| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 10482  [Dalších 9042 >>]
evacko 39341
4.3.2008 17:46:02
JaVo, alba na rodince rodina.cz/palickovani a rodina.cz/javamares jsou dva odlišné objekty, mají dva různé majitele. V prvém případě tomu šéfují Jitka Czl. a Milča, v tom druhém jsi pánem ty sama. Vložíš-li si fotku do svého alba .../javamares, nemůže být současně vidět odjinud, třeba z .../palickovani. Jednotlivé složky v našem společném .../palickovani, pokud nesou jména jednotlivých členek ( a teď ho máš nově založeno taky ), nejsou linky do jiných osobních stránek, ale musí se tam fotky taky jednotlivě nahrát. Přátelství s tím nemá nic společného. Přátelství určuje, ke kterým částem ve společném albu máš přístup, co uvidíš a kam můžeš přispívat textem a obrazem.

Medlyn, mám ti přinést v sobotu ten podvinek ?

czlowiczka a 2 človíčkové 33396
4.3.2008 12:46:09
Jani pridala jsem ti tam album JaVa, tak budes mit svoji slozku, cele album, ktere mas nekde na rodine pridat bohuzel nejde.
4.3.2008 12:43:43
Jani tezko rict, rodina obcas blbne, tak by to mohlo byt tim...juknu jestli uvidim tvoji fotku co pridavas
JaVa 69772
4.3.2008 12:41:47
Nevíte, proč se nevidím na stránce všech všech našich fotoalbách. Já mám založené fotoalbum na adrese http://rodina.cz/javamares a když přidám foto do alba, tak dole, jak se zobrazujou poslední přidané fotky, tak já se tam nevidím a nevidím se ani v seznamu.Kde to musím ještě zaktivovat?
jinak jsem byla v únoru přijata jako přítel rodiny,takže bych po přihlášení měla přístup
do alb.
Jana
4.3.2008 11:17:32
Ahojky,
byla jsem teď kapku mimo. Honzíkovi brali mandli, tak už ho mám doma.

Paličkovat moc nezvládám. Na Lokku se zatím taky nic neobjevilo, ale vzhledem k tomu, že se nikdo neozval, tak ani nevím jestli tam práce dorazila a určitě jsem se neumístila.

Jsem nějaká mrtvá, tak moc ani psát nebudu....jen že žiju papa
bubasaurka 48577
4.3.2008 8:01:41
Santy, moc ti děkuji za radu. Tak to má ty správné doklady. Vím, že bych měla počkat na potvrzení o penzijním pojištění od důchoďáku, ale protože pro mne už je příliš vysoké datum (mám ráda všechno odevzdané v předstihu), tak se na to vykašlu a prostě si to neodečtu z daní. Beztak platíme každý jen stovku měsíčně....
Večer se navyplňování vrhnu a snad to dobře dopadne. POdle jakési daňové kalkulačky z internetu by nám měli vracet docela slušné peníze - hihihihi, bude na doplatek elektřiny :-D
Santy 46567
3.3.2008 22:58:05
Hanko, na společné zdanění potřebuješ 2 přiznání k dani z příjmů fyzických osob a k tomu 2 přílohy č.5.
Vyplníte si každý svoje a na té příloze se to vypočítá dohromady. Doklady musíš mít 2x, ke každému přiznání jednou. To je potvrzení o zaplacených zálohách, dary, pojištění atd.
Když, tak se ještě zeptej. Zatím jsem ho nedělala, schází mi jeden papír.
Co se paličkování týče, tak chválím všechno upaličkované. Čekaám napnutá, jak dopadnete v soutěži. Já se učím vláčku. Zatím budu mít hotovou jednoduchou a začnu s plátýnkem a s obtahovačkou a tak. Takže nic k vystavení.
Přečtu si Vás skoro denně, ale nějak nestíhám reagovat. Což neznamená, že na Vás nemyslím.Spíše denně. Tak zatím páček shledáček.
Hana
Medlyn 39028
3.3.2008 20:28:41
Rozmazané kulové znám. Jednou jsem si večer hověla na pohovce, brýle odložené na konferenčním stolečku, dcera u babičky a manžel se jednou po dlouhatánské době společensky unavil. A protože chtěl uvonit místo, odsranil stoleček velkým obloukem kolem své osy a brýle odstředivou silou odletěly neznámo kam. Já jako slepec jsem viděla to zmiňované rozmazané kulové a manžel to samé, ale díky ochutnávání medoviny. Kdyby byla doma dcera, našla by je hned, ale takhle i když jsem ohmatávala každý kousek koberce, brýle našel až ráno manžel, když vystřízlivěl.

Úhyn včel je problém celé republiky. Jsou to dozvuky loňské teplé zimy. Rozšířil se roztoč Varoaza destruktor, alespoň doufám že se to tak píše a včely byly tak oslabené, že hromadně hynuly. Jsou u nás vesnice, kde vůbec nic nepřežilo. Až bude v prodeji med 200 Kč. za kilogram, nedivte se, budeme rádi, když nějaký med vůbec bude. Když bude hodně levný, tak bude zaručeně z nedovoleného dovozu z Činy.:(
bubasaurka 48577
3.3.2008 18:17:00
:-D:-D:-D No přeci tak, že vidíš rozmazanou tmu a pak v tom tápeš jak blázen :-D:-D a nevíš, kde je nahoře, dole, vlevo, vpravo a automaticky hledáš brejle, aby jsi lépe viděla :-D:-D:-D

Tak, už mám konečně podvinek veliký 40,5 cm - hurá, je to se mnou docela dobré, zvládla jsem to.
A ještě teď jedno téma mimo paličkování - neděláte některá daňové přiznání Společné zdanění manželů? Dnes byla na FÚ móc roztomilá paní a na můj dotaz, které že to jsou formuláře, mi odsekla, že na chodbě jsou všechny. A já tam našla jen Přiznání k dani z příjmu fyzických osob - podle popisku by to mělo být totožné, ale mě tam chybí nějaké kolonky oproti loňsku)... Tak jen jestli máte stejné formuláře... Díky
lemulka 39604
3.3.2008 18:01:03
Hani, jak vypadá rozmazané kulové?:-D
lemulka
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 10482  [Dalších 9042 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.