jsem dnes zahájila pracovní proces, budu pracovat od 8,30 do 15,00. Po 16,00 jsem doma, takže stihnu vyzvedávat i Ondru.Bude to vše hodně náročné, ale já to nějak zvládnu.

Co se týče srazu, tak s tím Kladnem to nevidím, páč nemám k dispozici auto.
Takže já se připojím max. na nějaký bez dětí. Už stejně vidím, jak nějaké dítko omarodí a bůhví, kdy se sejdeme:-)

Všechny vás moc zdravím!
D.

Kač. ♀ + ♂ 11157
18.8.2008 20:11:44
Sáro, teď mě napadá jak dopadl dort? Teda jestli už byla oslava.

Madula si vyškemrala že chce dětem do školky každému pidi dortíček, tak to už abych začala 25 pidi dortíčků..... :-)

Kač.
Kač. ♀ + ♂ 11157
18.8.2008 18:56:03
Sáro, neporadím :-( ale já bych do toho osobně nešla. Mě stačí jet na chatu k našim kde Ondru furt musím hlídat a jsme TOTÁLNĚ GROGY.

Lesněnka. Já bych Dallas brala, ale teď teda jsme totálně na mizině a jestli nebudu mít před vánocema kšefty tak se asi picnu. Ostatně nepotřebuješ po dalasský kámoše dárek pod smrk :-)
A co takhle stojí letenka? A mám velikou radots z tvého článku v deníku:-)

Beruš večír makám tak přijď popl(a)kat.

A já snad mám únavový syndrom já jsme furt strašně grogy. Už jsme si říkala že půjdu k doktorovi, ale co by mi tam asi tak řekli když mám ty moje dvě kuřátka....
No furt čekám jestli se to po vysazení HA nespraví. Jinak aby nedošlo k omylu HA vysazuju neb mám zase děsný duševní stavy (fakt hrozný a není proti tomu obrany...) a taky ty manželský radovánky... po HA totální mínus... takže HA funguje skvěle ale já se asi půjdu zastřelit.. :-)

Madulka dnes šla do školky "po prázdninách" tak mi to až bylo líto, ale ona se tak těšila, ráno prý učitelce skočila kolem krku :-)

Tak zdar Kač.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
18.8.2008 14:16:26
Babulin, na jine diskusi jsem si vsimla ze jsi odpovidala na dotaz ohledne letani s detmi. Prosim prosim potrebuju se zeptat na hodne veci. Chystame se na dovcu, asi za tri tydny, ale mam z toho docela strach. Prvne pojedeme s mimcem. Mam obavy z letu, z pobytu tam (asi Recko) ... jake mas zkusenosti?
Berush 5363
18.8.2008 10:39:39
Zdarec, omlouvám se za delší odmlku, byli jsme u moře a na chatě. Jsem pro sraz kdekoliv a přestože mám po dovolené upřednostnuji Dallas, jelikož 3 týdny volna je málo...začínám asi syndrom vyhoření a do toho problémy s dcerou...prostě si užívám léto.
Lesněnka 14877
18.8.2008 4:01:34
DO deniku:-)
Lesněnka 14877
18.8.2008 4:01:02
Dasi, pisla jsem neco malo Deniku.
A vy ostani se stydte, sraz v Cechach???Kolikaty uz??? Nesliboval tady nekdo vylet do Dallasu??? :-) Tak stara jeste nejsem, abych si to nepamatovala, ze jo Berus?:-)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
17.8.2008 7:18:49
Asi bych mela napsat, pro ty co na sraziku u nas nebyly, ze je to blizko Kladna. Pokud budu mit volny dum (Honza v laznich), tak neni problem ani s ubytovanim nekolika lidicek - akorat trochu spartanskem. Mame hotove jen prizemi, patro se bude dodelavat pres zimu.

[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 5293  [Dalších 4503 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.