Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
16.8.2008 22:47:34
Když už tady do toho tak kafrám, a pozvala jsme se k Sáře.
Holky z daleka (Tonka, Beruš, Lesněnka ) Co vy na to? To by už mělo význam přijet na podrbání na celý den. Jak to vidíte?A ještě vám musím napsat jak jsme byli v Botanicusu. Pro Madlu super, dělala mýdlo, sama motala proval, vyrbila ruční papír, rýžovala zlato, narvala se keltskou palačinkou (výýýbornou)... krásný výlet vřele doporučuju, je to pro věší dětičky, ale fakt super. I já jsme si to užila. Jen Ondru to moc nebralo a jízda s kočárem dost bídná... Holky co myslíte když v deníku založíme kapitolu "TIPY NA VÝLETY" budeme schopné si tam vyměňovat tipy na výlety. Já někdy dost tápu a občas bych přivítala nějaké osvědčené tipy Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
12.8.2008 20:15:58
![]() ![]() Neni problem. Ciste teoreticky - pokud se nedomluvime jinak - nekdy na podzim ma jet Honza do lazni (pokud mu je povoli), takze budu mesic slamena vdova ![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
12.8.2008 15:12:27
Já teda taky hlasuju pro sraz pro dětí. Lázeňský pobyt by byl super,ale taky jsmena tom s financema blbě :-( Nehledě na to že bych se bála nechat doma děti s tatínem protože Ondra má teď blbý spaní a manžel když lehne tak ho nic nezbudí... fakt nekecám!!
Mě osobně se nejvíc zamlouval (vyhovoval) sraz u Sáry. Prostě někam se zašít na celou sobotu a probrat všechno ze všech stran. To se Sáro nezvem na návštěvu, jen to bylo pro znázornění Tak co třeba takhle? Kač. |
| Brendyy | 40502 |
|
|
10.8.2008 14:34:30
Ahoj holky,
též velké dík Kač za udržení diskuze,ostatně jsem jí to říkala osobně.Stále se chystám napsat,ale.....jinak se máme fajn a jsem pro srazík všemi deseti.Ale můžu tak nějak na přelomu září říjen,nejdéle do cca 8.-10. října.Asi by fakt bylo lepší bez dětí Teda ty lázně co navrhovala Babulin by byly úžasné,ale u nás to momentálně kvůli financím nepůjde,ale kdyby jste se rozhodly a jely a já měla čas,tak bych se na vás aspoň zajela mrknout.Babulin gratuluji k těhu ![]() Dašule myslím,že pokud bys potřebovala trochu ulevit a vypovídat se,tak tady máš uřčitě možnost ![]() Sáro okoukla jsem vaši malou a je nádherná,určitě vám dělá jen a jen radost ![]() Zatím páá Br. PS.:musím prásknout na Kačenku,že to hubnutí jí jde skvěle a vypadá báječně. |
| Esthelle | 26317 |
|
10.8.2008 13:22:41
Jsem též pro sraz bez dětí, s dětma nepokecáme
jsem pro malý i velký sraz (víkend) na velký můžu asi až říjen...kdybychom daly ten víkend, co takhle nějaký relax pobyt třeba v lázních???(na chatu už asi bude zima)...ale to bude asi záležet na financích, já osobně můžu malý sraz večer můžu kdykoliv, jen potřebuju vědět tak týden dopředu Dašule, super s prací ![]() |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
9.8.2008 20:41:27
Ahoj holky,
strašně to tu zanedbávám, ale v mém životě je teď dost komplikací, tak tu nechci šířit chmuru. Jedna docela větší novina je, že jsem byla přijata do nejmenované banky na pers.odd. V pondělí budu volat, jak budu chodit už teď v srpnu na zaučení a od září tradáá. Jak to budu dělat s Ondrou, to ještě nevím, ale musím to nějak vyřešit. Na sraz dorazím, ale já budu vždy pro sraz bez dětí..to jsou ty krkavčí matky ![]() Myslím si, že jeden večer si čas uděla každý. Pokud to bude s dětmi, budu nejspíš v prac. prosesu. Tuze zdravím Lesněnku!!! Ráda bych věděla, jak žiješ, zda se někdy vrátíš nebo třeba jen na pár dnů a ták? Jinak vás všechny moc zdravím, D. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
9.8.2008 20:19:38
Ahoj,
a)je mi to jedno, s detma musim nekam, kde muzu Eli nechat lezt b)vyplyva z bodu a) c)vyplyva z bodu b) d)zari nemuzu vubec, o rijnu zadnou predstavu nemam, takze muzu. Srpen taky OK. Moc bych vas rada vsechny videla! Uz muzu obcas i bez Eli. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
9.8.2008 8:30:30
Tonka,
děkuji za pochvalu, ale pokaždý si říkám že se na to vyprdnu ať nám to tu zruší, a nikdy mi to nedá a tak je to se vším! Rovnou hlásím že srezík můžu tak konce října (uznávám že je to v nedohlednu ale při té účasti a při tom jak se vždycky dohadujeme je to akorát) A teď zkladní otázky: - s dětma/ bez dětí - z čehož vyplívá přes den/ večer - z čehoš vyplívá i místo - vhodné/nevhodné termíny Kač. |
| Tonkaa | 40428 |
|
8.8.2008 21:49:00
Ahoj všem!
Ano, taky chci sraz. Lesněnko, ahoj! To je ale vzácná návštěva. Napiš něco víc. Co je u tebe nového a tak... Sáro, taky tě ráda "vidím"....stejně jako všechny. Kačenka by opravdu zasloužila metál za udržování diskuze. Na tom srazu by ho měla dostat ![]() Kačenko, ty jsi ďábel. Obdivuji tvoji energii. Jsem spící panna :-( |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
8.8.2008 21:09:51
Holky, mám dotaz.
Pamatujete si jak dlouho vá padaly vlasy po porodu? Já si to nepamatuju :-( Teď mi tělo pěkně odplácí ten zápřah z přelomu roku a šíleně mi padají vlasy. Tak nějak si říkám že chvíli počkám než budu něco podnikat ale říkám si jak to dlouho může trvat. Děkuji všem za pochvalu dítek, sama si říkám co je to za genetickou anomálii že máme takového pěkné děti. ![]() Jo a Sáro, jak jsme ti psala s tou krustou tak se mi to teď v jednom místě na korpusu stalo a bylo to blbě rozmíchaným bílkem. Jo konečně jsme volná tedy, manžel mi rozchodil domácí wifinu, takže si můžu internetovat i na zahradě, je to super. Vyřizuju maily na čerstvém vzduch u kafíčka zatím co miláčkové chrupou ![]() dveře skoro matřené už mi chybí jen oboje po druh straně ![]() Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.