Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berush | 5363 |
|
|
19.8.2008 8:15:52
Kač, doma mám po dovolené rozes...ný internet.připojení, pracuje se na opravě, ale můžu se připojit jen odjinud, takže s pokecem budeš muset počkat.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.8.2008 22:08:32
Dašule, když nepohrdneš, tak tě klíďo svezu.... však to máme nacvičený
![]() Kač. |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
18.8.2008 21:37:00
Lesněnko, pošli mi na sebe mail, prosím.Ráda bych ti něco napsala.
Jinak jsem dnes zahájila pracovní proces, budu pracovat od 8,30 do 15,00. Po 16,00 jsem doma, takže stihnu vyzvedávat i Ondru.Bude to vše hodně náročné, ale já to nějak zvládnu. Co se týče srazu, tak s tím Kladnem to nevidím, páč nemám k dispozici auto. Takže já se připojím max. na nějaký bez dětí. Už stejně vidím, jak nějaké dítko omarodí a bůhví, kdy se sejdeme ![]() Všechny vás moc zdravím! D. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.8.2008 20:11:44
Sáro, teď mě napadá jak dopadl dort? Teda jestli už byla oslava.
Madula si vyškemrala že chce dětem do školky každému pidi dortíček, tak to už abych začala 25 pidi dortíčků..... ![]() Kač. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
18.8.2008 18:56:03
Sáro, neporadím :-( ale já bych do toho osobně nešla. Mě stačí jet na chatu k našim kde Ondru furt musím hlídat a jsme TOTÁLNĚ GROGY.
Lesněnka. Já bych Dallas brala, ale teď teda jsme totálně na mizině a jestli nebudu mít před vánocema kšefty tak se asi picnu. Ostatně nepotřebuješ po dalasský kámoše dárek pod smrk A co takhle stojí letenka? A mám velikou radots z tvého článku v deníku ![]() Beruš večír makám tak přijď popl(a)kat. A já snad mám únavový syndrom já jsme furt strašně grogy. Už jsme si říkala že půjdu k doktorovi, ale co by mi tam asi tak řekli když mám ty moje dvě kuřátka.... No furt čekám jestli se to po vysazení HA nespraví. Jinak aby nedošlo k omylu HA vysazuju neb mám zase děsný duševní stavy (fakt hrozný a není proti tomu obrany...) a taky ty manželský radovánky... po HA totální mínus... takže HA funguje skvěle ale já se asi půjdu zastřelit.. Madulka dnes šla do školky "po prázdninách" tak mi to až bylo líto, ale ona se tak těšila, ráno prý učitelce skočila kolem krku ![]() Tak zdar Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
18.8.2008 14:16:26
Babulin, na jine diskusi jsem si vsimla ze jsi odpovidala na dotaz ohledne letani s detmi. Prosim prosim potrebuju se zeptat na hodne veci. Chystame se na dovcu, asi za tri tydny, ale mam z toho docela strach. Prvne pojedeme s mimcem. Mam obavy z letu, z pobytu tam (asi Recko) ... jake mas zkusenosti?
|
| Berush | 5363 |
|
|
18.8.2008 10:39:39
Zdarec, omlouvám se za delší odmlku, byli jsme u moře a na chatě. Jsem pro sraz kdekoliv a přestože mám po dovolené upřednostnuji Dallas, jelikož 3 týdny volna je málo...začínám asi syndrom vyhoření a do toho problémy s dcerou...prostě si užívám léto.
|
| Lesněnka | 14877 |
|
|
18.8.2008 4:01:34
DO deniku
![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
18.8.2008 4:01:02
Dasi, pisla jsem neco malo Deniku.
A vy ostani se stydte, sraz v Cechach???Kolikaty uz??? Nesliboval tady nekdo vylet do Dallasu??? Tak stara jeste nejsem, abych si to nepamatovala, ze jo Berus? |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
17.8.2008 7:18:49
Asi bych mela napsat, pro ty co na sraziku u nas nebyly, ze je to blizko Kladna. Pokud budu mit volny dum (Honza v laznich), tak neni problem ani s ubytovanim nekolika lidicek - akorat trochu spartanskem. Mame hotove jen prizemi, patro se bude dodelavat pres zimu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.